Kto gdzie jedzie na wakacje?

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 11 lipca 2005, 23:16

A ja na planowane do Jastarni (pierwszy raz) w ostatnim czasie wybierałem się do Łeby (ZAJEFAJNE MIEJSCE- POLECAM!)
No i mam nadzieję pojeździć po koszykarskich miastach szukając uraków e-klasy w jakiś sparingach- mam nadzieję, że drużyny w sierpniu jakieś planują coś niecoś :)

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 16 lipca 2005, 15:31

Za godzinę wyjeżdżam na Mazury, pozdrawiam wszystkich.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 16 lipca 2005, 15:54

A ja spędzam wakacje na ALASCE!!! Na szczęście tam tez maja internet :lol: . Wracam pod koniec sierpnia.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 16 lipca 2005, 17:04

ja mam wakacje od kwietnia :lol: :lol: jestem u kartofli za zachodnią granicą :wink: konkretnie Trier, wymiana studencka socrates, a że mam dużo czasu pracuje jako barman ... szkoda, że kartofle zostawiają mało napiwków ALE NIE MA TO JAK W DOMU!! wracam dopiero 10 wrzesnia :cry:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 lipca 2005, 21:09

Dasz radę Osesek :wink:
Ja poprzednie wakacje spedzilam w Irlandii, oczywiscie w pracy, ale bylo naprawde suuuuper :D
a teraz chyba w domku, ewentualnie jakis tygodniowy wypad w gory :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 18 lipca 2005, 16:19

Pozdrowienia ze Świnoujścia gdzie trwa akcja vlepkowania wszystkiego czego się da. Wykleiłem już promenadkę i kilka autobusów :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 lipca 2005, 17:21

Mikey pisze:Pozdrowienia ze Świnoujścia gdzie trwa akcja vlepkowania wszystkiego czego się da. Wykleiłem już promenadkę i kilka autobusów :D

Mikey a naczole nie zapomniałeś sobie czegoś nakleić :?: :lol: :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 21 lipca 2005, 13:26

Ja zaczalem wakacje 1 lipca w Mikołajkach, pozniej przenioslem sie od Władysławowa. obecnie jestem w Łebie, później jade do Mielna, Ustki, Kołobrzegu i Świnoujścia i ok. 22 sierpnia laduje w domu. A przy tym wszystkim nie wydaje ani złotówki, bo jestem w pracy... :) ale troche czasu wolnego na szczescie jest :) Pozdrowionka
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 21 lipca 2005, 13:39

Mikey pisze:Pozdrowienia ze Świnoujścia gdzie trwa akcja vlepkowania wszystkiego czego się da. Wykleiłem już promenadkę i kilka autobusów :D

Ojej...Widze że "ktoś "pojechał do mojego miasta :D Szkoda tylko,że niektóre jednostki nie mają wolnego w tym roku :?
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 lipca 2005, 13:51

Bury pisze:Ja zaczalem wakacje 1 lipca w Mikołajkach, pozniej przenioslem sie od Władysławowa. obecnie jestem w Łebie, później jade do Mielna, Ustki, Kołobrzegu i Świnoujścia i ok. 22 sierpnia laduje w domu. A przy tym wszystkim nie wydaje ani złotówki, bo jestem w pracy...

To może Bury Ty jesteś kimś z tych, krzykaczy: "KUkurydza gotowanAAA! " ;-) 8) :lol:

pozdrawiam

Zagloba
Żak

Londyn i bomby

Postautor: Zagloba » 21 lipca 2005, 14:27

Przylecielismy do Londynu w dniu po wybuchu bomb nie balismy sie ,a tu dzisiaj znowy jakies kutasy wywalily nowe bomby.Wiec co ma kogo czekac to go nie o minie :-(
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2005, 07:54 przez Zagloba, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 lipca 2005, 15:59

Ten świat zaczyna schodzić na psy :( Zagłoba - powyłapuj tam tych wszystkich debili i ześlij na nasze mecze piłki, żeby poumierali z nudów!!! :twisted:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 lipca 2005, 23:08

Kowalik pisze:

Mikey a naczole nie zapomniałeś sobie czegoś nakleić :?: :lol: :?:
Zabrakło na czoło bo wylepiłem prom na burcie :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 lipca 2005, 15:29

osesek pisze:ja mam wakacje od kwietnia :lol: :lol: jestem u kartofli za zachodnią granicą :wink: konkretnie Trier, wymiana studencka socrates, a że mam dużo czasu pracuje jako barman ... szkoda, że kartofle zostawiają mało napiwków ALE NIE MA TO JAK W DOMU!! wracam dopiero 10 wrzesnia :cry:

czy to kolo francji?

Bury nzl

Postautor: Bury nzl » 27 lipca 2005, 14:47

Kuba pisze:
Bury pisze:Ja zaczalem wakacje 1 lipca w Mikołajkach, pozniej przenioslem sie od Władysławowa. obecnie jestem w Łebie, później jade do Mielna, Ustki, Kołobrzegu i Świnoujścia i ok. 22 sierpnia laduje w domu. A przy tym wszystkim nie wydaje ani złotówki, bo jestem w pracy...

To może Bury Ty jesteś kimś z tych, krzykaczy: "KUkurydza gotowanAAA! " ;-) 8) :lol:

pozdrawiam

Nie nie jestem jednym z krzykaczy tylko jednym z obsługi "Przystani Żywiec" :) Pozdrowionka

Wróć do „Hyde Park”