Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
golew pisze:Oj tam rzymi, pojedziesz, wręczysz kwiatki, może nawet buziaka dostaniesz?
było odwrotnie
pewnie gdzieś pojawi się wywiad albo na stronce tv klubowej cała konferencja więc nie będę pisał co mówiła.

rzymi pisze:trochę ją to zaskoczyło ale później przynajmniej mnie przytuliławidać było, że się cieszy z szalika
![]()
no juz sie pojawiles na www.plkk.pl
O, jak miło
w tv było widać jak bardzo byłem uśmiechnięty
a tak na poważnie.
W odpowiedzi na pytanie (tylko nie pamiętam kto je zadał):
Tamika już grała wcześniej w Europie, w Spartaku.
I to nawet przeciwko Fenerbahce:
staty pierwszy mecz
staty drugi mecz
p.s
Mam nadzieję, że wszyscy zauważyli zmianę fryzury

W odpowiedzi na pytanie (tylko nie pamiętam kto je zadał):
Tamika już grała wcześniej w Europie, w Spartaku.
I to nawet przeciwko Fenerbahce:
staty pierwszy mecz
staty drugi mecz
p.s
Mam nadzieję, że wszyscy zauważyli zmianę fryzury

-
koszykarz
Tamika Catchings
Kłania się nowy uczestnik (wpis nr 1), na ten sam, powyższy temat.
Część z Was zapewne zapoznała się z artykułem GW dotyczącym przyjazdu Tamiki do Gdyni. To przedruk artykułu Jakuba Jakubowskiego z serwisu Lotosu, właściwy tytuł artykułu jest ten sam. Chodzi mi jednak o nagłówek - link ze strony głównej GW, naprowadzający na właściwy artykuł. Brzmi on:
Tłumy powitały głuchą supergwiazdę Lotosu Gdynia
(na razie jeszcze taki pozostał, dopóki nie zostanie zmieniony :)))
Mam wrażenie (myślę, że nie ja jeden), że GW to nie FAKT ani SUPEREXPRESS, takie jednak można w tym przypadku odnieść wrażenie. Być może niektórym osobom to nie przeszkadza, jest to jednak, najkrócej mówiąc, spory nietakt. Swą opinię na ten temat napisałem bezpośrednio pod w.w. artykułem na forum GW, mam wrażenie, że obok znalazłem opinie podobne. Uważam, że Gazeta takimi tytułami po prostu ośmiesza się, "równa w dół".
Pozdrowienia
Część z Was zapewne zapoznała się z artykułem GW dotyczącym przyjazdu Tamiki do Gdyni. To przedruk artykułu Jakuba Jakubowskiego z serwisu Lotosu, właściwy tytuł artykułu jest ten sam. Chodzi mi jednak o nagłówek - link ze strony głównej GW, naprowadzający na właściwy artykuł. Brzmi on:
Tłumy powitały głuchą supergwiazdę Lotosu Gdynia
(na razie jeszcze taki pozostał, dopóki nie zostanie zmieniony :)))
Mam wrażenie (myślę, że nie ja jeden), że GW to nie FAKT ani SUPEREXPRESS, takie jednak można w tym przypadku odnieść wrażenie. Być może niektórym osobom to nie przeszkadza, jest to jednak, najkrócej mówiąc, spory nietakt. Swą opinię na ten temat napisałem bezpośrednio pod w.w. artykułem na forum GW, mam wrażenie, że obok znalazłem opinie podobne. Uważam, że Gazeta takimi tytułami po prostu ośmiesza się, "równa w dół".
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009, 15:48 przez MS, łącznie zmieniany 1 raz.
no cóż, moim zdaniem to brzydkie zachowanie. Ona raczej głucha nie jest, tylko niedosłysząca. Z osobą głuchą nie dogada się człowiek bez języka migowego. Z niedosłyszącą jak najbardziej, m.in. poprzez czytanie z ruchu warg.
To tak, jakby gazeta napisała na osobę z wadą wzroku, że przyjechała ślepa gwiazda.
A dla większość ludzi osoba niedowidząca=ślepa, niedosłysząca=głucha. Różnica jest jednak kolosalna.
To tak, jakby gazeta napisała na osobę z wadą wzroku, że przyjechała ślepa gwiazda.
A dla większość ludzi osoba niedowidząca=ślepa, niedosłysząca=głucha. Różnica jest jednak kolosalna.
Re: Tamika Catchings
MS pisze:Kłania się nowy uczestnik (wpis nr 1), na ten sam, powyższy temat.
Pozdrowienia
ad1. optymista!!
ad2. nie pierwszy raz, nie ostatni
ps. kto jeszcze tego szmatławca kupuje??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Nie było problemów w komunikacji z Tamiką. Niestety nie zwróciłem uwagi czy czytała z ruchu warg... Jednak słychać było lekką (leciutką) wadę wymowy spowodowaną tym niedosłyszeniem.. Szkoda, że GW nadała taki tytuł. Można by do nich napisać i poprosić o zmianę nagłówka.
koszykarz, nie planuję niczego takiego

koszykarz, nie planuję niczego takiego

-
koszykarz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”