ME juz sie zaczęły

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 05:16

Marek1990 pisze:
ann pisze:sory, ale z czym do ćwierćfinału... :?

Z jednym punktem, z jedną strzeloną bramką, z jednym zawodnikiem... i z rzeszą naiwnych kibiców :wink:

Miłość jest slepa :D :D

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 05:21

{Mikro pisze:Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami

zgadzam sie :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 czerwca 2008, 09:57

Q88 pisze:
{Mikro pisze:Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami

zgadzam sie :)

może jakieś merytoryczne uzasadnienie hasła NIE dla boisk, a nie populizm w pełnej okazałości?

może TAK dla boisk TAK dla hal?
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 17 czerwca 2008, 11:05

Q88 pisze:
rzymi pisze:Odpadliśmy, Beenhakkera zwolnią.. a Listkiewicz i tak zostanie.
Szkoda, że tacy zawodnicy jak Jeleń, Zieńczuk czy Wichniarek nie dostali powołania..tylko teraz już za późno żeby o tym pisać..

Lea nie zwolnią :(

a ze nie poejchał Jeleń i Wichniarek to było widać :/ szkoda niestety

Wichniarka Ci szkoda :? Bo mi najbardziej szkoda w wysokiej formie Pawła Brożka.

Co do Beenhakkera to moim zdaniem powinien zostać, i w Eliminacjach MŚ powinien grę opierać na młodych piłkarzach typu: Kokoszka, Majewski czy wyżej wspomniany przeze mnie Brożek, zostawić ewentualnie z dwóch doświadczonych graczy, ale głównie to gra powinna być oparta na młodzieży, ale to tylko moje skromne zdanie.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 czerwca 2008, 11:36

Ja doszedłem do wniosku, że Krzynówek powinien tylko grać w Eliminacjach, bo na 3 dużej imprezie nie pokazuje swoich umiejętności.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 17 czerwca 2008, 12:09

ginda pisze:Ja doszedłem do wniosku, że Krzynówek powinien tylko grać w Eliminacjach, bo na 3 dużej imprezie nie pokazuje swoich umiejętności.

Krzynówek to jest zawodnik na 15 minut meczu.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 czerwca 2008, 15:29

Ten 1 pkt na ME i tak zaciemnia i jest powyżej możliwości naszej piłki.Tutaj nie powinno nas być.

Co do TAK dla hal NIE dla boisk lub odwrotnie to odwieczny dylemat czy lepiej myć nogi czy ręce bo jedno i drugie nie wchodzi w grę :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 17 czerwca 2008, 20:17

Włosi prowadzą 1:0!!! Jupi! A Francja w 10 po czerwonej kartce dla Abidala. :D

PS: Pirlo to jest artysta. 8)
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 17 czerwca 2008, 20:39

Rosso-Nero pisze:Włosi prowadzą 1:0!!! Jupi! A Francja w 10 po czerwonej kartce dla Abidala. :D

Won z makaroniarzami.:twisted: Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 20:41

sebzinho pisze:
Q88 pisze:
rzymi pisze:Odpadliśmy, Beenhakkera zwolnią.. a Listkiewicz i tak zostanie.
Szkoda, że tacy zawodnicy jak Jeleń, Zieńczuk czy Wichniarek nie dostali powołania..tylko teraz już za późno żeby o tym pisać..

Lea nie zwolnią :(

a ze nie poejchał Jeleń i Wichniarek to było widać :/ szkoda niestety

Wichniarka Ci szkoda :? Bo mi najbardziej szkoda w wysokiej formie Pawła Brożka.

Co do Beenhakkera to moim zdaniem powinien zostać, i w Eliminacjach MŚ powinien grę opierać na młodych piłkarzach typu: Kokoszka, Majewski czy wyżej wspomniany przeze mnie Brożek, zostawić ewentualnie z dwóch doświadczonych graczy, ale głównie to gra powinna być oparta na młodzieży, ale to tylko moje skromne zdanie.

dobra dobra Brożek a Wichniarek nie ma co porównywać, Wichar jak grałw Polsce tez strzelał tyle bramek, a jak gra w Niemczech to rok w rok strzela minimum 10 bramek, a to o czymś świadczy, doświadczenie jest istotne, tym bardziej w grze przeciw Niemcom czy Austriakom którzy prezentuja podobny styl gry :))
co do młodzieży to powinien grać nią w eliminacjach juz i wtedy ograliby sie i ewenatualnie awansowali do ME bez żenady jak teraz. A po co nam w sztabie 9 trenerów?? tego nie wiem, tak jak powiedział dziś jeden z trenerów...

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 20:46

ginda pisze:Ja doszedłem do wniosku, że Krzynówek powinien tylko grać w Eliminacjach, bo na 3 dużej imprezie nie pokazuje swoich umiejętności.

Zurawski wogole nie powinien grać nawet w eliminacjach...
do Austri nie wziąłbym bez formy Jopa...

Brakuje Jelenia i Wichniara, poza tym obrońców których nie mamy :(, trzeba szukać w Niemczech czy Francji polskich emigrantów...
poza tym sciągać południowych obrońców i defensyfnych pomocników i dać najlepszym szanse na gre w naszej reprezentacji :)

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 20:49

Rosso-Nero pisze:Włosi prowadzą 1:0!!! Jupi! A Francja w 10 po czerwonej kartce dla Abidala. :D

PS: Pirlo to jest artysta. 8)

Toni jest najlepszy bo z FCB, szkoda tylko Franka :( mam nadzieje że nic poważnego...

Toni wypracował karengo, ma asyste...

wynik będzie 3-1 dla Włochów, tak bym chciał :)

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 17 czerwca 2008, 20:53

tadeo86 pisze:

Won z makaroniarzami.:twisted: Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady 8)

odezwał sie ten co je pyry i polewa skwarami :P
myśle że Włochom do pięt w piłce nożnej, koszykówce nie dorastamy, tak samo siatkówka zresztą :/, wiecej szacunku, w sumie pokora by sie przydała, tym bardziej po ME, bo dla nas już po zawodach :)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 17 czerwca 2008, 21:09

Q88 pisze:
tadeo86 pisze:

odezwał sie ten co je pyry i polewa skwarami :P
myśle że Włochom do pięt w piłce nożnej, koszykówce nie dorastamy, tak samo siatkówka zresztą :/, wiecej szacunku, w sumie pokora by sie przydała, tym bardziej po ME, bo dla nas już po zawodach :)

Weź chłopie się ogarnij. Czy ja napisałem, że Włosi są beznadziejni w piłę, kosza itp. ? Napisałem to przez pryzmat tego jakimi naprawdę są ludźmi. A teksty z pyrami i skwarami to możesz walić do kolegów z piaskownici. Bez odbioru.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 17 czerwca 2008, 21:14

tadeo86 pisze:Won z makaroniarzami.:twisted: Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady 8)

Włosi nie mieli szczęscia na tych mistrzostwach, ale jak to mowia: "w przyrodzie nic nie ginie". No i mamy 2:0 po szcześliwej bramce De Rossiego.

A co do wypowiedzi Tadeo to okryj się, jeśli tylko potrafisz obrażać innych. Najpierw spójrz na siebie. :P
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Wróć do „Hyde Park”