13 kolejka FGE: MUKS Poznań - ŁKS Łódź 65-46
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
13 kolejka FGE: MUKS Poznań - ŁKS Łódź 65-46
Środa, 20.01.2010 MUKS Poznań - ŁKS Łódź godz.17.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 13 kolejka FGE: MUKS Poznań - ŁKS Łódź(mecz zaległy)
no i kobieta zmienną jest....po bardzo dobrym meczu z Odrą Brzeg łodzianki doznały klęski z ambitnie walczącym o utrzymanie MUKSEM!!!(a już wielu spisywało ten zespół na spadek...
)
PS. Co do spadku to mam swojego faworyta i bynajmniej nie jest to żaden z poznańskich zespołów!!!
PS. Co do spadku to mam swojego faworyta i bynajmniej nie jest to żaden z poznańskich zespołów!!!
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Perlińska i Jankowska tragedia
Z Odrą eval po 25 i 28, a teraz po -1
MUKS-owi wypada pogratulować świetnych transferów - Reid i Williams - dzięki którym mają szanse uratować ekstraklasę, czego nie można powiedzieć o Seals, którą na pewno Mirek będzie usprawiedliwiał że potrzebuje czasu by zgrać się z zespołem.. Oby tylko zdążyła na play outy
MUKS-owi wypada pogratulować świetnych transferów - Reid i Williams - dzięki którym mają szanse uratować ekstraklasę, czego nie można powiedzieć o Seals, którą na pewno Mirek będzie usprawiedliwiał że potrzebuje czasu by zgrać się z zespołem.. Oby tylko zdążyła na play outy
Czeski pisze:MUKS-owi wypada pogratulować świetnych transferów - Reid i Williams - dzięki którym mają szanse uratować ekstraklasę,
taa to są tzw. strzały w dziesiątkę czego nie można powiedzieć o innych zespołach,a bynajmniej na razie naprzykład tym z mojego miasta....
Z tą Williams to się nie wygłupiajcie. Dziś pierwszy raz od dawna zajrzałem na Chwiałkę - słaba dziewucha. Za to Reid - niezłą, dynamiczna, ale dużo fauluje 
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ajaja pisze:Z tą Williams to się nie wygłupiajcie. Dziś pierwszy raz od dawna zajrzałem na Chwiałkę - słaba dziewucha. Za to Reid - niezłą, dynamiczna, ale dużo fauluje
To może się wymienimy, Williams lub Reid za przestraszoną Seals
Nie no, nie wygłupiaj się, tej Seals to bym za darmo nie wziął
Nie wiem zresztą kto w ŁKS ma talent do ściągania co roku takich wynalazków.
-
koszykarz
Re: 13 kolejka FGE: MUKS Poznań - ŁKS Łódź 65-46
Jennifer Humphrey sprzed dwóch lat była całkiem całkiem w ŁKS
Natomiast co do MUKSU - sukces upatruję w dobrej grze REID i SANCHEZ VARGAS oraz tym że Semmlerowa grała tylko 12 minut . tzn. nie przeszkadzała tak bardzo swoim koleżankom
Skorzystała chociażby na tym Casimiro...
co Do Semmler - no 0/5 z gry - więc śrubuje Ola kolejne rekordy

Natomiast co do MUKSU - sukces upatruję w dobrej grze REID i SANCHEZ VARGAS oraz tym że Semmlerowa grała tylko 12 minut . tzn. nie przeszkadzała tak bardzo swoim koleżankom
co Do Semmler - no 0/5 z gry - więc śrubuje Ola kolejne rekordy
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ajaja pisze:Nie no, nie wygłupiaj się, tej Seals to bym za darmo nie wziąłNie wiem zresztą kto w ŁKS ma talent do ściągania co roku takich wynalazków.
No jak to kto... Nasz trenejro i vice-prezes w jednej osobie Mirek Trześniewski.
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
matrix pisze:no i kobieta zmienną jest....po bardzo dobrym meczu z Odrą Brzeg łodzianki doznały klęski z ambitnie walczącym o utrzymanie MUKSEM!!!(a już wielu spisywało ten zespół na spadek...)
jaki zespół masz na myśli matrixie ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”