Postautor: Saletra » 28 kwietnia 2013, 18:19
Dawno mnie nie było na forum a tu takie rozstrzygnięcia.....
Gratulacje dla Polkowic - jestem w szoku, że wygrały do zera. Mimo wszystko to lekka przeginka, iz Wisła nie wygrała nawet jednego spotkania przed własną publicznością. Ja rozumiem konflikty, brak trenera itp, ale ma się jednak w składzie markowe koszykarki i tak dostać po dupie to aż strach........
Miejmy nadzieje, że zespół zostanie porządnie zrekonstruowany. Jak dla mnie niestety Svitek nie gwarantuje porządnego europejskiego poziomu na ławce trenerskiej, liczyłem na głośniejsze nazwisko, warto było wg mnie podążać kierunkiem hiszpańskim i podebrać jakiegoś dziadygę stamtąd. Albo chociaż Algisa o którym pieję od dłuższego juz czasu.
Co do Orła to MP zostało zdobyte w imponującym stylu. Kto by pomyślał, że wypadki się potoczą w tym kierunku. Ciekawe jak się potoczą losy zespołu w przyszłym sezonie - tzn czy zespół zostanie porządnie doinwestowany i kadra zespołu zostanie poszerzona, czy też działacze skupią się na utrzymaniu statusu quo. Czas pokaże oby następny sezon zaowocował w ciekawe ruchy kadrowe, dużo świeżej krwii jeżeli chodzi o transfery zawodniczek a mało odgrzewanych kotletów. Warto by Gdynia powróciła do walki o zaszczyty. Zobaczymy czy Mietkowi uda się skombinować porządniejszego sponsora.