TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012

Postautor: bart_81 » 15 września 2011, 14:15

No proszę:) A myślałem że Holt już nie wyląduje w naszej lidze. A ktoś z Torunia pisał jakiś czas temu, że Energi to na taką zawodniczkę nie stać. To jak, Torunia nie stać a Pruszków stać? Ciekawe..

Bardzo fajny transfer. Zapowiada się ciężki bój w Pruszkowie w I kolejce.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 września 2011, 14:47

santos pisze:"Kozacki" transfer Pruszkowa. Gratulacje !!!

a niejaka Rashanda Mc Cants nie była "kozackim transferem"? 8) , co nie znaczy, że nie przyłączam się do gratulacji (również, jak transfer będzie nieudany- na tym polega ta zabawa przecież, gdzie jedni cieszą się z pozyskania typowego "niewypału" przez drugich) choć po raz 10151 można powtarzać, że papier w tej dyscyplinie sportowej weryfikuje drugie słowo na literkę "p".
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 15 września 2011, 15:28

bart_81 pisze:No proszę:) A myślałem że Holt już nie wyląduje w naszej lidze. A ktoś z Torunia pisał jakiś czas temu, że Energi to na taką zawodniczkę nie stać. To jak, Torunia nie stać a Pruszków stać? Ciekawe..

Wstrzymaj się..... No właśnie - MccCants to równie ,,kozacki '' transfer był i co? 8) Poza tym na obecną chwilę w Pruszkowie chyba trochę lepiej z kasą niż w Toruniu.

A Gorzów stać na nią ?? 8)

Myśle że jakby Toruń pokontraktował takie ,, gwiazdy '' jak Rozwadowska , Stanek , Pietrzak , Tomiałowicz w Pruszkowie - to pewnie i na HOLT by było stać...

No ale u nas są chyba jednak lepsze panie niż te wymienione z Pruszkowa..

Poza tym - o Stephanie Murphy - też już kilka osób powiedziało , że fajny gracz ....a już jej podziękowali 8)

Hermes marzył o Holt w Toruniu....tak czy siak - jego marzenie się jednak spełni 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 15 września 2011, 16:09

To już liga się skończyła że piszesz kto ma "lepsze panie?" - wydaje mi się że takie wnioski można wyciągać po zakończeniu rozgrywek - a nie na podstawie nazwisk... :roll:. Bo jeżeli jest inaczej - to sezon powinien się kończyć medalami przez 1.10 - po zamknięciu składów...
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 września 2011, 16:10

Wchodze na forum raz na pare dni i chce poczytac cos ciekawego... niestety kolejny raz przebijam sie przez gąszcz głupot ze strony co niektorych toruńskich forumowiczów...

temat Zurowskiej najwiecej do powiedzenia ma Torun... temat Pruszkowa... najwiecej do powiedzenia ma Torun...

Tak wiec pytanie... czy kiedys skonczy się ta "toruńska patologia" na tym forum ? :roll:

Czy naprawde co niektorzy nie moga sobie dac na wstrzymanie ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 15 września 2011, 16:45

Endrju pisze:Wchodze na forum raz na pare dni i chce poczytac cos ciekawego... niestety kolejny raz przebijam sie przez gąszcz głupot ze strony co niektorych toruńskich forumowiczów...

temat Zurowskiej najwiecej do powiedzenia ma Torun... temat Pruszkowa... najwiecej do powiedzenia ma Torun...

Tak wiec pytanie... czy kiedys skonczy się ta "toruńska patologia" na tym forum ? :roll:

Czy naprawde co niektorzy nie moga sobie dac na wstrzymanie ?

Długo zastanawiałem się nad napisaniem tego co napisał Forumowicz Endrju powyżej. W pelni popieram. Chciałoby się dac na fecebookowe lubię to. Nie chce zadnych kwasów, ale gdy czytam posty w temacie "Co slychac w Toruniu" czy tez "TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012" nieraz uwazam ze niektorzy uzytkownicy tego forum poprostu nabijają posty (nie będę podawal nicków). Idealnym przykladem sa spekulacje nt kto to ma nie przyjsc do Toruńskiej ekipy a kto nie - rozumiem mozna spekulowac, ale ilez mozna wypisywac w poscie dokladnie to samo? Gdy dolaczylem do tego forum, a nie jestem jakims weteranem to nawet wtedy - kwiecien, maj - bylo mniej "torunskiej gadanki", a teraz tego forum czytac się nie da. Nie wiem czym to jest spowodowane, byc moze tym ze nie ma teraz sezonu - nie wiem, ale mam nadzieje ze forum będzie takie jak kiedys.
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

akar
Żak

Postautor: akar » 15 września 2011, 17:54

Koszykarz (Toruń) pisze:
bart_81 pisze:No proszę:) A myślałem że Holt już nie wyląduje w naszej lidze. A ktoś z Torunia pisał jakiś czas temu, że Energi to na taką zawodniczkę nie stać. To jak, Torunia nie stać a Pruszków stać? Ciekawe..

Wstrzymaj się..... No właśnie - MccCants to równie ,,kozacki '' transfer był i co? 8)

Myśle że jakby Toruń pokontraktował takie ,, gwiazdy '' jak Rozwadowska , Stanek , Pietrzak , Tomiałowicz w Pruszkowie - to pewnie i na HOLT by było stać...

