ME juz sie zaczęły

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
golew
Kadet

Postautor: golew » 01 lipca 2008, 15:12

Mnie osobiście też komentarz Bońka straszliwie drażnił, nie wiedział kto gdzie, kto strzelił gola, do tego te krzyki i śmiech zamiast komentarza. Ja jestem na NIE.

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 01 lipca 2008, 17:03

golew pisze:Mnie osobiście też komentarz Bońka straszliwie drażnił, nie wiedział kto gdzie, kto strzelił gola, do tego te krzyki i śmiech zamiast komentarza. Ja jestem na NIE.

to proponuje wyśli SMS z treścią NIE na numer 7321

Kazdy SMS kosztuje jedyne 2,49 + VAT

:))

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 01 lipca 2008, 17:09

Kuba pisze:mnie np. komentarz p. Bońka bardziej denerwował niż zachwycał. a ten jego śmiech :? ale co kto lubi...

kurde, to macie problemy :/ pewnie jesteś przeciwnikiem Pana Zbyszka, mnie jest obojetny, ale szacunek musi być :)

A Tobie proponuje założyć konto na Naszej Klasie pt ANTYZIBI/ANTYBONIEK już WAS będzie kilku :)

przy 15 osobach mozecie nawet Stowarzyszenie założyć :)
(jeśli osoby będą pełnoletnie/od16 letnich osób wymagana jest pisemna zgoda rodziców)

a tak na zaś to poszukajcie ciekawszych tematów, ME już się skończyły :) teraz czas na IO - Pekin 2008, a Zibi tam nie jedzie, szkoda, bo znowu można się przyczepić, ale znajdziecie Kozła Ofianego :/

ehhh....

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 01 lipca 2008, 17:49

Q88 ogarnij się!! Po cholere piszesz jeden post pod drugim ?! Jest taka opcja jak edytuj!

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 01 lipca 2008, 18:20

tankista pisze:Q88 ogarnij się!! Po cholere piszesz jeden post pod drugim ?! Jest taka opcja jak edytuj!

to jak z alkoholem nie można łaczyć :)
a Ty weź sobie zapaż Meliske i problem z głowy :)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2008, 18:23

kolego Q88, chyba jeszcze nie bardzo czujesz klimat tego forum, dlatego proponuję troszkę się opanować i postarac sie nie obrażać w co drugim poście innych forumowiczów.
i czasem weź sobie rady innych do serca.jak np. tą z edytowaniem postów.

i żeby nie było całkiem nie w temacie, to ja Panu Bońkowi jako komentatorowi Tv również mówię nie. a jeśli już musi komentować to proponuję robić to na trzeźwo 8)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 lipca 2008, 18:31

a jeśli o mnie chodzi, to wydaje mnie się podobnie jak Ann - że Q88 obraża innych forumowiczów, w związku z tym proponuję wręczyć mu OSTRZEŻENIE NR 1.

Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie wiem czy warto - nic do Bońka nie mam. jako piłkarz osiągnął sporo itd., ale komentarz w TV mógł mi się nie podobać i tego mi nie zabronisz. pozdrawiam

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 01 lipca 2008, 18:37

myśle że Wolność słowa nie została zabroniona, ale widze ze co do mnie ograniczona :(, przykre jest równi i równiejsi, no ale już kilka lat żyje w świecie i zdążyłem się przyzwyczić, tym bardziej zastanawia mnie fakt że Hyde Park to chyba co innego znaczy...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2008, 18:44

nie myl pojęć. wolnośc słowa to jedno, a przestrzeganie zasad przyjętych na forum to drugie.Ty do tego drugiego się, póki co, nie dostosowałeś i stąd ostrzeżenie.
koniec dyskusji z mojej strony.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 lipca 2008, 18:51

Q88 pisze:myśle że Wolność słowa nie została zabroniona, ale widze ze co do mnie ograniczona :(, przykre jest równi i równiejsi, no ale już kilka lat żyje w świecie i zdążyłem się przyzwyczić, tym bardziej zastanawia mnie fakt że Hyde Park to chyba co innego znaczy...

co innego Wolność Słowa, a co innego obrażanie. Zwyzywaj np. prezydenta i co? powiesz, że wolność słowa? :lol: obraza głowy państwa - śmigasz do pierdla. za obrazę forumowicza - ostrzeżenie na forum. proste.

z mojej strony również koniec.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 01 lipca 2008, 19:00

Boniek był dobry jak grał w piłkę, bo później to już same porażki. Szkodliwa dla polskiej piłki działalność jego firmy Go&Goal, jako selekcjoner dał się ograć Łotwie, która zamiast nas zagrała na EURO 2004, a teraz jako beznadziejny komentator, który kompletnie nie wyczuwa zawodu spikera sportowego (co chwilę jakieś zgadywanki typu "bramka?!" albo idiotyczne teksty "podaj kolego do kogoś tam" czy też opowiadanie niestworzonych historii podczas bramkowych sytuacji)
Jak dla mnie dno.

P.S. Co do ostrzeżeń dla Q88- myślę, że jedno to za mało. :wink:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 01 lipca 2008, 19:14

Q88 pisze:myśle że Wolność słowa nie została zabroniona, ale widze ze co do mnie ograniczona :(, przykre jest równi i równiejsi, no ale już kilka lat żyje w świecie i zdążyłem się przyzwyczić, tym bardziej zastanawia mnie fakt że Hyde Park to chyba co innego znaczy...

Wolność słowa = ja mam rację, a jak ktoś mówi inaczej to buhaha.

Jak takiej definicji hołdujesz to się szybko z tym forum pożegnasz.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 13 lipca 2008, 14:50

To ktory komentator pilki noznej Wam Szanowni Panstwo pasuje :?:
Meczow bylo po dwa na raz wiec czekam na 4 kandydatow przynajmniej 8)
Az czterech :lol: :lol:
Dobra niech bedzie dwoch specjalistow spoza "zawodowcow" z Tv :wink:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Wróć do „Hyde Park”