Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

swatch
Amator

Re: Co słychać w Lotosie

Postautor: swatch » 12 września 2009, 20:26

Ktos slyszal temat Christon Shameka? Czyzby pozycja 2/3 do podzialu z Catch w Lotosie?:)
^^

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 12 września 2009, 21:04

swatch pisze:Ktos slyszal temat Christon Shameka? Czyzby pozycja 2/3 do podzialu z Catch w Lotosie?:

albo zamiast
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 września 2009, 07:11

A ja mam pytanie z innej beczki: czy Lotos zamierza grac jakieś sparingi (oczywiście poza superpucharem :))? Bo w przeciwieństwie do poprzednich lat, kiedy nie było na nie czasu, w tym cała Europa gra turniej za turniejem.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 13 września 2009, 08:43

Greebo pisze:A ja mam pytanie z innej beczki: czy Lotos zamierza grac jakieś sparingi (oczywiście poza superpucharem :))? Bo w przeciwieństwie do poprzednich lat, kiedy nie było na nie czasu, w tym cała Europa gra turniej za turniejem.

Nie wiem na ile to jest potwierdzone ma 17.09 grac w Toruniu z Energa
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 13 września 2009, 11:03

Jednak Greebo miales racje, sezon dla Erin juz sie skonczyl.
ObrazekObrazek

flash
Młodzik

Postautor: flash » 13 września 2009, 11:17

ann pisze:
swatch pisze:Ktos slyszal temat Christon Shameka? Czyzby pozycja 2/3 do podzialu z Catch w Lotosie?:

albo zamiast

a może będzie łatać dziurę nie tylko za Catch, ale i Alanę... :roll:
bball

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 13 września 2009, 13:03

Christon na podobnych zasadach co w ubiegłym sezonie Currie, czyli w Eurolidze do czasu przyjazdu Catch, a w PLKK na cały sezon.
Czy ktoś wie jak gdyniankom idzie w turnieju Zawsze z mistrzem?

swatch
Amator

Postautor: swatch » 13 września 2009, 13:04

flash pisze:
ann pisze:

albo zamiast

a może będzie łatać dziurę nie tylko za Catch, ale i Alanę... :roll:

Tak najdokladniej to mozna opisac;) Bo chyba ta trojke Amerykanek zobaczymy w Gdyni. Mukosiej i Kaczmarska w odstawke;p
^^

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 września 2009, 13:15

Czyli jest jakiś nowy sponsor? Bo skald na pewno droższy niz rok temu..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 13 września 2009, 14:36

Christon na pewno lepsza od Currie, a Phillips od Marczanki. Tylko teraz brakuje żeby Lotos na PF ściągnął w styczniu jakąś w miarę uznaną Amerykankę, do bólu wykorzystując możliwość gry w PLKK nieograniczonej ilości zawodniczek spoza Europy... No ale na razie muszą dogadać się z Catchings i Beard, bo na pewno one mają oferty z innych klubów. Dotąd wygląda to na zasadzie "boso ale w ostrogach" - przedłuża się sprawa podpisania nowego kontraktu przez Pawlak, odeszła Snicyna i prawdopodobnie Podrug, no i wycofał się jeden ze sponsorów tytularnych, a tu mówi się o Christon i według tych źródeł niemal pewne jest pozostanie duetu Amerykanek na pozycjach 2-3.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 13 września 2009, 17:06

Greebo pisze:Czyli jest jakiś nowy sponsor?

Nie. Nic nie wiadomo o nowym sponsorze i prawdopodobnie nie zapowiada się aby ktoś jakąś większą kasę zaczął pompować w Lotos.

http://lotosgdynia.pl/

Nowa strona oficjalna - Fajna , ale szału nie ma :roll:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 13 września 2009, 17:17

Pawlak już podpisała i grała w Łodzi. Podrug też podpisała i ma chyba we wtorek przylecieć. Catch i AB są dogadane i z tego co wiem, to czekają do 10 października na finalizację umów, co oznacza, że do 10.10 klub musi znaleźć na nie kasę. Podobno są zaawansowane rozmowy z dwoma poważnymi sponsorami.

swatch
Amator

Postautor: swatch » 18 września 2009, 20:10

fmaster pisze:Pawlak już podpisała i grała w Łodzi. Podrug też podpisała i ma chyba we wtorek przylecieć. Catch i AB są dogadane i z tego co wiem, to czekają do 10 października na finalizację umów, co oznacza, że do 10.10 klub musi znaleźć na nie kasę. Podobno są zaawansowane rozmowy z dwoma poważnymi sponsorami.

Podrug i Ivana bedzie juz w skladzie na Superpuchar w Lubinie. Reszta skladu taka jak w Lodzi. A oferty dla sponsorow sa zlozone, czekamy na odpowiedz;)
^^

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 18 września 2009, 22:18

swatch pisze:
fmaster pisze:Pawlak już podpisała i grała w Łodzi. Podrug też podpisała i ma chyba we wtorek przylecieć. Catch i AB są dogadane i z tego co wiem, to czekają do 10 października na finalizację umów, co oznacza, że do 10.10 klub musi znaleźć na nie kasę. Podobno są zaawansowane rozmowy z dwoma poważnymi sponsorami.

Podrug i Ivana bedzie juz w skladzie na Superpuchar w Lubinie. Reszta skladu taka jak w Lodzi. A oferty dla sponsorow sa zlozone, czekamy na odpowiedz;)

??
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 września 2009, 13:29

Pawlak w łodzi ?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.