pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
skydłowa AZS PWSZ podjęła decyzję - w przyszłym sezonie będzie zdobywać punkty dla węgierskiego zespołu Szolnok-NKK. Opuszcza gorzowską drużynę po sześciu latach gry. Dziękujemy za wszystko i życzymy powodzenia!Magdalena Kozdroń, która po zakończeniu sezonu zapowiadała, że rozstanie się z gorzowskim klubem, związała się w ten weekend z ekipą z Szolnoka (ok. 100 km na południowy wschód od Budapesztu, na drodze do z Izraela i Włoch, ale postawiłam na Węgry. Chcieli mnie także w Polkowicach, ale się nie dogadaliśmy. Zresztą bardzo pragnęłam wyjechać zagranicę i tam spróbować swoich sił. Już się nie mogę doczekać, jadę do Szolnoka za tydzień - cieszy się pochodząca z Polkowic skrzydłowa.
Nowy klub Magdy w poprzednim wtedy pod nazwą MAV Coop) po porażce z koszykarkami z Sankt Petersburga.
Hmmmmm czy tos cos o ty wiediza że sa prowadzone rozmowy z Magdaleną Kodroń
???
Nowy klub Magdy w poprzednim wtedy pod nazwą MAV Coop) po porażce z koszykarkami z Sankt Petersburga.
???
-
tomaszek
Młynio pisze:skydłowa AZS PWSZ podjęła decyzję - w przyszłym sezonie będzie zdobywać punkty dla węgierskiego zespołu Szolnok-NKK. Opuszcza gorzowską drużynę po sześciu latach gry. Dziękujemy za wszystko i życzymy powodzenia!Magdalena Kozdroń, która po zakończeniu sezonu zapowiadała, że rozstanie się z gorzowskim klubem, związała się w ten weekend z ekipą z Szolnoka (ok. 100 km na południowy wschód od Budapesztu, na drodze do z Izraela i Włoch, ale postawiłam na Węgry. Chcieli mnie także w Polkowicach, ale się nie dogadaliśmy. Zresztą bardzo pragnęłam wyjechać zagranicę i tam spróbować swoich sił. Już się nie mogę doczekać, jadę do Szolnoka za tydzień - cieszy się pochodząca z Polkowic skrzydłowa.
???
Ale żeś się chłopie obudził
Piotrek pisze:CO Z WYJAZDAMI ? Czy to będzie jak w ubiegłym sezonie ?
Ja bym chciał bardziej wiedziec iż jeżeli przez klub będą organizowane to czy tylko osoby posiadające karty kibica będą mogli jechac ? Jak to będzie ?
Myślę, że jeśli będzie dużo chętnych i klub będzie finansowal wyjazdy to my sami moglibyśmy zamówic busa, autobus zależy od liczby chętnych, ktorych w tamtym sezonie nie brakowało !!