Kozioł ostro rotuje składem i bardzo dobrze
I kolejka FGE:Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
takich meczy jak najwięcej !!!
świetna Mieloszyńska, dobra Julka, niezła Gajda...potrzebujemy więcej meczów bo dziewczyny pokazały charakter - za to z mojej strony Gratki. Tydzień z pierwszym trenerem to mało i niestety brakło na silną Energę. Zobaczymy jak się zaprezentują w środę w P-ce.
Gratki dla Energi
świetna Mieloszyńska, dobra Julka, niezła Gajda...potrzebujemy więcej meczów bo dziewczyny pokazały charakter - za to z mojej strony Gratki. Tydzień z pierwszym trenerem to mało i niestety brakło na silną Energę. Zobaczymy jak się zaprezentują w środę w P-ce.
Gratki dla Energi
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No Enerdze udałos ie wygrac to spotkanie , i myśle że panowie z Torunia którzy sie wypowiadaja na tym forum troche zmniejsza swoje aspiracje. Bo z tego co piszecie , wynika to że cała Polska zazdrosci wam składu a jednak Orzełek walczył do końca ??? Czyżby powtórka z poprzednich lat???
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
sebzinho pisze:takich meczy jak najwięcej !!!
Gratki dla Energi
a w drużynie toruńskiej mały koncercik zagrała niechciana w kadrze Monia Krawiec!!!
PS. dZIĘKUJE w imieniu Naszych dziewczyn!!!
Z tego meczu tylko jeden pozytywny aspekt - komentuje wreszcie Noculak a nie smutny Łabędź.
Mecz straszliwie padakowy, pewnie tak samo wyglądaliśmy w Gorzowie. Fajnie się ogląda koszykówkę bez centrów, ciekaw jestem kogo Łysy postawi w środę przeciw Matović czy Podrug. Polkowice zapieprzyły osobowymi i tyle. Mieloch at her best, ale wsparcia nie widać.. Chociaż skład całkiem fajny i jak dojdzie ten spodziewany center to może być przyzwoicie.
Mecz straszliwie padakowy, pewnie tak samo wyglądaliśmy w Gorzowie. Fajnie się ogląda koszykówkę bez centrów, ciekaw jestem kogo Łysy postawi w środę przeciw Matović czy Podrug. Polkowice zapieprzyły osobowymi i tyle. Mieloch at her best, ale wsparcia nie widać.. Chociaż skład całkiem fajny i jak dojdzie ten spodziewany center to może być przyzwoicie.
hmm, nie krzycz tak. za bardzo się ekscytujesz. Nie wiem, czy ją wypuścicie kiedyś z Torunia..
Ale chyba wszystkim chodzi o to, dlaczego nie grała.
Trener oszczędza ją na Lotos? czy ma kontuzje?
gratuluję wygranej.
Ale chyba wszystkim chodzi o to, dlaczego nie grała.
Trener oszczędza ją na Lotos? czy ma kontuzje?
gratuluję wygranej.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008, 20:31 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
przemoe pisze:Matović na środę ma być gotowa do gry.
Jasne Gala dostała wolne i co jeszcze. W czwartej kwarcie na pewno byłaby niepotrzebna.
Aha i jeszcze respect za doping. Naprawdę fachowy, chyba za dużo Prokomu się naoglądaliście
Pewnei były drewniane klapki i spiewali KATARZYNKI czy jakies zmiany sie pojawiły ??
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”