koszykarz pisze:bart_81 pisze:Tak wiem ze koszykarz mowi o faktach. Dalem tylko porownanie jak ciezko sie gra bez dwoch najlepszych zawodniczek, ktore przez wieksza czesc sezonu ciagnely zespol do kolejnych zwyciestw. A ze kontuzje nie wybieraja...
tyle że Orzełek cały sezon swoją grę opierał na 6,7 - czasem 8 zawodniczkach a w Gorzowie mialobyć z tym lepiej..
poza tym jeszcze niedawno mówiono że mimo kontuzji Zohnovej i Taylor - świetnie lukę wypełniły Koryzna i Anosike...
a teraz nagle będzie gadane że wynik wypaczyły kontuzje... No cóż trochę prawdy w tym jest - bo LINDSAY dała się poznać jako świetny gracz a po przyjściu Anosike jakby zgasła i w dodatku kontuzja...
Musze się przyznać że przed sezonem nie doceniałem Polkowic - no ale nikt nie wiedział wtedy że będzie PLANETA...
PS. Nie wydaje mi się że to POLKOWICE będą pod presją - jak to twierdzi Maciejewski.... to w Gorzowie nadmuchano ,, BALONIK''...
Balonik to byl jak gralismy w pelnym skladzie, bo wtedy mozna bylo mowic o walce o final ligi. W tej chwili szanse sa nikle a z balonika dawno zeszlo juz powietrze...zatem presji nie bedziemy mieli zadnej i bedzie to chyba nasza jedyna przewaga nad CCC.