10 kolejka FGE: AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

feri
Młodzik

Re: 10 kolejka FGE: AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolsk

Postautor: feri » 01 grudnia 2011, 13:33

Kuba pisze:prowadzenie po pijaku

Jej zawartość alkoholu we krwi była taka, że w wielu krajach była by spokojnie dopuszczalna do prowadzenia auta - np. w Norwegii, Wielkiej Brytanii a przede wszystkim USA, skąd Lyndra pochodzi. To jej oczywiście NIE usprawiedliwia, ale spodziewałem się, że w polskim piekiełku będzie wielu, którzy wydadzą wyrok: "ukamieniować". To norma. Natomiast klub postąpił najlepiej jak mógł. Maciejewski mówił wielokrotnie o niej, że jest ambitna i lojalna wobec klubu, tak więc dostała dostała żółtą a nie czerwoną kartkę i tyle.

PS. Dla wielu osób spoza Gorzowa rondo santockie nawet na trzeźwo jest nie do ogarnięcia :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 grudnia 2011, 15:43

feri pisze:
Kuba pisze:prowadzenie po pijaku

Jej zawartość alkoholu we krwi była taka, że w wielu krajach była by spokojnie dopuszczalna do prowadzenia auta - np. w Norwegii, Wielkiej Brytanii a przede wszystkim USA, skąd Lyndra pochodzi. To jej oczywiście NIE usprawiedliwia, ale spodziewałem się, że w polskim piekiełku będzie wielu, którzy wydadzą wyrok: "ukamieniować". To norma. Natomiast klub postąpił najlepiej jak mógł. Maciejewski mówił wielokrotnie o niej, że jest ambitna i lojalna wobec klubu, tak więc dostała dostała żółtą a nie czerwoną kartkę i tyle.

PS. Dla wielu osób spoza Gorzowa rondo santockie nawet na trzeźwo jest nie do ogarnięcia :)

To jest to jak się wlatuje od Poznania przez tą nową estakadę nad Wartą? Rondo z tramwajami, nieopodal Statoil.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 grudnia 2011, 16:11

Dokładnie tak
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”