...Jak to mawiał tow StalinMarek1990 pisze:Austria 0 - 1 Niemcy...
Chorwacja 1 - 0 Polska...
Cudow nie ma...
ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
sory, ale z czym do ćwierćfinału... 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Świerczewski: "Leo bardzo taki zastanawiający się" znawca footballu xD
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Marek1990 pisze:ann pisze:sory, ale z czym do ćwierćfinału...
Z jednym punktem, z jedną strzeloną bramką, z jednym zawodnikiem... i z rzeszą naiwnych kibiców
hehe niestety muszę się z Tobą zgodzić, Boruc - rewelacyjny, jak dla mnie najlepszy bramkarz Europy.
tankista pisze:Ciekawe kiedy doczekamy się czasów gdy Polska bez problemów wychodzi z grupy...
...nie doczekamy ?
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
{Mikro pisze:Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę.
przestań pi.eprzyć!!! Warto tylko wszystko musi być na zdrowych zasadach. Piłka jest i będzie najpopularniejsza od wszelkich dyscyplin i porażka na ME to żaden powód jej nie wspierania. Zwłaszcza,że nie mamy nic,a ty proponujesz jeszcze żeby nic nie robiono?! I dziwić się, że nie osiągamy sukcesów! Najpierw trzeba postawić zaplecze, którego nie ma. Na piłkę jest dawana duża kasa? Chyba miales na mysli pensje dzialaczy, piłkarzy trenerów,a nie pieniądze dawane na piłkę!!! Gdyby były dawane na piłkę rozumianą jako szeroko rozumiane pojęcie to kazdy klub 1 2 i 3 ligi mialy prawdziwą baze szkoleniową.
Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów)
wspieranie każdego sportu tak ale również na zdrowych zasadach, może więcej na floret i szpadę, może najwięcej kasy dajmy na szybownictwo?
badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:)
też bym chciał, ale praw rynku nie przeskoczysz
mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej
zdecydowanie TAK dla budowy boisk
może by tak wybudować więcej torów
szkoda, że dopiero teraz to postulujesz gdy odwładnęła ci kubicomania, gdy teraz zagościł f1 ,a nie jeszcze 5-7 czy 10 lat temu gdy nieliczni znali Kubicę i śledzili jego karierę oraz całe F1 bez jego udziału, dobrze powiedział sam Robert że budowa toru w F1 w Polsce to zły pomysł, bo sam tor nie gwarantuje otrzymania Grand Prix, a trzeba go utrzymywać i miećalternatywę na jego wykorzystanie a takiej przy słabej pozycj sportów motorowych w Polsce jest nierealne. Potrafisz wymienić nie zaglądajac do internetu (wikipedia i inne) autalentowane zaplecze F1? wydaje mi się ze nie, choć mogę się mylić, zapytaj obecnych fascynatów (inaczej udających wielkich kibiców F1 kto to jest Mark Blundell, to przy okazji tych Mistrzostw powiedza ze pewne jakis angielski piłkarz albo sędzia który gwizdnął karnego ) takie mam wrażenie na temat naszego polskiego kibicowania "od zawsze" albo Thierry Boutsen, Johnny Herbert, Eddie Irvine Mansell, Hill? i wielu innych, więc jak czytam i słucham wielkich "znawców" f1 w Polsce,a nie prawdziwych ekpertów F1 to się zastanawiam czy oni znają podstawy F1 i prawa rządzące tym sportem by proponować takie brednie jak tor F1 w Polsce. Polacy w większości kibicują wtedy w danej dyscyplinie gdy ktoś odniesie sukces nie ma nas gdy trzeba coś budować i wspierać od podstaw. Nie jest sztuką wspierać teraz Kubice przez sponsorów, chwała tym którzy pomogli Robertowi wtedy gdy tego najbardziej potrzebował,a nie nowych szakali czekających na tort.
badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin.
za, ale nie na zasadzie nie dajmy na boiska, dajmy na halę, zdroworozsądkowe gospodarowanie a nie propozycje frustratów po przegranych ME Europy, teraz nagle wszyscy kochają piłkę ręczną siatkówkę tak jak kochali Małysza, zygać mi się chce jak widzę kibiców sukcesu którzy szybko zapomną o wspieraniu sportów motorowych jak zniknie Kubica z F1, przeżucą się na NASCAR, Indy Car? w każdym kraju są sporty niszowe bez względu na popularność w innych krajach i odnoszono sukcesy reprezentanta/(ów) nimi pozostaną
Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami
jak ktoś był naiwny to wierzył w bajki, nie ma boisk nie ma baz nie ma niczego to jak ma być jak nie tak jak widzieliśmy, dlatego mówienie NIE i sprzeciw dla jakiejkolwiek inwestycji w sport, a w szczególności w piłkę jest dla mnie zabijaniem polskiego sportu.
PS: Edytowane bo nie chcialem post pod postem pisać dodatkowych przemyśleń
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2008, 02:11 przez Marco, łącznie zmieniany 8 razy.

WislaLive.pl