No ale u nas są chyba jednak lepsze panie niż te wymienione z Pruszkowa..

Poza tym - o Stephanie Murphy - też już kilka osób powiedziało , że fajny gracz ....a już jej podziękowali 8)

Kiedyś już to mówiłem i powtórzę jeszcze raz: Aż dziw bierze że nikt nie zaproponował tobie prowadzenia którejś z drużyn naszej e-ligi (oczywiście myślę tu o ścisłej czołówce).
1) Czy wiesz dlaczego McCants wyjechała bardzo szybko? Jeśli nie to nie pie....rz głupot.
2)Murphy, jej błąd że przyjechała zupełnie nieprzygotowana (duża nadwaga) ale to nie znaczy że jest słabą zawodniczką.Po prostu nie podeszła profesjonalnie do sprawy, ale być może Leszno się na nią skusi i kto wie czy ona nie złoi Katarzynkom d....
W Pruszkowie nie chciano zbyt długo czekać aż ona dojdzie do formy.Stąd jej zwolnienie.
3)"Gwiazdo" trenerki - masz straszne parcie na.....może sobie nieco upuść. Będziesz może wtedy mniej ale za to mądrzej pisał.

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 15 września 2011, 18:20

friel pisze:Po co ,abyś mógł pluć jadem ze złości lub ewentualnie z zadowolenia ? pluj i bez tego :d śmiało

Takie uwagi ani nie są zabawne, ani nawet na jakimkolwiek poziomie. Jeżeli nie podobają Ci się wypowiedzi innych osób to lepiej zamilcz ( w tym przypadku zignoruj) a nie ośmieszaj się tandetnymi złośliwostkami.

Do Olo_13 - z tego co pamiętam to deklaracje miały być po udziale naszych reprezentacji w ME, a nie po samych ME- zastosowałem skrót myślowy. Nie mam żadnych pretensji, po prostu chodzi mi o to, żeby wreszcie w naszym związku pojawił się jakiś profesjonalizm, na który liczyłem po odejściu Ludwiczuka. Wystarczyłby krótki komunikat: trenerzy zostają i tyle. Tymczasem karuzela z obsadą stanowisk trenerskich jak znam życie będzie się toczyc do sezonyu reprezentacyjnego przyszłego roku :roll:

EDIT: s Co do Pruszkowa to faktycznie fajny transfer, nie spodziewałem się, że zakontraktują tak porządną zawodniczkę. Jestem ciekawy co zaprezentują w tym sezonie. Gdyby mieli lepsze Polki to mogłoby być całkiem ciekawie. Liczę, że Wielebna pokaże w końcu na co ją stać.

tomisback
Amator

Postautor: tomisback » 16 września 2011, 13:10

concierge
Nowy na forum

Postautor: concierge » 17 września 2011, 07:29

"Na dziś w składzie zespołu są trzy Amerykanki, przebywająca na testach Murphy i te które doleciały w czwartek Fox Griffin, dla niej będzie to już drugi sezon w barwach Tęczy i nowa twarz w leszczyńskiej ekipie Freeman."....

elka.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 18 września 2011, 19:52

Amber Holt w sierpniu rozsyłala swoje CV i warunki finansowe prawie do wszystkich klubów w Europie. Z tego co wiem warunki te nie były jakies szalone czy wygórowane. Oczywiscie jak czesc z Was stwierdziła jest dwóch znawców w Toruniu którzy na wszystkie pytania znaja odpowiedzi 8) Wiedza jakimi finansami operują kluby. A prawda jest taka ze obaj panowie grzecznie stwierdzajac NIC nie wiedza. A bazuja na tym co napisza w GW, Nowości itp. lub co gorsza w Syfach (Sportowe Fakty)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 18 września 2011, 21:04

hermes46 pisze:Oczywiscie jak czesc z Was stwierdziła jest dwóch znawców w Toruniu którzy na wszystkie pytania znaja odpowiedzi 8) Wiedza jakimi finansami operują kluby. A prawda jest taka ze obaj panowie grzecznie stwierdzajac NIC nie wiedza. A bazuja na tym co napisza w GW, Nowości itp. lub co gorsza w Syfach (Sportowe Fakty)

z tego co czytam to Ty do tych znawców się też zaliczasz, a "gieroja" (nawet wiem dlaczego) bynajmniej zgrywasz nie mniejszego. :lol: Nie masz szacunku dla innych to miej go przynajmniej dla siebie.
Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 21:06 przez Radomenes, łącznie zmieniany 1 raz.
Bum

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 18 września 2011, 21:06

takich dwóch jak ich trzech to nie ma ani jednego :))

EOT :-)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 września 2011, 21:33

Amber Holt w sierpniu rozsyłala swoje CV i warunki finansowe prawie do wszystkich klubów w Europie.

taaa na pewno sama siedziała i rozsyłała....
jest to absolutnie normalną praktyką wszystkich agentów świata... :roll:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 18 września 2011, 21:38

ann pisze:
Amber Holt w sierpniu rozsyłala swoje CV i warunki finansowe prawie do wszystkich klubów w Europie.

taaa na pewno sama siedziała i rozsyłała....
jest to absolutnie normalną praktyką wszystkich agentów świata... :roll:

ale hermes dowiedział się o tym od swoich "agentów". Można i tak.
Bum

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”