Co słychać w MTK Polfie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 03 sierpnia 2006, 22:44

Sylwia Wlaźlak: Mam ogromny żal do trenera. Nie chciałabym mówić jak potraktował mnie klub. właściwie od dwóch miesięcy nie wiem, co mam robić, a zaraz zaczyna się sezon.

Kolesiowskim układom mówimy stanowczo: NIE

A trener Herkt szkoda że nie wybrał oferty z klubów męskich.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 sierpnia 2006, 22:53

Ja stanowcze NIE mówię już od ładnych paru lat :twisted: :twisted: i jakoś nic się nie zmienia :twisted: :twisted: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 sierpnia 2006, 23:07

To ja skromnie poprosze jeszcze o Alicję i więcej mi do sportowego koszykarskiego świeta nie potrzeba :wink: Oczywiście tak serio: współczuje kolegom z Pabianic takich klubowych sterników, bo choc sezon sie jeszcze nie zaczął ta decyzja kandydowac może w naszych oscarach do bzdury roku, ale nie ukrywam że powrót Sylwii gdyby stał sie faktem w co póki co i tak nie do końca wierzę, bo za dużo już w moim klubie widzialem i slyszalem, ale gdyby jednak to byłbym niezmiernie szczęśliwy, wszak najgorsze chwile jakie przeżywalem na Elksie na koszu to pierwsze mecze derbowe po przejściu Syli i Guśki a kilka lat poźniej Ali do Pabianic. Teraz strary jestem i już tak emocjonalnie nie podchodze a mimo to satysfakcja bylaby na pewno. Sa kluby bogatsze, walczące o wyższe cele, gdzie warunki są korzystniejsze, ale gdzie byloby Sylwii tak jak tu? Miejsce Rodowitej Łodzianki jest tylko na Al.Unii!!! :wink: :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 03 sierpnia 2006, 23:12

Mikey pisze:Al.Unii!!!

al.Unii!!!

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 04 sierpnia 2006, 07:19

ann pisze:Sylwia Wlaźlak nie zagra w Polfie Pabianice

Rozgrywająca odchodzi z klubu po ośmiu latach gry w Pabianicach.
33-letnia Wlaźlak jest wychowanką Społem Łódź, skąd trafiła do ŁKS. Od ośmiu lat jest zawodniczką pabianickiego klubu, z którym cztery razy zdobywała wicemistrzostwo Polski, a w poprzednim sezonie brązowy medal. Oficjalnie przyczyną rezygnacji z usług rozgrywającej były rozbieżności odnośnie wysokości kontraktu.

I znowu Pan rozsiewa plotki Panie redaktorze. Od końca ubiegłego sezonu nie było ani słowa o tym, że są jakieś rozbieżności odnośnie wysokości kontraktu. Szkoda tylko, że mimo zapewnień ze strony niektórych osób co do przydatności w zespole o tym, że tej Pani już dziękujemy sama zainteresowana dowiaduje się w sierpniu.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 04 sierpnia 2006, 10:08

Pisałem już o tym kilka miesięcy temu, wszyscy odpowiedzialni za taką sytuację we Włókniarzu na szubienice!!!! Kolesiowskie układziki, przypomne tylko w jaki sposób rozstano się z Małgosią Storożyńską, Małgosią Błoch i Marzenką Grabowską. To nie jest wasz prywatny folwark - pseudodziałacze!!! p... głupoty od tylu lat, że walczymy o najwyższe stawki i co i zawsze kończy się tak samo.
Wszyscy do dymisji, budować na skromnym budżecie w oparciu o młode i 3 - 4 doświadczone. Ludzie znów będą przychodzić na halę, będzie zainteresowanie w mieście a to w końcu przyciągnie sponsora. Uczcie się od Polkowic czy Gorzowa.
Przykro mi, że kolejna zawodniczka została tak potraktowana, a tutaj to jest normalne. Wbiją Ci nóż w plecy z uśmiechem na ustach.
Czasy się zmieniają, a działacze i ich postępowanie wciąż takie same.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 04 sierpnia 2006, 10:58

gostekk pisze:
ann pisze:Sylwia Wlaźlak nie zagra w Polfie Pabianice

Rozgrywająca odchodzi z klubu po ośmiu latach gry w Pabianicach.
33-letnia Wlaźlak jest wychowanką Społem Łódź, skąd trafiła do ŁKS. Od ośmiu lat jest zawodniczką pabianickiego klubu, z którym cztery razy zdobywała wicemistrzostwo Polski, a w poprzednim sezonie brązowy medal. Oficjalnie przyczyną rezygnacji z usług rozgrywającej były rozbieżności odnośnie wysokości kontraktu.

