Finał FGE: CCC Polkowice- Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

wislakosz.pl
Młodzik

Re: Finał FGE: CCC Polkowice- Wisła Kraków

Postautor: wislakosz.pl » 24 kwietnia 2013, 17:43

Adasss pisze:Co do gry Erin z urazem, to nie sądzę, by to była jakaś ściema.

Tak, nie była to ściema. Osobiście widziałem Erin przed poniedziałkowym treningiem. Do hali wchodziła utykając.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 25 kwietnia 2013, 08:32

przemoe pisze: Wiele o trafności w zasadzie wszystkich decyzji CCC mówi chociażby pozostawienie Zoll mimo masakrycznej kontuzji i niemożliwości wykorzystania jej przez 80% sezonu.

To czy klub zdecydował, czy ona nie chciała rozwiązać kontraktu, to pewnie sprawa dyskusyjna. Pytanie co Polkowice zrobią w kolejnym sezonie, bo przecież w 2012 roku w przypływie euforii Zoll dostała kontrakt na dwa lata...
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 28 kwietnia 2013, 18:19

Dawno mnie nie było na forum a tu takie rozstrzygnięcia.....

Gratulacje dla Polkowic - jestem w szoku, że wygrały do zera. Mimo wszystko to lekka przeginka, iz Wisła nie wygrała nawet jednego spotkania przed własną publicznością. Ja rozumiem konflikty, brak trenera itp, ale ma się jednak w składzie markowe koszykarki i tak dostać po dupie to aż strach........

Miejmy nadzieje, że zespół zostanie porządnie zrekonstruowany. Jak dla mnie niestety Svitek nie gwarantuje porządnego europejskiego poziomu na ławce trenerskiej, liczyłem na głośniejsze nazwisko, warto było wg mnie podążać kierunkiem hiszpańskim i podebrać jakiegoś dziadygę stamtąd. Albo chociaż Algisa o którym pieję od dłuższego juz czasu.

Co do Orła to MP zostało zdobyte w imponującym stylu. Kto by pomyślał, że wypadki się potoczą w tym kierunku. Ciekawe jak się potoczą losy zespołu w przyszłym sezonie - tzn czy zespół zostanie porządnie doinwestowany i kadra zespołu zostanie poszerzona, czy też działacze skupią się na utrzymaniu statusu quo. Czas pokaże oby następny sezon zaowocował w ciekawe ruchy kadrowe, dużo świeżej krwii jeżeli chodzi o transfery zawodniczek a mało odgrzewanych kotletów. Warto by Gdynia powróciła do walki o zaszczyty. Zobaczymy czy Mietkowi uda się skombinować porządniejszego sponsora.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”