bigbird pisze:Endrju pisze:Tez chciałbym żeby zostala, bo prawidziwy fighter z Any jest...
... jednak raczej wielkich szans na to nie daje... bo tu bardziej chyba od klubu zalezy...
To moze sprobujcie wywrzec jakas presje na klub? Ja 2 lata temu napisalem maila do zarzadu Lotosu, z argumentacja dlaczego warto by zostawic Breitreiner i Troine na nastepny sezon. W 50% osiagnalem swoj cel, bo Breitreiner zostala

(Niekoniecznie mialo to zwiazek z moim mailem, ale kto wie, moze moja prosba miala jakis wplyw na decyzje klubu

) Zawsze warto probowac!
Osobiście wychodze z takiego założenia, że dopuki klub bedzie bardzo dobrze budowany i będzie osiagał zakładane cele... dopóty będe w 100 % ufał temu co robią działacze. Jezeli podjeli taka decyzję, że Banana nie jest warta tych pieniędzy to ich wybór. Oni maja swoją koncepcję... wiedzą jaki maja budżet i jak zagospodarować te pieniadze. Nie jestesmy Lotosem czy Wisła... które mogą sobie nie trafić z 1-2 transferami...
Z drugiej strony trzeba na to tak spojrzeć:
Banana była sprowadzana do Gorzowa jako gwiazda...
Zohnova jako zawodniczka mało znana z Czech...
Według mnie grały na bardzo podobnym poziomie (cięzko naprawde stwierdzic która była lepsza)... a w zarobkach na pewno była różnica.
Wiec moze lepiej faktycznie sprowadzić 2 europejki nie ograne jeszcze na polskich parkietach za mniejsze pieniadze...
Tylko czy beda one trafne ?
Nie jestesmy potęgą pod względem budżetu, więc kazdy transfer musi byc 3 razy przemyslany... i jakoś jestem spokojny o skład AZS-u

... i sądzę ze znowu nie bedziemy odstawali od Wisły czy Lotosu, a w Euro kilka niespodzianek tez zrobimy