I znowu Pan rozsiewa plotki Panie redaktorze. Od końca ubiegłego sezonu nie było ani słowa o tym, że są jakieś rozbieżności odnośnie wysokości kontraktu. Szkoda tylko, że mimo zapewnień ze strony niektórych osób co do przydatności w zespole o tym, że tej Pani już dziękujemy sama zainteresowana dowiaduje się w sierpniu.

no skoro tak sprawa wygląda to chce podziękować Sylwi za te wszystkie lata gry w Pabianicach!!!!!!!!!!!!no i za wszystko co zrobiła dla naszego klubu:)3maj sie Syla!!
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 04 sierpnia 2006, 17:37

Dziekujemy.dziekujemy :!: :!: za wszystko co Sylwia zrobila dla naszego klubu,Niestety cos mi sie zdaje ze to poczatek konca tego wszystkiego:(zostaly nam 6 zawodniczki kasy brakuje;/ szkoda gadac

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 sierpnia 2006, 11:09

Ludzie spokojnie,dla mnie tez nie jest za ciekawie ze odchodzi ale o wszystkim przekonamy sie na pierwszych meczach i oby wtedy nie bylo za pozno.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 sierpnia 2006, 12:39

Gwynbleidd pisze:Ludzie spokojnie,dla mnie tez nie jest za ciekawie ze odchodzi ale o wszystkim przekonamy sie na pierwszych meczach i oby wtedy nie bylo za pozno.
Wtedy to zazwyczaj jest już zdecydowanie za późno... :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 sierpnia 2006, 13:01

Mikey pisze:
Gwynbleidd pisze:Ludzie spokojnie,dla mnie tez nie jest za ciekawie ze odchodzi ale o wszystkim przekonamy sie na pierwszych meczach i oby wtedy nie bylo za pozno.
Wtedy to zazwyczaj jest już zdecydowanie za późno... :?

Niestety :(
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 05 sierpnia 2006, 13:39

Tak krawiec kraje jak mu materii staje.Chyba lepiej oszczedzać niż wpadac w większe długi.A co do Sylwi to jestem spokojny o jej występy w nadchodzącym sezonie.Myślę nawet,że dla niej lepiej odejść z Pabianic i grać niż siedzieć kolejny sezon na lawie.W tym roku Krupska i Perlińska wystarczą a moze w przyszlym sezonie wróci do Pabianic Nowacka i wtedy o przyszlość na pozycji nr 1 mozna być spokojnym.

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 05 sierpnia 2006, 14:33

Ale ty pier\**** glupoty!!Sylwia jest rozgrywajaca a Ala typowa 2 przeciez Aka moglaby grac na 2 a sylwia na 1 krupa tez potrzebuje zmieniczke!!A zdaje mi sie ze sYLWIA ma mniejszy kontrakt niz krupa i nie znajda juz lepszej rozgrywajcej\!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 sierpnia 2006, 16:00

Niezły bzdet baba! :lol: Gratuluje! Krupa łapie kontuzję (czego jej nie życzę) i zostajecie z jedną rozgrywającą. Faktycznie podejście jak na drużyne walczaca ponoć o medal bardzo przyszłościowe. Wywalić najlepsza polską jedynkę zachowując (przy calym szacunku) chimeryczną emerytkę... życze powodzenia
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 05 sierpnia 2006, 18:56

Mikey pisze:Niezły bzdet baba! :lol: Gratuluje! Krupa łapie kontuzję (czego jej nie życzę) i zostajecie z jedną rozgrywającą. Faktycznie podejście jak na drużyne walczaca ponoć o medal bardzo przyszłościowe. Wywalić najlepsza polską jedynkę zachowując (przy calym szacunku) chimeryczną emerytkę... życze powodzenia

Bez przesady.. moge zrozumiec ze wolicie zostawic Wlazlak a wywalic Krupska - choc jak dla mnie to obecnie Wlazlak jest słabsza z tej dwojki, ale taki stawianie sprawy jak powyzej jest bez sensu. Pokaz mi klub ktory ma 3 rownorzedne rozgrywjace. Kontuzje sa czescia sportu, na dodatek wystepuja w sposob losowy. Nie mozna przewidziec ile zawodniczek i na jakich pozycjach złapuie w ciagu sezonu kontuzje. I nie ma sensu ubezpieczac przez zatrudnianie ilustam podbnych zawodniczek na kazda pozycje.

Pabianice maja przede wszystkim problem pod koszem i tam powinny szukac wzmocnien, nawet kosztem oszczednosci na obwodzie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”