mała myszka Mi(c)key pisze: Bo przeciez gdzie my a gdzie taka potęga jak Gorzów...
1. Na tym forum jak słusznie zauważyłes udzielają sie kibice ŁKS bo jestesmy tu w większosci od poczatku istnienia tego forum, czyli od czasów w których takiej drużyny jak AZS PWSZ nie było nawet w planach. Udzielaliśmy sie wtedy i udzielac sie bedziemy w przyszłosci tak długo jak bedziemy mieli taki kaprys.
chciałem zauwazyc taki drobny szczegoł... ŁKS skonczyl lige na 6tym miejscu, a AZS na 4. wiec co sie dzieje z ta potega Łodzi? podupada, czy Akademiczki z Gorzowa je tak poprostu przeskoczyły myszko?
mała myszka Mi(c)key pisze: Czy w związku z tym masz jeszcze jakies pytania co do naszego udzialu w dyskusji? Póki rozmowa trwa na forum ogólnopolskim to masz jak w banku ze bedziemy zabierac głos. A jak nie życzysz sobie to załóz prywatne forum AZSu i tam się do woli upajaj wasza wizją ligi.
ja mam. tak czynnie w dyskusji uczestniczysz - dyskusji o PLAY-OFF pomiedzy CCC a AZS, a czy rownie czynnie uczestniczyc bedziesz swoja obecnoscia na meczu?
Jestesmy młodym zespołem i brak u nas troszke jeszcze organizacji, ale to jest kwestia czasu. a pęknie Lotos z Wisła.
mała myszka Mi(c)key pisze: 1. Nie bądź bezczelny bo zaraz mozemy przejsć na inny poziom dyskusji. Jak już chcesz byc błyskotliwy to myszka miała na imię Mickey...-subtelna różnica ale cóż... rozumiem ze niekoniecznie chwytasz takie szczegóły. A kolegami nie jesteśmy i raczej nie zostaniemy.
no nie zostaniemy, bo nie wiem jak tobie ale ja wole osoby płci pięknej zdecydowanie. ja tu o pedofilach rozmawiac nie zaczelem.
chcesz to sobie zejdz. zacytuje jedyni tu słowa mojego znajomego z podpisu na forum:
Nie gadaj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
mała myszka Mi(c)key pisze:2. Tak jak napisalem wiekszości z was w dupach sie poprzewracało od "wolności słowa" i za cholerę nie rozumiecie co to znaczy.
niewiem jak to jest u ciebie, ale u mnie to moze sie conajwyzej w głowach poprzewracac bo to jest element za pomoca ktorego mysle.... a w łodzi jest inaczej? (wybacz moje amatorstwo, ale zawsze wolalem jechac na zachod jak na wschod wiec w lodzi nigdy nie bylem).
mała myszka Mi(c)key pisze:Więc powtórzę: CHCESZ WYRAŻAC OPINIĘ - TO BIERZ ODPOWIEDZIALNOSC ZA SŁOWA! Bo na razie jak banda gówniarzy, która dopchnęła sie do internetu potraficie tylko oskarżać: bez dowodów, bez jakiejkolwiek racji, a co najśmieszniejsze bez krzty logiki. A jeśli kiedyś się okaże ze nie było żadnego przekrętu to co tam, istote zeby narobić szumu i nagłosnić rodząca się u niektórych chorą wizję "układu", "stolika", "systemu" czy co tam wam się uroi.
3. Ale skoro zasady wyrażaniu opinii sa niczym nieograniczone to może wyrażę opinię, bez dowodów żadnych (bo i po co?) że klub AZS-PWSZ (czy jak tam was zwą...) zbudowany został na mega przekrętach. Wyjaśnień nie podaję bo to moja opinia i mogę ją wyrażać (ponoć po to jest forum). Nagłosnię swoją "wizję" w calym internecie a odbudowę dobrego imienia klubu martwcie się sami...Zgoda? Pasuje ci takie podejście?
akurat na nie jednym forum siedze, a najgorzej mi to nie idzie.
jaka odpowiedzialnosc poniose jak napisze: "wydaje mi się że tym myszkom sie w głowach pop......ło"?
Kod: Zaznacz cały
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.Wybacz ale nie mialem jeszcze przyjemnosc spotkania sie z wyrokiem sadu na podstawie jakiegokolwiek Forum internetowego... wiec cos z ta twoja odpowiedzialnoscia jest nie tak. owszem, istnieja osoby mogace wyciagnac konsekwencje tego co napiszemy, lecz obecnie sa to kary wylacznie w sferze internetu, nie majace bezposreniego odbicia w zyciu prywatnym/osobistym. Iinternet jest anonimowy. Niektorzy z tego aspektu korzystaja, zas dla innych jest do bariera, ktora chcieliby przeskoczyc, lecz narazie jest to niemozliwe.
Wyrazam tu swoja opinie bo temu służy to forum, a jak narazie to tylko tobie sie cos nie podoba. wiec, "think bout it".
jeśli AZS powstał na przekretach, to lec raz dwa do komisariatu, bo jeden z założycieli AZS'u sprawuje funkcje dosc wysoka na stanowisku panstwowym. skoro twierdzisz ze to jest przestepstwo to masz obowiazek jest zglosic.
mała myszka Mi(c)key pisze:4. I rzecz ostatnia. Dziwicie się jeszcze że wiekszosć na tym forum kibicuje w walce o brąz Polkowicom? Sami o sobie kształtujecie opinię, nie miejcie żalu że w kolejnych halach bedziecie przyjmowani tak jak ostatnio w Krakowie (choc szkoda niektórych osob z Gorzowa które wykazuja się rozsądkiem i bardzo na tym stracą).
wybacz ale wg. mnie to gorzow i tak jest za mily dla przyjezdnych... po tym co bylo w poznaniu, badz polkowicach...