TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Przynajmniej drogi forumowiczu mam na tyle wlasnej przyzwoitosci ze nie wchodze butami w tak hamskie plotki i mam szacunek dla prywatnych spraw zawodniczek co w zaden sposob to co sie dzialo nie ma nic wspolnego ze sportem, oczywiscie godne potepienia i nikt tego nie ukrywa ale jak mowie na koniec sezonu ten pan zostanie z tego rozliczony.
A my tu mowimy o tym co dzieje sie od strony sportwoej w druzynie ja nie pytam i nie mowie czy przykladowo twoi rodzice zrobili to i to i czy kogoś matka nie za bardzo sie przyjazni z "listonoszem" rozumiesz? czy nadal nie potrafisz rozgraniczyc pewnych prywatnych spraw od druzyny. To nei ma nci wspolnego z tym co dzieje sie w meczach na treningu
ps. skad taki pewny jestes ze w innych druzynach nie ma takich zaszlosci na lini trener -zawodniczki lub asystenci -zawodniczki?
A my tu mowimy o tym co dzieje sie od strony sportwoej w druzynie ja nie pytam i nie mowie czy przykladowo twoi rodzice zrobili to i to i czy kogoś matka nie za bardzo sie przyjazni z "listonoszem" rozumiesz? czy nadal nie potrafisz rozgraniczyc pewnych prywatnych spraw od druzyny. To nei ma nci wspolnego z tym co dzieje sie w meczach na treningu
ps. skad taki pewny jestes ze w innych druzynach nie ma takich zaszlosci na lini trener -zawodniczki lub asystenci -zawodniczki?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
koszykarz
Mozarthio pisze:Przynajmniej drogi forumowiczu mam na tyle wlasnej przyzwoitosci ze nie wchodze butami w tak hamskie plotki i mam szacunek dla prywatnych spraw zawodniczek co w zaden sposob to co sie dzialo nie ma nic wspolnego ze sportem, oczywiscie godne potepienia i nikt tego nie ukrywa ale jak mowie na koniec sezonu ten pan zostanie z tego rozliczony.
człowieku - moze troche się opamiętasz ? Ty mówisz o przyzwoitości i o tym że nie wchodzisz w ,,prywatne'' sprawy zawodniczek - ale to przecież kibice waszego klubu rozsiali to na forum...
Co wy zrobicie z tym panem - to mnie guzik obchodzi . Ale nie wciskaj mi słów których ja nie wypowiedziałem...
mówisz o stronie sportowej ? Racja - ale aspekty pozasportowe mają niebagatelny wpływ na wyniki drużyny - a byc moze decydują o wszystkim.. Bo jak wiadomo jak jest chemia to wtedy łatwiej o wynik...
z tą ,,sielanką '' i super atmosferą to ci się udało
Koszykarz wiesz co ty wiesz lepiej jak jest w naszej druzynie rzeczywiscie
zacznij czytac ze zrozumieniem Siwa zostala odsunieta za niesnaski!!
druga sprawa ta obyczajowa te plotki powstaly na portalach leszczynskich i bylo omawiane na podforum leszczynskim tutaj, sprawa jakis czas temu zostala omowiona i zakonczona.
Jedyną w moim odczuciu udana rzecza to jestes ty
od zeszlego sezonu nie raz nie dwa szukales zaczepki z lesznem ze mną prede wszystkim nie podoba ci sie ze uwazam ze atmosfera w lesznie WSROD zawodniczek jest znakomita ? to z racji swojej nie wpier.... sie tam gdzie nie masz
masz prawo wyrazic swoje zdanie ale czemu odrazu musisz pojezdzac przeciwnika co? niedowartosciowany jestes ? czy jak?
Odpowiedz mi drogi Koszykarzu dlaczego gdy jest temat Jeleniej i Teczy i rozmowa jest luzna ze chcialbym widziec Skorek w Lesznie ty musisz chwytac za slowka i wrzucic swoje nic nie znaczace 3 grosze...jak to ktos juz na tym forum napisal nalezysz do grupy krzykaczy i powodujesz tylko nie potrzebne klotnie.
Inna sprawa zajmij sie swoja druzyna !!! poszukaj infa o tym jaka u was jest atmosferka i czy jest wszedzie taka "chemia" bo ja akurat moge ci powtorzyc uwazam ze w lesznie miedzy dziewczynami abstrahujac jedna sprawe wszystko jest bardzo fajnie
zreszta nei wiem jak ci to udowodnic ale wejdz sobie na nk popatrz sobie na profilenaszych girls ktore maja wiele fotek np z jakis imprez domowych to wtedy sie wypowiesz na temat atmosfery jaka WYDAJE ci sie byc w naszej druzynie.
