TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Gali bardziej zależy chyba na rozgłosie jej osoby niż na tym, że naprawde jest dobrą koszykarką i powinna tylko tym się zająć a rozgłos by był po jej coraz lepszych meczach 
- markylipek
- Młodzik
Nie ważne jak, ważne że mówią 
Dżi ej el ej pisze:Gali bardziej zależy chyba na rozgłosie jej osoby niż na tym, że naprawde jest dobrą koszykarką i powinna tylko tym się zająć a rozgłos by był po jej coraz lepszych meczach
markylipek pisze:Nie ważne jak, ważne że mówią
Dobra oszczędźcie już swoich mądrości

-
Dżi ej el ej
- Młodzik
wcale mnie nie boli, że odeszła z Torunia bo nie jestem stamtąd, a uwierz jest innym typem koszykarki niż Pawlak czy Kobryn...
Dżi ej zgadzam się z Tobą... jest sporo ładniejsza 
fmaster pisze:Dżi ej zgadzam się z Tobą... jest sporo ładniejsza
to zależy od upodobań
PS.Piszę ten post po,(a nie przed!!!) 1,5 rocznej przygodzie koszykarki z Toruniem....
O północy 31 stycznia br. upłynie termin zgłaszania nowych koszykarek do gry w rozgrywkach Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet w sezonie 2009/2010. Dzisiaj uprawnienie otrzymała kolejna zawodniczka.
Uprawnienie do gry otrzymała:
YOUNG Jasmine ur. 25.07.1987, 162 cm, poz. 1 (Artego Bydgoszcz)
ws
www.plkk.pl
PS."Jaśminę"-68 koszykarkę zagraniczną w FGE zobaczymy w niedzielnych derbach!!!
Uprawnienie do gry otrzymała:
YOUNG Jasmine ur. 25.07.1987, 162 cm, poz. 1 (Artego Bydgoszcz)
ws
www.plkk.pl
PS."Jaśminę"-68 koszykarkę zagraniczną w FGE zobaczymy w niedzielnych derbach!!!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Nareszcie !!!! Witaj Jaśmin w PLKK 
matrix pisze:fmaster pisze:Dżi ej zgadzam się z Tobą... jest sporo ładniejsza
to zależy od upodobań,a z drugiej strony to ja już niczego nie rozumiem,a bynajmniej tego,że gdyńscy kibice(jeden forumowicz to chyba do dziś twierdzi,że Gala jest cały czas zawodniczką Lotosu
) łącznie z wypowiedziami prezesa Mietka wypowiadali się zupełnie inaczej o Ewelinie...
no co teraz wszystko jest już cacy?
PS.Piszę ten post po,(a nie przed!!!) 1,5 rocznej przygodzie koszykarki z Toruniem....
Hahaha własnie matrix a kto 1,5 roku temu, tutaj na tym forum pisał że Gala to taka super zawodniczka, że wielki talent, że ochy i achy wprost wyskakiwał z monitora, a ten zły i przebiegły Krawczyk robi jej tak wielką krzywdę nie pozwalając grać w waszym Toruniu ???
Dokładnie Wy kibice Katarzynek...
I teraz nagle gdy powiedziała że ma was, no tam gdzie was ma
.:Lukas:. pisze:matrix pisze:PS.Piszę ten post po,(a nie przed!!!) 1,5 rocznej przygodzie koszykarki z Toruniem....
Hahaha własnie matrix a kto 1,5 roku temu, tutaj na tym forum pisał że Gala to taka super zawodniczka, że wielki talent, że ochy i achy wprost wyskakiwał z monitora, a ten zły i przebiegły Krawczyk robi jej tak wielką krzywdę nie pozwalając grać w waszym Toruniu ???
Dokładnie Wy kibice Katarzynek...
I teraz nagle gdy powiedziała że ma was, no tam gdzie was ma, rozumiem stała się zawodniczką bez przyszłości, bez talentu, z jedyną wizją wizyty w solarium...
Szybko wam się zmieniło, ale cóż ani trochę mnie to nie dziwi
wytłuściłem i pogrubiłem to co trzeba jak nie umiesz czytać!!! znałem takiego co przed ślubem uważał,ze żeni się z księżniczką,a po ślubie okazało się zupełnie co innego i mam nadzieję,że teraz rozumiesz o co mi tak naprawdę chodzi!!!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
przestańcie pisać o tej kobiecie bo szkoda tylko naszych nerwów i postów
;p
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ewelina Gala jest nową koszykarką Lotosu Gdynia. Silna skrzydłowa przenosi się z Torunia do Gdyni. Zawodniczka w barwach toruńskiego klubu występowała od początku ubiegłego sezonu. W tym sezonie notowała 6,3 punktu oraz ponad 4 zbiórki średnio w każdym meczu spędzając na boisku ponad 17 minut. W barwach Lotosu Gala może zadebiutować już jutro w spotkaniu z INEĄ AZS Poznań.
plkk
Czeski pisze:Ewelina Gala jest nową koszykarką Lotosu Gdynia. Silna skrzydłowa przenosi się z Torunia do Gdyni. Zawodniczka w barwach toruńskiego klubu występowała od początku ubiegłego sezonu. W tym sezonie notowała 6,3 punktu oraz ponad 4 zbiórki średnio w każdym meczu spędzając na boisku ponad 17 minut. W barwach Lotosu Gala może zadebiutować już jutro w spotkaniu z INEĄ AZS Poznań.
plkk
i wszystko na ten temat...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Wydawało mi się że Lotos ma wysokie Polki. Po co tam jeszcze Gala?
bart_81 pisze:Wydawało mi się że Lotos ma wysokie Polki. Po co tam jeszcze Gala?
nie będę oryginalny,jak napiszę,że po rozgrzeszenie.....
Powodzenia życzę Ewelinie!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”