ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
ale z drugiej strony szacun za wiare w Rumunów, bo to już nie ta drużyna co z Hagim...
Rumunia to zespół ktory w eliminacjach raz wygrał, a raz zremisował z Holandia, nie tracąc przy tym bramki.
Co nie znaczy ze uważam ze ogra Włochów, ale nas by rozjechali.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
ale z drugiej strony szacun za wiare w Rumunów, bo to już nie ta drużyna co z Hagim...
Rumunia to zespół ktory w eliminacjach raz wygrał, a raz zremisował z Holandia, nie tracąc przy tym bramki.
Co nie znaczy ze uważam ze ogra Włochów, ale nas by rozjechali.
TRUDNO MI POWIEDZIEĆ CZY ROZJECHALI, TO JEST PIĘKNO SPORTU I W PRZYPADKU DOBREGO PRZYGOTOWANIA MOZE I BYŚMY WYGRALI, ALE Z TYM PRZYGOTOWANIEM I FORMĄ POLAKÓW TO CIĘŻKO BY NA PEWNO BYŁO...
CO DO ELIMINACJI TO NIE MA CO PORÓWNYWAĆ TURNIEJU DO ELIMINACJI GDZIE SKŁAD MOŻNA WYBIERAĆ I MODYFIKOWAC CO MECZ, PATRZĄC NA FORMĘ ZAWODNIKÓW, TUTAJ W ME JEST JUŻ INNACZEJ, NO ALE CO BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ...
MASZ INNE ZDANIE, JA INNE, JA SIE DOPIERO UCZĘ I TROCHE JUŻ WIEM, ALE TROCHĘ... WIĘC MOJE SKROMNE ZDANIE JEST SUBIEKTYWNE
SZACUN DLA RUMUNÓW, DLA MNIE Z GRUPY NIE WYJDA I TAK...
POPESCU, HAGI 1994 TO NIE MUTU I KTÓRYKOLWIEK, NIE MA CO PORÓWNYWAĆ NAWET...
- hellraiser
- Junior
Webb znaczy Święty Mikołaj.
A w rolach sierotek do obdarowania kopacze z Polski i Austrii czyli dwie najgorsze drużyny na Euro.
Sędzia sobie pomyślał że kurcze te drużyny też coś muszą strzelić w tym turnieju a że same tego nie są wstanie zrobić to im dał po prezencie.Mikołaj sprawiedliwy to i dzieli sprawiedliwie.
Ciekawi mnie czy Austria i Polska coś jeszcze strzeli w tym turnieju czy zatrzyma swoją kanonadę na prawie prawidłowych bramkach.Bo jak nie to my i Austriacy powinniśmy być wdzięczni Webbowi
A w rolach sierotek do obdarowania kopacze z Polski i Austrii czyli dwie najgorsze drużyny na Euro.
Sędzia sobie pomyślał że kurcze te drużyny też coś muszą strzelić w tym turnieju a że same tego nie są wstanie zrobić to im dał po prezencie.Mikołaj sprawiedliwy to i dzieli sprawiedliwie.
Ciekawi mnie czy Austria i Polska coś jeszcze strzeli w tym turnieju czy zatrzyma swoją kanonadę na prawie prawidłowych bramkach.Bo jak nie to my i Austriacy powinniśmy być wdzięczni Webbowi

hellraiser pisze:
Ciekawi mnie czy Austria i Polska coś jeszcze strzeli w tym turnieju czy zatrzyma swoją kanonadę na prawie prawidłowych bramkach.i
Tez mnie nurtuje ta kwestia
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
Rumunia znaczy Rumunia, czyli jak wspomniałeś dwóch zawodników z przodu, którzy pokazali, że nie odstają zbytnio od Mistrzów Świata Włochów
Dobry mecz, jak dla mnie jeden z lepszych na Euro.
Karny ? Moim zdaniem nie było
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
sebzinho pisze:Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
Rumunia znaczy Rumunia, czyli jak wspomniałeś dwóch zawodników z przodu, którzy pokazali, że nie odstają zbytnio od Mistrzów Świata Włochów
Dobry mecz, jak dla mnie jeden z lepszych na Euro.Stawiam, a przede wszystkim życzę Rumunom wyjścia z grupy za Holandią.
Karny ? Moim zdaniem nie było
zobaczymy czy wyjdą myśle że albo francja albo włosi, choć oni mją mniejsze szanse, zobaczymy jak teraz francja zagra z Oranje
Kuba pisze:no, piknieteraz odpuścić sobie Rumunie (niech czołowi odpoczną, a Rumuni awansują - należy im się) i pieknie bedzie. z grupy, w której niemal wszyscy widzieli faworytów w drużynach Francji z Włoch awansuje Holandia i Rumunia
![]()
dokłądnie Kuba.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
nie o to chodzi, patrze już realnie
Leo nie zrobi cudów
teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ
kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie
, choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy
)
LEO WHY??
Leo nie zrobi cudów
teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ
kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie
LEO WHY??