15 kolejka FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

zenga2
Amator

Re: 15 kolejka FGE

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 13:28

Greebo pisze:
zenga2 pisze:
Encyklopedia pisze:Wisło, gratulacje zwycięstwa i dzięki za fotel lidera :) Mam nadzieję na powtórkę finału z zeszłego roku, a wczorajsza wygrana Bydgoszczy postawiłaby to pod dużym znakiem zapytania. Fajny mecz, znów ta rewelacyjna Charles.. Mieć kogoś takiego w drużynie to skarb..

Weź się już nie kompromituj bo robisz to w każdym poście. Liderem jest Artego, bo ma lepszy bilans meczów z Wami (na razie). Nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj.

Zgodnie z regulaminem PLKK liderem sa Polkowice jednak. W trakcie trwania sezonu pryz ustalaniu tabeli przy rownej ilosci punktów liczy sie w pierwszej kolejności bilans koszy ze wszystkich spotkań. Dopiero po rozegraniu wszystkich spotkań uwzględnia sie w takiej sytuacji wynik rywalizacji bezpośredniej.

http://www.plkk.pl/zasady-tworzenia-tabeli

Czytałem to przed startem sezonu. Gdyby jednak z jakiegoś powodu sezon zakończył się w tym momencie to Artego byłoby na pierwszym miejscu a nie CCC. Dlatego uważam że to Artego jest liderem.

papageno
Amator

Postautor: papageno » 16 grudnia 2012, 13:43

To, że ty tak uważasz, to nie zmienia faktu, że to CCC jest obecnie liderem!

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 13:47

papageno pisze:To, że ty tak uważasz, to nie zmienia faktu, że to CCC jest obecnie liderem!

Wg Ciebie. Kolejny gimnazjalny klon z CCC?

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 16 grudnia 2012, 13:58

Rozumiem, że to forumowicz ustala tabele, a nie PLKK:
http://www.plkk.pl/tabele.html

akar
Żak

Postautor: akar » 16 grudnia 2012, 14:00

Ałgaja pisze:Ewelina Gala za http://www.plkk.pl/aktualnosci/n/8529/e ... yczna.html
Grając swoją koszykówkę, myślę, że je "pchniemy" bez problemu.

Widać Artego nie zagrało dziś swojej koszykówki... lepiej dla nas.

W forumowych oskarach na koniec sezonu wnioskuje o dodanie nowej kategorii "cytat roku, czyli głupota nie jest urocza".

Faktycznie, szczególnie Gala pchnęła Wisłę :!: Była na parkiecie ledwie 7 min, oddała 4 rzuty - wszystkie niecelne, miała 1 blok, 2 zbiórki i 2 straty :lol: Jeśli tak Gala będzie częściej "pchała" przeciwników to Artego bedzie miało kłopoty ze zwycięstwami :lol:

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 14:23

Colin pisze:Rozumiem, że to forumowicz ustala tabele, a nie PLKK:
http://www.plkk.pl/tabele.html

Jest też forumowicz Colin do kompletu - trójka kumpli z szkolnej ławy (jako trzeci oczywiście Encyklopedia).

Podałem we wcześniejszych postach dlaczego uważam tą tabelę za błędną (i co za tym dlaczego wg mnie to Artego a nie CCC jest liderem). Koniec tematu z mojej strony.

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 16 grudnia 2012, 15:29

zenga2 pisze:Podałem we wcześniejszych postach dlaczego uważam tą tabelę za błędną (i co za tym dlaczego wg mnie to Artego a nie CCC jest liderem).

zenga2 pisze:Weź się już nie kompromituj bo robisz to w każdym poście. Liderem jest Artego, bo ma lepszy bilans meczów z Wami (na razie).

To nic, że:

1. CCC Polkowice 11 0.909 1.355 10 - 1 5 - 1 5 - 0 775 - 572 21
2. Artego Bydgoszcz 11 0.909 1.237 10 - 1 4 - 1 6 - 0 825 - 667 21

Po naprostowaniu przez użytkownika Greebo starasz się zachować choć odrobinę twarzy i bawisz się we wróżkę:

Gdyby jednak z jakiegoś powodu sezon zakończył się w tym momencie to Artego byłoby na pierwszym miejscu a nie CCC.

a gdy inni użytkownicy zwracają ci uwagę , to walisz jakies osobiste podjazdy. Zajmij się pisaniem do rzeczy, a nie od rzeczy.

