17 kolejka:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Cukierki Odra Brzeg 78-79
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
orzel11 zamknij sie człowieku bo to jest wątek o meczu.Mozesz założyć temat w dziale kibice.nikogo nie obchodzi czy chcesz zgody czy nie.Przynajmniej nie w tym wątku.Więc zamkinij sie!!
Co do sędziowania to można sie już przyzwyczaić.W Polsce raczej nie zbyt dobrych fachowców mamy.A czemu Gorzów poległ na własną prośbe?
Co do sędziowania to można sie już przyzwyczaić.W Polsce raczej nie zbyt dobrych fachowców mamy.A czemu Gorzów poległ na własną prośbe?
Ja go znam to jest ten no...
Orzeł11 weż możę załuż jakiś przytułek tam będizes się integrował z wsyztkimi zrob sobie strone www pomagam w potrzebie czy coś wtym stylu. To tylko propozycje abys eni zaśmiecał forum zbędnymi postami które nei mają nic wspólnego z tematem w którym je umieszczasz. Więc pomyśl może najpierw co piszesz więcej myśl mneije psiz. NIe musisz prowadzic wojny na ilość postó z czasem je nabijesz to nie wojna. Jka nie mas znic ciekawego do anpsiania to nie psiz. ALbo umieśc 1 lub 2 konkretne posty wypowiedz sie i koniec. Tyle odemnie pozdrawiam bez obrazy.
wybaczcie wszyscy ale musiałem to napsiać
:P
pzdrawia PRETORIANIE
wybaczcie wszyscy ale musiałem to napsiać
pzdrawia PRETORIANIE
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
KOSZMAR pisze:NIc nie mowimy o sędziowaniu bo chyba nikt z bzregu nei był w Gorzowie.Według mnei zaskakująca jest taka ilość faukli u zawodniczek z Brzegu dlatego pytania o sędziowanie.
Koszmar to co dziś ci "sedziowie" odstawili to była parodia. Aptekarstwo to mało powidziane. I to zarówno gwizdali na Gorzów jak i Brzeg. Maskra. Na codzien sedziuja szachy a w weekendy kosza.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
elen pisze:KOSZMAR pisze:NIc nie mowimy o sędziowaniu bo chyba nikt z bzregu nei był w Gorzowie.Według mnei zaskakująca jest taka ilość faukli u zawodniczek z Brzegu dlatego pytania o sędziowanie.
Koszmar to co dziś ci "sedziowie" odstawili to była parodia. Aptekarstwo to mało powidziane. I to zarówno gwizdali na Gorzów jak i Brzeg. Maskra. Na codzien sedziuja szachy a w weekendy kosza.
hiihhihihi thx za informacje hihi czyli po częsci ciesze sie że nei musiałem ego oglądać. Ale tak to jest w plkk sędziuje 1 lepszy siwy z pod sklepu za 2 butelki napoju musijącego z paroma % i potem take sa konsekwencje.
Bo po co racić pieniądze na dobrych sędziów prawda lepiej samemu zabrać:P
Szkoda przegranej ale póki co zostajemy na trzecim miejscu conajmniej do środy. Jeśli CCC przegra to tam zostajemy, jeśli wygra to niestety lecimy na 4 miejsce. Nie ma co się oszukiwać - wyżej niż na 3 miejscu przed playoffami już nie będziemy, dlatego trzeba utrzymać tą pozycje 
AZS PWSZ GORZÓW WLKP
orzel nie pisz rzeczy o ktorych nie masz chyba pojecia nie wiesz kiedy konflikt miedzy nami a polkowicami sie zaczal i o co poszlo, jak chcesz sie z kimkolwiek bratac to rob to po swojemu napisz do chlopakow z polkowic na privie moze ci odpisza a nie rob wiochy w glownym temacie, poza tym nie lepiej napisac wszystko naraz? czy posty sobie nabijasz przez to ze dzielisz wypowiedzi na kilka czesci bo jak dla mnie to nie jest zbyt madre. Jesli chodzi o to czy zalezy nam na wyniku meczu Polkowic z Poznaniem to ja akurat chcialbym zeby to ccc wygralo ten mecz ze wzgledu na uklad tabeli. Co do meczu z Gorzowem cieszy mnie ogromnie fakt ze dziewczyny daly rade bez znacznej pomocy Kim chociaz te 11 chyba punktow rzucone bylo w odpowiednich i ciezkich momentach meczu dla nas, mam nadzieje ze teraz czekaja nas dwie wygrane w brzegu, a przy dobrych wiatrach sadze ze moze jeszcze jakas niespodzianke obejrzymy w Brzegu. pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”