Regulamin Fantasy PLKK 2010/11
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Regulamin Fantasy PLKK 2010/11
Licytacja zacznie sie pewnie w niedziele, a będzie sie kończyć w środę wieczorem, jak zwykle.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Leona Krystofova może być wystawiana jako Polka
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
A co ma byc? bedzie.
Greebo pisze:Leona Krystofova może być wystawiana jako Polka
Bardzo dziękuję:)
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Po w niedziele nie było jej na PLKK jeszcze.
Chciałbym coś dodać aby był zapis który pozwoli graczom wystawić zawodniczkę z innej pozycji jeżeli jego nominalne np "c" czy "F" nie gra w danej kolejce bo np klub pauzuje ja właśnie się w takiej śmiesznej sytuacji znalazłem
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Zanim rzucisz kolejny genialny pomysł to proponuję, żebyś zerknął, co przewiduje Regulamin:
Jeśli w danej kolejce drużyna danej zawodniczki nie będzie rozgrywać spotkania, (dotyczy to zarówno „pauzowania”, meczów rozgrywanych awansem, oraz meczów przełożonych na termin późniejszy niż następna kolejka) to:
a) w 1 rundzie spotkań (kolejki 1-13) zawodniczce zalicza się taki wynik, jaki uzyska w kolejnym meczu.
b) w rundzie spotkań (kolejki 14-26) zawodnicze zalicza się wynik równy jej średniemu evalowi, z zaokrągleniem: (x,x+0,5) = x; <x+0,5, x+1) = x+1 pod warunkiem że zawodniczka grała w poprzedniej kolejce (jeśli nie grała to obowiązuje pkt a)!

Mam takie pytanie... dlaczego Kristen Morris jest w fantasy tylko jako C? A na PLKK ma wpisane silna skrzydłowa/center zresztą niby ma 188 cm wzrostu to jakoś tak mało jak na typowego centra.
edit:
Dobra na stronie bydgoskiej drużyny ma 190 cm i pozycja: środkowa...
edit:
Dobra na stronie bydgoskiej drużyny ma 190 cm i pozycja: środkowa...
Kozak w necie - pizda w świecie!

-
reaktywacja
- Junior
Mam pytanie jak traktować przypadek mojej zawodniczki Rashandy McCants - wystawiłem ją do składu w 9 i 10 kolejce (w dziewiątej grała, a w 10 Lider pauzował, a potem się jej pozbył) - jak naliczać jej punkty za tę kolejkę, ob przecież w następnej kolejce już nie zagra - czy na podstwie wyniku z ostatniego meczu, czy na podstawie średniego evala?
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
reaktywacja pisze:Mam pytanie jak traktować przypadek mojej zawodniczki Rashandy McCants - wystawiłem ją do składu w 9 i 10 kolejce (w dziewiątej grała, a w 10 Lider pauzował, a potem się jej pozbył) - jak naliczać jej punkty za tę kolejkę, ob przecież w następnej kolejce już nie zagra - czy na podstwie wyniku z ostatniego meczu, czy na podstawie średniego evala?
Bedzie 0. Tak samo jakby nie zagrała z jakiegokolwiek innego powodu. Srednie eval naliczane sa dopiero od rundy rewanzowej.
Greebo - przewidujesz w najbliższym czasie kolejną licytację? Troszke przespałem pierwszą i liczę na jakieś ewentualne wzmocnienia 
Jakos na początku grudnia. Poki co za dużo nowych pan sie nie pojawiło od czasu ostatniej.
Jak traktujemy statystyki z CCC - Wisła? Wiadomo, że są skopane i fałszują rzeczywistość (mam nadzieję, że na stoliku nie siedział żaden forumowicz ;p) ale chyba nie ma wyjścia i wziąć takie jakie są...
Według mnie są dwie opcje. Albo przyjąć je takie, jakie są, albo wrzucić w to miejsce średnie evale. Jednak to drugie rozwiązanie byłoby nie na miejscu o tyle, że w przyszłości ktoś mógłby się czepić, że w jakimś meczu staty były tragicznie naliczane, więc znowu powinno się wrzucać średnie evale. Powołanie sie na precedensy jest zawsze złym rozwiązaniem. I mówię to nawet pomimo tego, że przy uśrednianiu statów zyskałbym co nieco - moje dwie playerki według polkowickich "rachmistrzów" uzbierały wczoraj w sumie 4 pkt, czyli o ponad 20 mniej niż jest ich łączna średnia. 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”