AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nie wiem czy dyskusje typu: „z tą w składzie byśmy wygrali, albo mniej byśmy przegrali” mają sens większy od rozważań „co by było gdyby sok pomidorowy nazywał się jabłkowy”. Jest kontuzjowana, czyli nie ma jej w zespole cześć! Kontuzji uniknąć się nie da w zespole, zatem jest to rzecz jak najnormalniejsza, część sportowej rzeczywistość, którą należy brać pod uwagę i tak prowadzić zespół aby skutki kontuzji kluczowych graczy ograniczać do minimum np. ogrywając umiejętnie zmienniczki, albo kontraktowanie takowych. Lub ograniczanie ryzyka kontuzji poprzez wnikliwe badanie zawodnika przed podpisaniem kontraktu. Wszystko to jednak jest częścią „gry”, która toczy się nie tylko na boisku

Ten idiota nie ma tylko uprzedzen do samego siebie. Zupelnie inaczej gadaliscie przed sezonem jak bylo wiadomo, ze trafi do nas. Zeby nie powiedziec, ze do ostatnich chwil w to nie wierzyliscie. Niedoczekanie twoje, zeby go ktos z humorem traktowal.MARAS pisze:(...)P.S.
Fair Play ma pewne uprzedzenia co do panny Oli K. Wiec radze jego wypowiedzi traktować z humorem!
Nie wydaje mi sie, zeby nasz zespol gral tak fatalnie bez Agnieszki. Patrzac z perspektywy zeszlego sezonu zrobilismy postep i nasza gra bez Agnieszki wyglada o wiele lepiej.Kuba pisze:a uważasz, ze dobrze świadczy o zespole, gdy odchodzi JEDNA zawodniczka i zespół ten gra jak koszykarz bez jednej nogi albo ręki? to chyba tez nienajlepiej świadczy o takim zespole.
uprzedze wpisy niektórych - Edzia u nas znaczy bardzo wiele, ale nie tyle ile w Gorzowie Aga. w końcu graliśmy bez niej chyba z miesiac.
pozdrawiam
Playoffy nie sa sprawiedliwie i nie wcisniesz mi kitu, ze tak nie jest (tak przy okazji pozdrowienia dla kibicow zuzla z Ostrowa i GorzowaMARAS pisze:Nie ma fuksów w playoffach! Chlopie fuks to może być w jednym meczu a nie w serii której sie gra do iluś tam zwycięstw! Playoffy to jest najważniejsza faza i kto tam złapie forme jest dobry!
bez Edki wygraliscie pierwszy mecz 4 punktami, a drugi 1 punktem po dogrywce (nie powiesz mi chyba, ze gladko rozjechaliscie GorzowKuba pisze:(...)sądze, ze nawet jakbyśmy mieli grac jeszcze raz ze sobą, nawet bez Edki, to pokonalibyśmy was wyjątkowo łatwo, bo dziewczyny sa w cyklu treningowym, a nie w łóżkach, czy u lekarzy.
I nie zgodzę sie z twoim stwierdzeniem, ze wszystkie decydujące akcje są grane na Edzię. poza tym jak mozesz to stwierdzić, skoro widziałeś Edzie w meczu może 2-3 razy?
pozdrawiam
Podsumowujac mecze z Polkowicami: inna sprawa jest nadmuchany balon o co to my nie walczymy w tym sezonie i kogo nie pokonamy, z mojego punktu widzenia zespol zaprezentowal sie bardzo dobrze, na miare swoich mozliwosci, na pewno nie przegralismy gladko, ale po walce i za to brawa.
ps Tak dostaniecie Zurowska jak my Koryzne
ps2 A ja nie widzialem Edzi w TV
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ananas pisze:Ona ma uprzedzenia do Oli, a ja do niego więc moje też możesz traktować z humorem. Pasuje????
oczywiscie gorzow jest znacznie lepszy od naszego poznanskiego AZSu! Tak chlopcy macie racje. Tylko gorzów sie liczy w tej lidze i oczywiscie w przyszlym roku bedzie mial mistrzostwo a najlepsza zawodniczka zostanie Aleksandra K. ktora w ostatnim meczu miala swietne wrecz statystyki... Wiec serdecznie was pozdrawiam i zakonczmy wreszcie te spekulacje bo nie tego ten temat dotyczy!