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 16 grudnia 2012, 15:42

A ja właśnie przeczytałem w internecie, że Ross zamiast u siebie na meczu, wolała być w Bydgoszczy na meczu, ja jej nie zauważyłem.
Ale za to Tina wczoraj miała wyraźnie lepszy humor, niż na campie, jak Ross wyjechała z Krakowa :lol:

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 15:55

Colin pisze:
zenga2 pisze:Podałem we wcześniejszych postach dlaczego uważam tą tabelę za błędną (i co za tym dlaczego wg mnie to Artego a nie CCC jest liderem).

zenga2 pisze:Weź się już nie kompromituj bo robisz to w każdym poście. Liderem jest Artego, bo ma lepszy bilans meczów z Wami (na razie).

To nic, że:

1. CCC Polkowice 11 0.909 1.355 10 - 1 5 - 1 5 - 0 775 - 572 21
2. Artego Bydgoszcz 11 0.909 1.237 10 - 1 4 - 1 6 - 0 825 - 667 21

Po naprostowaniu przez użytkownika Greebo starasz się zachować choć odrobinę twarzy i bawisz się we wróżkę:

Gdyby jednak z jakiegoś powodu sezon zakończył się w tym momencie to Artego byłoby na pierwszym miejscu a nie CCC.

a gdy inni użytkownicy zwracają ci uwagę , to walisz jakies osobiste podjazdy. Zajmij się pisaniem do rzeczy, a nie od rzeczy.

Czy Ty jesteś normalny inaczej, ze nie rozumiesz prostego tekstu. Tworzenie tabeli w ciągu sezonu wygląda w PLKK tak samo od jakiegoś czasu, więc jest mi znane od dawna. Uważam to za błędne - dlaczego podałem w swoich postach. Więc Greebo mnie nie "naprostował" (cokolwiek to znaczy) i nikt inny oprócz niego mi nie zwrócił uwagę (oprócz Ciebie). Nie mam czasu odpisywać na posty jakiś małolatów, którzy nie potrafią zrozumieć czterech prostych zdań wiec żegnam i bez odbioru.

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 16 grudnia 2012, 16:49

Odpowiem twoim postem:
zenga2 pisze:
Encyklopedia pisze:Wisło, gratulacje zwycięstwa i dzięki za fotel lidera :) Mam nadzieję na powtórkę finału z zeszłego roku, a wczorajsza wygrana Bydgoszczy postawiłaby to pod dużym znakiem zapytania. Fajny mecz, znów ta rewelacyjna Charles.. Mieć kogoś takiego w drużynie to skarb..

Weź się już nie kompromituj bo robisz to w każdym poście.

SPBSPB
Nowy na forum

Postautor: SPBSPB » 16 grudnia 2012, 16:49

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 17:55

Colin pisze:Odpowiem twoim postem:
zenga2 pisze:

Weź się już nie kompromituj bo robisz to w każdym poście.

Chłopczyku, o ile pamiętam 16 lutego 2013r. Twój klubik gra w Krakowie, proponuję spotkajmy się i w bezpośredniej rozmowie wyjaśnimy sobie kto tutaj się kompromituje.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 16 grudnia 2012, 18:28

A miało być tak pięknie...wyjazd na mecz pucharowy do Konina w rezerwowym składzie, po to żeby jak najlepiej przygotować się do meczu z Pruszkowem, ostatni mecz przed świętami...i co? i była gra, której nie dało się po prostu oglądać. Wiem że komentuje na gorąco i że po prostu gramy takim składem jaki mamy i na jaki nas stać...ble ble ble. Ale..no właśnie..gorszego meczu przy Chopina to ja nie widziałem. Już pomijam skuteczność, ale nasze Panie były często tak zagubione że po prostu wierzyć się nie chce że cały tydzień podporządkowały tylko pod tego rywala. Liczyłem się z porażką ale taką po walce..taką jak z Bydgoszczą..a to co było to po prostu czarna rozpacz. Trudno..szkoda że mamy tylko Nwagbo, która nie zawodzi. Nawet Skobel to nie jest Skobel z poprzedniego sezonu. O innych nie wspomnę. Nie wiem czy planowane są jakieś ruchy w styczniu (Endrju coś wspominał że tak), ale ten sezon, wszystko już jedno w jakim składzie trzeba po prostu dograć i liczyć że w następnym będzie lepiej..

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 16 grudnia 2012, 19:01

Ja będe w Krakowie juz w najblizszy piątek. Bardzo chętnie przekaże ci wszystkie moje argumenty, po cóż czekać do lutego?
Ba! Wydrukuje ci nawet aktualną tabele na potwierdzenie moich tez.

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 16 grudnia 2012, 19:05

Colin pisze:Ja będe w Krakowie juz w najblizszy piątek. Bardzo chętnie przekaże ci wszystkie moje argumenty, po cóż czekać do lutego?
Ba! Wydrukuje ci nawet aktualną tabele na potwierdzenie moich tez.

Ty to naprawdę jesteś debilem - nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”