TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
przyjaciel pisze:Proponuję zamieścić na zielono Dominique Canty, Chamique Holdsclaw i Slobodanke MaksimovicWszytskie najprawdopodobniej będą grały w Wiśle ... Żenada !!
By rozwiać wszelkie wątpliwości... Ta informacja została zdementowana przez rzecznika prasowego Wisły i w żadnym wypadku nie jest prawdziwa.
Takie żarty, to w prima-aprilis
tadeo86 pisze:Z wiadomych mi źródeł przejście Skobel do AZS-u.........Poznań nie jest takie pewne. Poczekajmy na oficjalne stanowisko klubu.
no właśnie. coś mi się tu nie widzi. bo kilka dni temu słyszłam, że jest jedna nogą, w zupełnie innym klubie
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:tadeo86 pisze:Z wiadomych mi źródeł przejście Skobel do AZS-u.........Poznań nie jest takie pewne. Poczekajmy na oficjalne stanowisko klubu.
no właśnie. coś mi się tu nie widzi. bo kilka dni temu słyszłam, że jest jedna nogą, w zupełnie innym klubie
Hmmm ann czy myślimy o tych samych klubach?
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- hellraiser
- Junior
ann pisze:tadeo86 pisze:Z wiadomych mi źródeł przejście Skobel do AZS-u.........Poznań nie jest takie pewne. Poczekajmy na oficjalne stanowisko klubu.
Nadmorskim
Dobrze że z tym przejściem Boby,Canty i C.H do Wisły to żart. uffffff

hellraiser pisze:ann pisze:tadeo86 pisze:Z wiadomych mi źródeł przejście Skobel do AZS-u.........Poznań nie jest takie pewne. Poczekajmy na oficjalne stanowisko klubu.
Nadmorskim![]()
![]()
![]()
Dobrze że z tym przejściem Boby,Canty i C.H do Wisły to żart. uffffff
niestety hell... nie nadmorskim
Hmmm ann czy myślimy o tych samych klubach?
myślę, że tak:)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2008, 19:43 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
No na dzień dzisiejszy Skobelek w AZS-ie. Ale to nadal oczywiście nieoficjalnie bo podpisy mają być złożone w przyszłym tygodniu.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2008, 13:49 przez gilus, łącznie zmieniany 1 raz.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:simon pisze:znaczy... zmieniam na pomarańczowo (zgodnie z barwami klubowymi zresztą...)
i jakby nie patrzyć wszystko się elegancko pokryłoz Czerwonych (Wisła) do Pomarańczowych (Orzełek), a więc na Zielono
Witamy Agatę ponownie w Polkowicach
Szkoda Verki, ale to jej wybór, że nie chce u nas grać
Witamy Agatę(pozdro Bodzio)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
rasputin
rasputin pisze:Greebo pisze:bezsensu bo poszła do klubu nie grającego w pucharach, myślę ze Gorzów byłby optymalny (choc mam zastrzeżenie do trenera Maciejewskiego), a i Lotos wydawał sie niezłą opcją.
A może nie chce z miasta na wieś się wyprowadzać?
A może masz za dużo ząbków. Sorry za OT, ale musiałem bo buractwa nie zniosę.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
.
Agnieszka Skobel w AZS Poznań
2008-05-10, ostatnia aktualizacja 2008-05-09 19:06
KOSZYKÓWKA. Jedna z najbardziej utalentowanych koszykarek młodego pokolenia Agnieszka Skobel będzie w przyszłym sezonie grała w Inei AZS Poznań.
19-letnia Skobel była do tej pory podstawową zawodniczką MUKS Poznań. Za wyszkolenie koszykarki AZS musi zapłacić lokalnemu rywalowi 30 tys. zł. Kontrakt ze Skobel ma zostać zawarty na początku przyszłego tygodnia, wtedy umowę z AZS ma podpisać także Weronika Idczak, którą akademicki klub definitywnie wykupi z Olimpii.
MUKS opuści prawdopodobnie także Żaneta Durak, która ma grać w Dudzie Leszko. Ma tam trafić równiez Aleksandra Drzewińska (dawniej Karpińska) - poznanianka, ostatnio grająca w AZS Gorzów.
Źródło: Gazeta Wyborcza Poznań
7786
.
Agnieszka Skobel w AZS Poznań
2008-05-10, ostatnia aktualizacja 2008-05-09 19:06
KOSZYKÓWKA. Jedna z najbardziej utalentowanych koszykarek młodego pokolenia Agnieszka Skobel będzie w przyszłym sezonie grała w Inei AZS Poznań.
19-letnia Skobel była do tej pory podstawową zawodniczką MUKS Poznań. Za wyszkolenie koszykarki AZS musi zapłacić lokalnemu rywalowi 30 tys. zł. Kontrakt ze Skobel ma zostać zawarty na początku przyszłego tygodnia, wtedy umowę z AZS ma podpisać także Weronika Idczak, którą akademicki klub definitywnie wykupi z Olimpii.
MUKS opuści prawdopodobnie także Żaneta Durak, która ma grać w Dudzie Leszko. Ma tam trafić równiez Aleksandra Drzewińska (dawniej Karpińska) - poznanianka, ostatnio grająca w AZS Gorzów.
Źródło: Gazeta Wyborcza Poznań
7786
.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”