matrix pisze:Trener Omanić po świętach przywiózł swoją transferową opcję.
Dokładnie tak, regionu Europy z jakiego pochodzi nasza nowa zawodniczka zatem nie trzeba pisać. No cóż, trzeba poczekać, boisko zweryfikuje ten nowy transfer
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
matrix pisze:Trener Omanić po świętach przywiózł swoją transferową opcję.

yanek pisze:Nie zapowiada się zbyt ciekawie, ale nie skreślajmy jej przed przyjściem do Torunia. Sądze, że nawet trzeba jej dać kilka meczów na wejście w sezon, bo z tego co wyczytałem nie zagrała ani razu w lidze, grała tylko w FIBA EuroCup. Może to będzie celny strzał, kto wie. [/b]
Najłatwiej jest narzekać na wszystko. Czasami jak patrzę co tutaj niektórzy piszą to aż szkoda pisać. Troszkę więcej szacunku dla koszykarek. Nie sprowadzajmy jednej czy drugiej zawodniczki do "kilku tysięcy dolarów", nie traktujmy ludzi bezpodmiotowo.
Koszykarz (Toruń) pisze:[b]yanek pisze:Nie zapowiada się zbyt ciekawie, ale nie skreślajmy jej przed przyjściem do Torunia. Sądze, że nawet trzeba jej dać kilka meczów na wejście w sezon, bo z tego co wyczytałem nie zagrała ani razu w lidze, grała tylko w FIBA EuroCup. Może to będzie celny strzał, kto wie. [/b]
Najłatwiej jest narzekać na wszystko. Czasami jak patrzę co tutaj niektórzy piszą to aż szkoda pisać. Troszkę więcej szacunku dla koszykarek. Nie sprowadzajmy jednej czy drugiej zawodniczki do "kilku tysięcy dolarów", nie traktujmy ludzi bezpodmiotowo.
PS . No jasne i co jeszcze ? Nie dość że nie grała wogóle w lidze , epizodyczne role w Fiba Cup - no takiej nam raczej nie potrzeba... Nie wiem czemu ma to być celny strzał ? Wszystkie znaki wskazują , że czeka nas kolejny niewypał - zresztą kolejny w tym zespole. No ale zobaczymy - czy może być coś gorszego od Mazić ?![]()
![]()
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości