ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
Kuba pisze:mnie np. komentarz p. Bońka bardziej denerwował niż zachwycał. a ten jego śmiechale co kto lubi...
kurde, to macie problemy :/ pewnie jesteś przeciwnikiem Pana Zbyszka, mnie jest obojetny, ale szacunek musi być

A Tobie proponuje założyć konto na Naszej Klasie pt ANTYZIBI/ANTYBONIEK już WAS będzie kilku

przy 15 osobach mozecie nawet Stowarzyszenie założyć

(jeśli osoby będą pełnoletnie/od16 letnich osób wymagana jest pisemna zgoda rodziców)
a tak na zaś to poszukajcie ciekawszych tematów, ME już się skończyły

ehhh....
kolego Q88, chyba jeszcze nie bardzo czujesz klimat tego forum, dlatego proponuję troszkę się opanować i postarac sie nie obrażać w co drugim poście innych forumowiczów.
i czasem weź sobie rady innych do serca.jak np. tą z edytowaniem postów.
i żeby nie było całkiem nie w temacie, to ja Panu Bońkowi jako komentatorowi Tv również mówię nie. a jeśli już musi komentować to proponuję robić to na trzeźwo
i czasem weź sobie rady innych do serca.jak np. tą z edytowaniem postów.
i żeby nie było całkiem nie w temacie, to ja Panu Bońkowi jako komentatorowi Tv również mówię nie. a jeśli już musi komentować to proponuję robić to na trzeźwo

Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
a jeśli o mnie chodzi, to wydaje mnie się podobnie jak Ann - że Q88 obraża innych forumowiczów, w związku z tym proponuję wręczyć mu OSTRZEŻENIE NR 1.
Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie wiem czy warto - nic do Bońka nie mam. jako piłkarz osiągnął sporo itd., ale komentarz w TV mógł mi się nie podobać i tego mi nie zabronisz. pozdrawiam
Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie wiem czy warto - nic do Bońka nie mam. jako piłkarz osiągnął sporo itd., ale komentarz w TV mógł mi się nie podobać i tego mi nie zabronisz. pozdrawiam
nie myl pojęć. wolnośc słowa to jedno, a przestrzeganie zasad przyjętych na forum to drugie.Ty do tego drugiego się, póki co, nie dostosowałeś i stąd ostrzeżenie.
koniec dyskusji z mojej strony.
koniec dyskusji z mojej strony.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Q88 pisze:myśle że Wolność słowa nie została zabroniona, ale widze ze co do mnie ograniczona, przykre jest równi i równiejsi, no ale już kilka lat żyje w świecie i zdążyłem się przyzwyczić, tym bardziej zastanawia mnie fakt że Hyde Park to chyba co innego znaczy...
co innego Wolność Słowa, a co innego obrażanie. Zwyzywaj np. prezydenta i co? powiesz, że wolność słowa?

z mojej strony również koniec.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Boniek był dobry jak grał w piłkę, bo później to już same porażki. Szkodliwa dla polskiej piłki działalność jego firmy Go&Goal, jako selekcjoner dał się ograć Łotwie, która zamiast nas zagrała na EURO 2004, a teraz jako beznadziejny komentator, który kompletnie nie wyczuwa zawodu spikera sportowego (co chwilę jakieś zgadywanki typu "bramka?!" albo idiotyczne teksty "podaj kolego do kogoś tam" czy też opowiadanie niestworzonych historii podczas bramkowych sytuacji)
Jak dla mnie dno.
P.S. Co do ostrzeżeń dla Q88- myślę, że jedno to za mało.
Jak dla mnie dno.
P.S. Co do ostrzeżeń dla Q88- myślę, że jedno to za mało.

SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Q88 pisze:myśle że Wolność słowa nie została zabroniona, ale widze ze co do mnie ograniczona, przykre jest równi i równiejsi, no ale już kilka lat żyje w świecie i zdążyłem się przyzwyczić, tym bardziej zastanawia mnie fakt że Hyde Park to chyba co innego znaczy...
Wolność słowa = ja mam rację, a jak ktoś mówi inaczej to buhaha.
Jak takiej definicji hołdujesz to się szybko z tym forum pożegnasz.
-
- Żak