Marek1990 pisze:ann pisze:sory, ale z czym do ćwierćfinału...
Z jednym punktem, z jedną strzeloną bramką, z jednym zawodnikiem... i z rzeszą naiwnych kibiców
Miłość jest slepa
Moderator: Moderatorzy
{Mikro pisze:Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami
Q88 pisze:{Mikro pisze:Napiszę tylko tyle:
Cieszę się bardzo z takiego wyniku, może teraz paru mądrych ludzi zobaczy, że nie warto takiej kasy dawać na piłkę. Może zacznie się sponsorowanie innych dyscyplin kulejących w Polsce ( patrz co się co osiągnął Robert Kubica bez Polskich sponsorów) badź zwiększenie dotacji dla innych sportów m. in. na koszykówkę:) mówię zdecydowanie NIE dla budowy iluś tam boisk do piłki nożnej ,może by tak wybudować więcej torów badź sal dostosowanych do uprawiania koszykówki, piłki ręcznej czy też siatkówki bo wiele nowych obiektów nie nadaje się do uprawiania tych dyscyplin. Takie mam zdanie na temat całego szumu jaki zrobiono przed tymi mistrzostwami
zgadzam sie

Q88 pisze:rzymi pisze:Odpadliśmy, Beenhakkera zwolnią.. a Listkiewicz i tak zostanie.
Szkoda, że tacy zawodnicy jak Jeleń, Zieńczuk czy Wichniarek nie dostali powołania..tylko teraz już za późno żeby o tym pisać..
Lea nie zwolnią
a ze nie poejchał Jeleń i Wichniarek to było widać :/ szkoda niestety
sebzinho pisze:Q88 pisze:rzymi pisze:Odpadliśmy, Beenhakkera zwolnią.. a Listkiewicz i tak zostanie.
Szkoda, że tacy zawodnicy jak Jeleń, Zieńczuk czy Wichniarek nie dostali powołania..tylko teraz już za późno żeby o tym pisać..
Lea nie zwolnią
a ze nie poejchał Jeleń i Wichniarek to było widać :/ szkoda niestety
Wichniarka Ci szkodaBo mi najbardziej szkoda w wysokiej formie Pawła Brożka.
Co do Beenhakkera to moim zdaniem powinien zostać, i w Eliminacjach MŚ powinien grę opierać na młodych piłkarzach typu: Kokoszka, Majewski czy wyżej wspomniany przeze mnie Brożek, zostawić ewentualnie z dwóch doświadczonych graczy, ale głównie to gra powinna być oparta na młodzieży, ale to tylko moje skromne zdanie.
ginda pisze:Ja doszedłem do wniosku, że Krzynówek powinien tylko grać w Eliminacjach, bo na 3 dużej imprezie nie pokazuje swoich umiejętności.
tadeo86 pisze:Rosso-Nero pisze:Włosi prowadzą 1:0!!! Jupi! A Francja w 10 po czerwonej kartce dla Abidala.![]()
Won z makaroniarzami.Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady
Q88 pisze:tadeo86 pisze:Rosso-Nero pisze:Włosi prowadzą 1:0!!! Jupi! A Francja w 10 po czerwonej kartce dla Abidala.![]()
Won z makaroniarzami.Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady
odezwał sie ten co je pyry i polewa skwarami
myśle że Włochom do pięt w piłce nożnej, koszykówce nie dorastamy, tak samo siatkówka zresztą :/, wiecej szacunku, w sumie pokora by sie przydała, tym bardziej po ME, bo dla nas już po zawodach
tadeo86 pisze:Won z makaroniarzami.Włosi to złodzieje i oszuści, a więc do boju Żabojady
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości