Wydaje się że to będzie zawodniczka parametrami zbliżona do Egenti - dziwię się jednak że nie pozostawiono Maksimović - przede wszystkim nie trafiają do mnie argumenty pani dyrektor - że szukają bardziej zwinnej i ruchliwej - a po przyjściu JUJKI nie ma dla Jeli miejsca. Przecież Maksimović jest znakomicie wyszkolona technicznie , niejednokrotnie była pierwsza w ataku... Pani dyrektor uważam , że nie ma rozeznania i niekiedy plecie głupoty.
Zobaczymy kto to będzie. Wydaje mi się że to będzie zawodniczka o wzroście 188-192 cm - w stylu wspomnianej Egenti.
Szkoda że SZPILE przekwalifikowana na silną SKRZYDŁOWĄ - no ale teraz mając na 2-3 trio : Krawiec , Mowlik , Gladden - to już właściwie przesądzone . W zeszłym roku mieliśmy 3 typowe środkowe - a w nowym sezonie - jak dobrze pójdzie - będzie tylko Jujka
Skoro do 15 sierpnia klub chce mieć już CAŁY SKŁAD zamknięty - toteż na dniach powinniśmy poznać ostatnie brakujące ogniwo zespołu

Mi się podoba Tiffany Jackson z Tulsy Shock - pewnie super droga nie jest - ale chyba już podpisała gdzieś kontrakt chyba . A dla działaczy Energi zapewne i tak za droga.