EMŚ 2010

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Czy będzie awans

TAK
19
45%
NIE
14
33%
50/50
9
21%

Liczba głosów: 42

hermes46
Kadet

Re:

Postautor: hermes46 » 14 lipca 2009, 20:09

Siero pisze:Bartosz Salamon, 18-letni pomocnik drugoligowej Brescii lada dzień zostanie piłkarzem Napoli, grającego w Serie A - donosi "Super Express". Były klub Maradony chce zapłacić za Polaka prawie 4 miliony euro.

O Salamonie cały czas jest głośno. Kilka miesięcy temu zagraniczne media informowały, że obserwują go Real Madryt i Chelsea Londyn. Sam piłkarz potwierdził zainteresowanie "Królewskich".

Salamon jest obecnie podstawowym zawodnikiem Brescii, która występuje na zapleczu Serie A. Świetna forma 18-latka została dostrzeżona przez włodarzy z Napoli, którzy są zdecydowani na transfer.

18-letni pomocnik ma kosztować 4 miliony euro, a Napoli będzie miało 50 procent praw do piłkarza.

Jedno jest pewne, najbliższy transfer Salamona będzie jednym z najbardziej sensacyjnych w historii polskiej piłki.

Super Express/WP.PL

Wiecie kogo mi ten Salomon przypomina ...Cezary Trybański. Zawodnik znikąd znalazł sie w NBA
A nasze gwiazdy(?) nawet wtedy do draftu sie nie dostały
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Hyde Park”