ann pisze:bart_81 pisze:ann pisze:zerknij sobie na statystyki obu zawodniczek i pewnie będziesz bardzo zdziwiony jak się okaże, że jednak nie jest lepsza![]()
a przy porównywalnych innych osiągnięciach(as. prz. zb.) lepiej mieć zawodniczkę która rzuca z lepszą skutecznoscią. zwłaszcza jak jest sporo tańszaczyż nie?
Myślę że nie. Bortelova już ostatni sezon w Polkowicach miała mocno przeciętny. A biorąc pod uwagę to że w zeszłym grała w Bułgarii, to raczej zrobiła krok w tył niż w przód. I jak teraz będzie musiała stawić czoła dużo silniejszej niż dwa lata temu polskiej lidze, to mam duże wątpliwości czy jej się to uda
a miała któraś zawodniczka z Polkowic tamten sezon udany?
krok w tył powiadasz? Dunav Econt Rousse w pucharze Fiba grał. a że o lidze bułgarskiej mało wiesz nie znaczy że jest taka do bani;]
zresztą "Wasza" Anosike z Polski do Rumuni poszła i co też uważasz że jest to dla niej jakaś degradacja? jak sam widzisz takie porównania nie mają sensu. wróci do Polkowic, pogra trochę wtedy będzie można oceniać, a nie zakładać od razu że jest cienka...
...bo z Polkowic, hehehe
Ona sama nie wiedziala co podpisuje
PS Bart daj na luz... naprawde nie mogę Ciebie zrozumiec...
Gdy sa newsy o Gorzowie to piszesz wszystko super itd... "klub wie co robi" itp...
a o takie bzdury sie czepiasz u kogos, ktora lepsza Gajda czy Bortelova...
Ja sobie osobiscie wogole nie cenie gry Gajdy dla mnie (moje zdanie) jest przecietna...
Po zatrzymaniu Mieloszynskiej i zakontraktowaniu Trafimovej i Bortelowej calkiem fajny zespol sie tworzy w Polkowicach... przez chwile uwazalem ze beda walczyli o 8-ke... teraz juz mysle ze sa wstanie powalczyc o 4-ke.
Ciekawy jestem wzmocnien w innych klubach