Ja mam info z pierwszej reki ale widocznie rozmowy z zawodniczkami bezposrednie mniej znacza niz opinia wielkiego znafcy torunskiego vel koszykarza.
ps skoncz bo wszedzie sie przywalasz jak nei do tematu atmosfery w lesznie to do tematu jaka zawodniczka jest Ashley Shields itp itd (notabene ktora widziales zaledwie raz w zyciu na zywo chyba)
druga sprawa ta obyczajowa te plotki powstaly na portalach leszczynskich i bylo omawiane na podforum leszczynskim tutaj, sprawa jakis czas temu zostala omowiona i zakonczona.
Jedyną w moim odczuciu udana rzecza to jestes ty
Odpowiedz mi drogi Koszykarzu dlaczego gdy jest temat Jeleniej i Teczy i rozmowa jest luzna ze chcialbym widziec Skorek w Lesznie ty musisz chwytac za slowka i wrzucic swoje nic nie znaczace 3 grosze...jak to ktos juz na tym forum napisal nalezysz do grupy krzykaczy i powodujesz tylko nie potrzebne klotnie.
Inna sprawa zajmij sie swoja druzyna !!! poszukaj infa o tym jaka u was jest atmosferka i czy jest wszedzie taka "chemia" bo ja akurat moge ci powtorzyc uwazam ze w lesznie miedzy dziewczynami abstrahujac jedna sprawe wszystko jest bardzo fajnie
Ja mam info z pierwszej reki ale widocznie rozmowy z zawodniczkami bezposrednie mniej znacza niz opinia wielkiego znafcy torunskiego vel koszykarza.
ps skoncz bo wszedzie sie przywalasz jak nei do tematu atmosfery w lesznie to do tematu jaka zawodniczka jest Ashley Shields itp itd (notabene ktora widziales zaledwie raz w zyciu na zywo chyba)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
DanielPce pisze:spokojnie, spokojnie my jeszcze wyciągniemy Asa z rękawa
okienko transferowe jeszcze nie zostało zamknięte![]()
![]()
![]()
Daniel-nie podniecaj się i nie szastaj Asami, bo w tym klubie wszystko się może zdarzyć,np. ...
...albo nic już nie będę mówił
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
matishe
- Żak
to co się dzieje w Jeleniej Górze to jakieś fatum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do jasnej cholery, przed ważnymi meczami takie osłabienie?????!! kto w końcu prowadzi ten Klub :-/ nie rozumiem tego.
AZS KK - powoli padamy:/
KS SUDETY(koszykówka mężczyzn , 1 liga) - również upada:/
KS CARLOS - ASTOL - sezon niezbyt udany:/ ale tutaj jest najbardziej stabilna sytuacja.
CO TO BEDZIE, CO TO BEDZIE ????
do jasnej cholery, przed ważnymi meczami takie osłabienie?????!! kto w końcu prowadzi ten Klub :-/ nie rozumiem tego.
AZS KK - powoli padamy:/
KS SUDETY(koszykówka mężczyzn , 1 liga) - również upada:/
KS CARLOS - ASTOL - sezon niezbyt udany:/ ale tutaj jest najbardziej stabilna sytuacja.
CO TO BEDZIE, CO TO BEDZIE ????
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
-
koszykarz
Energa Toruń czeka na Serbkę
Marta Żyłczyńska pożegnała się już z toruńską Energą, ma ją zastąpić środkowa z Serbii. Kluby z Ford Germaz Ekstraklasy dokonują ostatnich korekt w składach przed decydującymi meczami rundy zasadniczej.
Żyłczyńska kontrakt w Toruniu podpisała na dwa lata. Sama koszykarka liczyła, że po powrocie z ligi belgijskiej będzie regularnie występować na parkietach FGE, klub liczył natomiast, że zyskał solidnego gracza pod koszem. Żadne z tych życzeń się nie sprawdziło.
Żyłczyńska w ciągu pół roku zaliczyła praktycznie jeden dobry występ: w meczu Pucharu Polski przeciwko MUKS Poznań. W lidze występowała sporadycznie, często nie mieściła się nawet w meczowej dwunastce. W sumie zagrała w dziewięciu spotkaniach "Katarzynek", średnio spędzała na parkiecie 9 minut (1,7 pkt. i 0,8 zb.).
Trudno się dziwić, że torunianie bez większych zastrzeżeń zgodzili się na jej wypożyczenie. Żyłczyńska podpisała już kontrakt do końca sezonu z Cukierkami Brzeg, gdzie zapewne będzie miała więcej okazji do gry. Wczoraj miała się stawić po raz pierwszy na treningu brzeskiej drużyny.
Energa ma już zastępstwo. Po nieudanych negocjacjach z Agnieszką Szot, która ostatecznie wyjechała do ligi szwajcarskiej, torunianie skupili się na poszukiwaniach w południowej Europie. Uzgodnili już warunki kontraktu ze środkową z Serbii, którą dobrze zna trener Elmedin Omanić.