Pozdro dla tych ktorzy znaja definicje idioty! ale dziekuje, mozesz drogi KySie mowic co chcesz ale widac ze kazdy ma swoje zdanie i widac jak potrafisz liczyc sie z innymi!
Pozdrawiam gorzowskich kibicow! (Pozdrowienia od idioty)
-
Gość
ananas pisze:Czy ja wiem czy nasz zespół radzi sobie bez Agi tak beznadziejnie???? Piszesz, że w Polkowicach Edzia nie odgrywa tak ważnej roli jak u nas Aga![]()
![]()
![]()
![]()
To dlaczego bez niej u siebie męczyliście się z nami okropnie, a z nią w składzie na wyjeździe znacznie wygrywacie, a wszystkie decydujące akcje są grane "na" Koryznę????
A ja śmiem twierdzić,że bez Nowackiej to dopiero byłaby klapa.To jedyna rozgrywająca w zespole.Edzie jakoś udało się zastąpić przy pełnym zaangażowaniu pozostałych zawodniczek.
Teraz wszyscy poznają definicję Idiotyzmu... niestety definicji idioty nie było
Idiotyzm nie używany obecnie ze względu na negatywne znaczenie w języku potocznym termin medyczny oznaczjący niedorozwój umysłowy znacznego stopnia.
Idiotyzm nie używany obecnie ze względu na negatywne znaczenie w języku potocznym termin medyczny oznaczjący niedorozwój umysłowy znacznego stopnia.
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Anonymous pisze:A ja śmiem twierdzić,że bez Nowackiej to dopiero byłaby klapa.To jedyna rozgrywająca w zespole.Edzie jakoś udało się zastąpić przy pełnym zaangażowaniu pozostałych zawodniczek.
Po części trudno się z tym nie zgodzić - bez Agaty byłaby klapa, jednak nie jest to jedyna rozgrywajka w drużynie. Mamy też Jeziorną. nie zapominajmy, ze Edka tez potrafi kierować grą koleżanek.
nie ma ludzi niezastąpionych, choć czasem może się tak wydawac.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
co do rundy zasadniczej i play off to powiem tak"nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy" i moim zdaniem PO to nie sa fuksy, bo na ten etap trzeba sie odpowiednio przygotowac
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
-
Gość
Kuba pisze:Anonymous pisze:A ja śmiem twierdzić,że bez Nowackiej to dopiero byłaby klapa.To jedyna rozgrywająca w zespole.Edzie jakoś udało się zastąpić przy pełnym zaangażowaniu pozostałych zawodniczek.
Po części trudno się z tym nie zgodzić - bez Agaty byłaby klapa, jednak nie jest to jedyna rozgrywajka w drużynie. Mamy też Jeziorną. nie zapominajmy, ze Edka tez potrafi kierować grą koleżanek.
nie ma ludzi niezastąpionych, choć czasem może się tak wydawac.
?????????????????????
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
ananas pisze:Przyczyną fatalnego występu Oli i niewielu minut spędzonych przez nią na parkiecie była ciężkie przeziębienie, jakiego nabawiła się kilka dni przed meczem...
Nowacka byla tydzien chora:) miala wogole nie grac ale jednak zagrala i to bardzo dobrze grala
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
ananas pisze:Przyczyną fatalnego występu Oli i niewielu minut spędzonych przez nią na parkiecie była ciężkie przeziębienie, jakiego nabawiła się kilka dni przed meczem...
przez prawie cały tydzien przed meczem nr 3 w łóżku, z anginą, lezała Agata. Jak zagrała, chyba nie musze przypominać
a angina chyba troszkę poważniejsza niz przeziębienie
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wiecie co wychodze z założenia że kłocimy sie o takie pirdoły ze az strach...CCC Wyszło dale, było lepsze i teraz kibice z Gorzowa (przynajmniej ja) życze temu zespołowi powodzenia. A co do Oli, ona nigdy nie mówiła ze jest gwiazdą, to bardzo skromna osoba co mozna przeczytac w wywiadach z nia chocby w kapowniku z Gorzowa, czy na www.e-basket.pl. Ten kto stara sie udowodnic ze jest zła zawsze znajdzie jakis argument, ale czy o to chodzi?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”