ME juz sie zaczęły

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 13 czerwca 2008, 11:53

Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
ale z drugiej strony szacun za wiare w Rumunów, bo to już nie ta drużyna co z Hagim...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 czerwca 2008, 14:21

Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...
ale z drugiej strony szacun za wiare w Rumunów, bo to już nie ta drużyna co z Hagim...

Rumunia to zespół ktory w eliminacjach raz wygrał, a raz zremisował z Holandia, nie tracąc przy tym bramki.

Co nie znaczy ze uważam ze ogra Włochów, ale nas by rozjechali.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 13 czerwca 2008, 15:03

Greebo pisze:
Q88 pisze:Rumunia znaczy kto, bo ostatnio to dwóch zawodników coś grało w ataku, a reszta broniła tyłow by nie stracić gola...

Rumunia to zespół ktory w eliminacjach raz wygrał, a raz zremisował z Holandia, nie tracąc przy tym bramki.

Co nie znaczy ze uważam ze ogra Włochów, ale nas by rozjechali.

TRUDNO MI POWIEDZIEĆ CZY ROZJECHALI, TO JEST PIĘKNO SPORTU I W PRZYPADKU DOBREGO PRZYGOTOWANIA MOZE I BYŚMY WYGRALI, ALE Z TYM PRZYGOTOWANIEM I FORMĄ POLAKÓW TO CIĘŻKO BY NA PEWNO BYŁO...

CO DO ELIMINACJI TO NIE MA CO PORÓWNYWAĆ TURNIEJU DO ELIMINACJI GDZIE SKŁAD MOŻNA WYBIERAĆ I MODYFIKOWAC CO MECZ, PATRZĄC NA FORMĘ ZAWODNIKÓW, TUTAJ W ME JEST JUŻ INNACZEJ, NO ALE CO BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ...

MASZ INNE ZDANIE, JA INNE, JA SIE DOPIERO UCZĘ I TROCHE JUŻ WIEM, ALE TROCHĘ... WIĘC MOJE SKROMNE ZDANIE JEST SUBIEKTYWNE :)

SZACUN DLA RUMUNÓW, DLA MNIE Z GRUPY NIE WYJDA I TAK...

POPESCU, HAGI 1994 TO NIE MUTU I KTÓRYKOLWIEK, NIE MA CO PORÓWNYWAĆ NAWET...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 czerwca 2008, 15:36

Webb znaczy Święty Mikołaj.
A w rolach sierotek do obdarowania kopacze z Polski i Austrii czyli dwie najgorsze drużyny na Euro.

Sędzia sobie pomyślał że kurcze te drużyny też coś muszą strzelić w tym turnieju a że same tego nie są wstanie zrobić to im dał po prezencie.Mikołaj sprawiedliwy to i dzieli sprawiedliwie.

Ciekawi mnie czy Austria i Polska coś jeszcze strzeli w tym turnieju czy zatrzyma swoją kanonadę na prawie prawidłowych bramkach.Bo jak nie to my i Austriacy powinniśmy być wdzięczni Webbowi
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 czerwca 2008, 15:38

hellraiser pisze:
Ciekawi mnie czy Austria i Polska coś jeszcze strzeli w tym turnieju czy zatrzyma swoją kanonadę na prawie prawidłowych bramkach.i

Tez mnie nurtuje ta kwestia :)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 13 czerwca 2008, 19:12

Rumunia znaczy Rumunia, czyli jak wspomniałeś dwóch zawodników z przodu, którzy pokazali, że nie odstają zbytnio od Mistrzów Świata Włochów 8)

Dobry mecz, jak dla mnie jeden z lepszych na Euro. :) Stawiam, a przede wszystkim życzę Rumunom wyjścia z grupy za Holandią. ;)

Karny ? Moim zdaniem nie było :)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 13 czerwca 2008, 19:27

sebzinho pisze:

Rumunia znaczy Rumunia, czyli jak wspomniałeś dwóch zawodników z przodu, którzy pokazali, że nie odstają zbytnio od Mistrzów Świata Włochów 8)

Dobry mecz, jak dla mnie jeden z lepszych na Euro. :) Stawiam, a przede wszystkim życzę Rumunom wyjścia z grupy za Holandią. ;)

Karny ? Moim zdaniem nie było :)

zobaczymy czy wyjdą myśle że albo francja albo włosi, choć oni mją mniejsze szanse, zobaczymy jak teraz francja zagra z Oranje :)

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 13 czerwca 2008, 21:40

Dżizes, qwa ja pitole..
Holendrzy masakrują kto się tylko nawinie. Zdemolować mecz po meczu mistrzów i wicemistrzów świata... Jak mistrzostwa nie zdobędą to się wielce rozczaruję, ale wiem już przynajmniej komu będę kibicować do końca.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 czerwca 2008, 22:10

no, piknie :D teraz odpuścić sobie Rumunie (niech czołowi odpoczną, a Rumuni awansują - należy im się) i pieknie bedzie. z grupy, w której niemal wszyscy widzieli faworytów w drużynach Francji z Włoch awansuje Holandia i Rumunia :!: :lol:

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 14 czerwca 2008, 07:37

Kuba pisze:no, piknie :D teraz odpuścić sobie Rumunie (niech czołowi odpoczną, a Rumuni awansują - należy im się) i pieknie bedzie. z grupy, w której niemal wszyscy widzieli faworytów w drużynach Francji z Włoch awansuje Holandia i Rumunia :!: :lol:

dokłądnie Kuba.:) Rumunia remisuje z Holandią, Włosi z Francuzami również i gitara gra. Holandia i Rumunia w ćwierćfinale ! :lol: 8) :twisted:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 czerwca 2008, 12:11

Już raz tak było w 2000 gdy z grupy wyszły Rumunia i Portugalia a nie wyszły Niemcy i Anglia. Powtórka mile widziana!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 14 czerwca 2008, 12:26

nic dwa razy sie nie zdarza...
Niemcy wychodzą :)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 14 czerwca 2008, 12:30

Q88 pisze:nic dwa razy sie nie zdarza...
Niemcy wychodzą :)

oż ty nie wierzysz w polaków :?: :twisted:

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 15 czerwca 2008, 00:47

nie o to chodzi, patrze już realnie :)

Leo nie zrobi cudów :(

teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ

kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie :), choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy :))

LEO WHY?? :(

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 15 czerwca 2008, 00:57

Buffon podzili los Polaków :(
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Hyde Park”