- Nazwisko podam, jak dojedzie w poniedziałek lub wtorek. Mogę jedynie powiedzieć, że ma ponad 190 cm wzrostu i wybrał ją trener Omanić - przyznaje prezes Maciej Krystek. Jeśli Serbka dojedzie na czas i przejdzie pomyślnie testy w Toruniu, to może zagrać już w środę w meczu z ŁKS Łódź.
źródło : Gazeta Pomorska
PS. Raczej nie będzie to zawodniczka typu Vilipic , Perovanovic itp bo zwyczajnie nie ma tyle kasy na to ale nie zapeszam...
Edo nie sprowadzi byle czego
Ma ktoś jakieś typy ?
Marta Żyłczyńska pożegnała się już z toruńską Energą, ma ją zastąpić środkowa z Serbii. Kluby z Ford Germaz Ekstraklasy dokonują ostatnich korekt w składach przed decydującymi meczami rundy zasadniczej.
Żyłczyńska kontrakt w Toruniu podpisała na dwa lata. Sama koszykarka liczyła, że po powrocie z ligi belgijskiej będzie regularnie występować na parkietach FGE, klub liczył natomiast, że zyskał solidnego gracza pod koszem. Żadne z tych życzeń się nie sprawdziło.
Żyłczyńska w ciągu pół roku zaliczyła praktycznie jeden dobry występ: w meczu Pucharu Polski przeciwko MUKS Poznań. W lidze występowała sporadycznie, często nie mieściła się nawet w meczowej dwunastce. W sumie zagrała w dziewięciu spotkaniach "Katarzynek", średnio spędzała na parkiecie 9 minut (1,7 pkt. i 0,8 zb.).
Trudno się dziwić, że torunianie bez większych zastrzeżeń zgodzili się na jej wypożyczenie. Żyłczyńska podpisała już kontrakt do końca sezonu z Cukierkami Brzeg, gdzie zapewne będzie miała więcej okazji do gry. Wczoraj miała się stawić po raz pierwszy na treningu brzeskiej drużyny.
Energa ma już zastępstwo. Po nieudanych negocjacjach z Agnieszką Szot, która ostatecznie wyjechała do ligi szwajcarskiej, torunianie skupili się na poszukiwaniach w południowej Europie. Uzgodnili już warunki kontraktu ze środkową z Serbii, którą dobrze zna trener Elmedin Omanić.
- Nazwisko podam, jak dojedzie w poniedziałek lub wtorek. Mogę jedynie powiedzieć, że ma ponad 190 cm wzrostu i wybrał ją trener Omanić - przyznaje prezes Maciej Krystek. Jeśli Serbka dojedzie na czas i przejdzie pomyślnie testy w Toruniu, to może zagrać już w środę w meczu z ŁKS Łódź.
źródło : Gazeta Pomorska
PS. Raczej nie będzie to zawodniczka typu Vilipic , Perovanovic itp bo zwyczajnie nie ma tyle kasy na to ale nie zapeszam...
Edo nie sprowadzi byle czego
Ma ktoś jakieś typy ?
-
koszykarz
heh zasadniczo moze sie nie orientuje, ale kto ci powiedział ze ona aktualnie gra w reprezentacji Serbii :]
ps. A sama Maksimovic ma 188 cm wzrostu wiec nie wiem czy u was ktos zaokraglil pod gore czy sa dokladni
ps. A sama Maksimovic ma 188 cm wzrostu wiec nie wiem czy u was ktos zaokraglil pod gore czy sa dokladni
kristofer pisze:Jelena Maksimovic z Crvenej Zvezdej Belgrad ma 193cm wzrostu, w kwietniu skończy 27 lat
W rozgrywkach Pucharu Europy FIBA miała następujące statystyki na mecz: 13,1 pkt, 6,5 zbiórki, 1,3 asysty, 3 straty, skuteczność za 2: 54%, skuteczność za 3: 40% (4/10), a z linii rzutów wolnych: prawie 93%
my mowimy o tej samej ?
bo 5 cm to juz sporo roznicy a chyab w macierzystym kubie lepiej wiedza ile ma wzrostu
http://www.pzl.rs/Player.aspx?pPlayerID=0403398052
ps . Kristofer tu nei chodzi o te slynniejsza Maksimovic
Parisien pisze:jako "ekspert"![]()
![]()
pozwolę sobie przytoczyć kilka faktów na temat Ivy
1. Urodziła się w Podgoricy, czyli obecnej stolicy Czarnogóry. Wniosek: jest Czarnogórzanką.
2. Iva ma dokładnie 190 cm
Z tego co pamiętam, to przy podziale Serbii i Czarnogóry reprezentantki starego kraju miały wybór, który nowy chcą reprezentować? Skerović chyba sama wybrała Czarnogórę.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”