Mężczyźni w lidze kobiecej!!!!!
Moderator: Moderatorzy
Mężczyźni w lidze kobiecej!!!!!
Sensacyjna wiadomość z Hiszpanii!!! Tamtejsza federacja postanowiła, że żeńskie drużyny ligowe mogą zatrudniać do gry także mężczyzn! Warunek jest jeden - facet musi mieć skończone 40 lat;) Menadżerowie zespołów zgodzili się z decyzją federacji, wyrażając jednocześnie nadzieję, że nowa sytuacja nie będzie powodowała problemów w szatni;)
http://www.eurobasket.com/ESP/esp.asp?women=1
Nie wiem, czy to przypadkiem nie prima aprilis po hiszpańsku;) hehe...
Ps. Może Aktualności to nie najlepsze miejsce dla tego tematu, ale info tak zaskakujące, że póki co umieściłem go tutaj... potem może zostanie przeniesiony.
http://www.eurobasket.com/ESP/esp.asp?women=1
Nie wiem, czy to przypadkiem nie prima aprilis po hiszpańsku;) hehe...
Ps. Może Aktualności to nie najlepsze miejsce dla tego tematu, ale info tak zaskakujące, że póki co umieściłem go tutaj... potem może zostanie przeniesiony.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
simon pisze:Zaczynam trenować... mam co prawda jeszcze parę lat, ale wreszcie skończą się głupie uśmiechy jak odpowiadam na pytanie o swoją życiową pasję:
koszykówka... kobiet!
OKI!! to jak ŁKS będzie grał z CCC to Mirek oddeleguje Cie do krycia Mills!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Zbliza sie apokalipsa!!! Bez kitu, +16 stopni w styczniu, komary nad ranem w pokoju, starte opony zimowe z braku śniegu a tu jeszcze faceci w lidze kobiet... wiekszej głupoty nie słyszałem od czasu wyboru Giertycha na mininstra edukacji. Ale na szczescie my juz mamy kilku facetów w lidze np. nowy nabytek polkowic tzw "baby shaq" i pare/u innych by sie znalazło:p
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
oprawca pisze:Zbliza sie apokalipsa!!! Bez kitu, +16 stopni w styczniu, komary nad ranem w pokoju, starte opony zimowe z braku śniegu a tu jeszcze faceci w lidze kobiet... wiekszej głupoty nie słyszałem od czasu wyboru Giertycha na mininstra edukacji. Ale na szczescie my juz mamy kilku facetów w lidze np. nowy nabytek polkowic tzw "baby shaq" i pare/u innych by sie znalazło:p
Ani śmieszne ani mądre...
ginda pisze:oprawca pisze:Zbliza sie apokalipsa!!! Bez kitu, +16 stopni w styczniu, komary nad ranem w pokoju, starte opony zimowe z braku śniegu a tu jeszcze faceci w lidze kobiet... wiekszej głupoty nie słyszałem od czasu wyboru Giertycha na mininstra edukacji. Ale na szczescie my juz mamy kilku facetów w lidze np. nowy nabytek polkowic tzw "baby shaq" i pare/u innych by sie znalazło:p
Ani śmieszne ani mądre...
Można by sobie było juz dać z tym spokój. Nie każda kobieta musi być miss Świata, a Baby Shaq oceniajmy pod względami koszykarskimi, a nie urody.
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."
-
above_the_rim
- Amator