To co inni z całkiem logicznych powodów odrzucają drudzy biorą niemal w ciemno i na tym polegają transfery.
PS.aha kto z kim rozmawiał to mnie nie interesuje o wiele ciekawsze jest przecież kto z kim podpisał kontrakt.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
a pani Mowlik prędzej czy później spuści z tonu lub znajdzie się frajer-bogacz, który ją "łyknie".
ann pisze:a pani Mowlik prędzej czy później spuści z tonu lub znajdzie się frajer-bogacz, który ją "łyknie".
żebyś sobie nie wykrakał...
Koszykarz (Toruń) pisze:ann pisze:a pani Mowlik prędzej czy później spuści z tonu lub znajdzie się frajer-bogacz, który ją "łyknie".
Pamiętam że jeszcze przed poznaniem ostatecznych przepisów dot. ilości POLEK - niektóre POLKI żądały sporych sum.
Choćby o Idczak była mowa. Pisano o niej w kontekście gry w Lotosie , także Liderze. Mówiono że ,,frajerem'' będzie ten kto ją łyknieNo i Idczak w Toruniu... Czy przepłacono ? Tego nie wie nikt . Czy się zwróci ona w grze ? Zobaczymy...
Teraz sytuacja z Elą Mowlik .. W ŁKS - MIREK grzmi - że nie dziwi go fskt że ELA jest bez kontraktu - skoro ponoć wolą astronomicznej gaży...... W grę wchodzą zapewne tylko kluby z Gdyni , Polkowic , i Torunia. Polkowice jednak chyba biorą Mieloszyńską . Więc mogłoby paść że ,, romansuje '' z Energą także. W sumie na pozycji numer 3 nie ma zmienniczki dla SZPILI Tłumak , a na 2 jest Krawiec + Ratajczak. A więc czyżby ?
Ja jestem zdania - że chyba lepiej postawić na Alę Gladden - która jest bardziej wszechstronną od Mowlik - koszykarką - i w pełni formy jest groźną dla każdego. A u ELI właściewie poza rzutem za 3 pkt - trudno szukać innych pozytywów. Ale nie pogardzę żadną z nich
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
ann pisze:a pani Mowlik prędzej czy później spuści z tonu lub znajdzie się frajer-bogacz, który ją "łyknie".
tommiiii pisze:AZS Poznań szuka trenera...Szewczyk bedzie asystentem Winnickiego w Zgorzelcu
bodek38 pisze:drugi raz podaje to info że panie Skorek i Radwańska bedą grać w Rybniku info po Gazecie Rybnickiej może by tak zaznaczyć to przynajmniej narazie na żółto
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 92 gości