Mozarthio pisze:Primo jak słysze takie gatki szmatki koszykarza ze dziwi sie ze Walich chce przyjsc do Leszna albo teksty ze wszyscy poza tą pierwsza 3 mieli kłopoty finansowe...czlowieku ogarnij sie totalnie albo naprawde zamilcz, skad ty wiesz jaki klub jakie mial bilanse finansowe? TO ze w Rybniku zabrakło kasy no coż to juz wina ich polityki pienieznej sciaganie gwiazd itp...
a wez sobie wyobraz ze w Lesznie nie byl otzw kłopotów finansowych tylko ktoś powiedzial skoro jestesm w play off a dolar poszed ł w góre zaoszczedzmy pieniadze bedzie na nastepny sezon, i zeby nie byl oze bajeczki opowiadam mam te info z pierwszej reki od jednego z dzialaczy... my akurat nie mielismy problemow finansowych. Max 5 miejsce moglismy zdobyc i pewnie bysmy je zdobyli gdyby Ashley zostala i White i na tym 6 miejscu by był Torun...wiec teraz sie zastanawiam czemu taka wielka gwiazda Pawlak sie tak poniza i przechodzi do Torunia ? masakra co nie ?
Odpowiedz mi wszechzorientowany czy srodki finansowe włozone przez Torun i uzyskanie koncowego meijsca zadowolilo dzialaczy? zwlaszcza przy tym budzecie co prawda nei wiem ile wynosi ale był dosc spory bo gwiazdy za free nie graja ...
Jka zwykle koszykarz wie zawsze lepiej nie chce mi sie wałkowac tych kolejnych sporow i po raz kolejny udowadniac ci ze sie mylisz no ale coz w zeszlym juz sezonie kilka razy polegles np
kto jest lepszy Coleman ...Shields , gdzie Coleman z checia wróci i o kim sie dobrze wypowiada. Heh poprostu jestes zajefajny.
no ale niestety 8 miejsce