Po sezonie: Lotos Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ale ja wogóle nie rozumiem problemu... - sędzia postąpił w jedyny sposób jaki mógł (większej kary nie ma w repertuarze) - usunął obie z boiska. Co miał jeszcze zrobić?
Wisłą wnoskowała o surowe ukaranie Powell - PZKosz zdeskfalifikował ją.
Czy ktoś wnioskował dodatkowe ukaranie Skerovic? Dlaczego nie zrobiła tego ofiara "kopnięcia"? Dlaczego nie zrobił tego klub "ofiary"? - skoro "się należało" trzeba było wnioskować o karę... - może PZKosz dopatrzył by się podstaw do dyskfalifikacji.
Wisłą wnoskowała o surowe ukaranie Powell - PZKosz zdeskfalifikował ją.
Czy ktoś wnioskował dodatkowe ukaranie Skerovic? Dlaczego nie zrobiła tego ofiara "kopnięcia"? Dlaczego nie zrobił tego klub "ofiary"? - skoro "się należało" trzeba było wnioskować o karę... - może PZKosz dopatrzył by się podstaw do dyskfalifikacji.
Seba pisze: Skerovic nie dosyć, że została wyrzucona z boiska, pobita (czego się spodziewać raczej nie mogła, bo to nie było normalne zachowanie w takich sytuacjach) i trafiła do szpitala... współczuję Ci serdecznie, jeśli uważasz, że nie została ukarana dostatecznie.
ja pisze o karach nałozonych przez Zarząd ligi!( Powell została stosownie ukarana), a pobyt w szpitalu Skerović chyba takową karą nie jest
Lądy i morza przemierzam
kulę ziemską z otwartym czołem
polski mam Paszport na sercu
skąd pytam, skąd go wziąłem!?:)
Ja wiem , że sezon się skończył i nie ma o czym pisać ale czy warto znowu pisac o Skerovic i Powell

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mikey pisze:Ok ale skoro potepiasz tak bardzo działanie Skerovic to powiedz nam jakiej kary od TBL oczekiwałbys dla Serbki?Daniello pisze:Nie bede pisał o kaze dla Skerović , napisałem ze pobyt w szpitalu nie był kara nałozoną przez TBL i tyle, a o takich karach jest dyskusja, czytaj ze zrozumieniem.
np. zawieszenia na 2 spotkania play off.
Lądy i morza przemierzam
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Daniello pisze:Mikey pisze:Ok ale skoro potepiasz tak bardzo działanie Skerovic to powiedz nam jakiej kary od TBL oczekiwałbys dla Serbki?Daniello pisze:Nie bede pisał o kaze dla Skerović , napisałem ze pobyt w szpitalu nie był kara nałozoną przez TBL i tyle, a o takich karach jest dyskusja, czytaj ze zrozumieniem.
np. zawieszenia na 2 spotkania play off.

Mikey Daniello ma racje 2 spotkania powinna dostać kary
ale już mnie chłopaki zaczynacie denerwować powoli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ale już mnie chłopaki zaczynacie denerwować powoli
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mikey pisze:Daniello pisze:Mikey pisze:Ok ale skoro potepiasz tak bardzo działanie Skerovic to powiedz nam jakiej kary od TBL oczekiwałbys dla Serbki?Daniello pisze:Nie bede pisał o kaze dla Skerović , napisałem ze pobyt w szpitalu nie był kara nałozoną przez TBL i tyle, a o takich karach jest dyskusja, czytaj ze zrozumieniem.
np. zawieszenia na 2 spotkania play off.![]()
![]()
przedni dowcip, bo kopnięcie było tak brutalne ze hoho...W takim wypadku myślę ze dla Powell właściwe byłoby zawieszenie conajmniej na rok
a kary meczu powinny byc rozdawane w 9 na 10 meczach TBL.
a pobicie było tak brzemienne w skutkach że hoho...
Pozdrawiam.
Lądy i morza przemierzam
Mikey nie dyskutuj już z chłopakami, bo szkoda klawiatury. Zaparli się i trzymają się swojej wersji do końca, mimo że w świetle przepisów ich wymiar kary dla Skerovic wzbudza śmiech
, a przecież przeczytali tu wiele argumentów ale do nich i tak nic nie dociera, beton.
Niech żyją w swoim wyimaginowanym światku pseudosprawiedliwości. Każdy kto zna przepisy i tak z ich teorii ma niezłą olewkę
pozdrowienia
Niech żyją w swoim wyimaginowanym światku pseudosprawiedliwości. Każdy kto zna przepisy i tak z ich teorii ma niezłą olewkę
pozdrowienia
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Daniello pisze:a pobicie było tak brzemienne w skutkach że hoho...![]()
![]()
(2 spotkania jak nic powinna grzac ławę - Serbka )moze i powinny być kary meczu, tylko ''problem'' w tym ze w tej sprawie był aspekt medialny, a w 9 na 10 meczach TBL nie ma zazwyczaj.
Pozdrawiam.
chlopie ty jestes jakis uposledzony czy co?? Powell nie dostała kary za efekty swojego czynu tylko za sam czyn (jakby dostała za skutki to by juz dawno siedziała tam gdzie miejsce dla takich czyli w wiezieniu), ktory na dodatek podlega kaze KPK i takze z KC.
PS: Lotosowi dziekujemy za pismo wyslane do PZKosz w sprawie serpentyn

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”