TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Dżi ej el ej
Młodzik

Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Postautor: Dżi ej el ej » 29 stycznia 2010, 20:54

Już niedługo w WNBA będzie grać !! :D hahaa

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 29 stycznia 2010, 20:55

hermes46 pisze:prezesio Krawczyk Ewelinie najpierw kupic nowy telefon! :mrgreen: :D bo stary cos traci zasieg!
A może to jej wysoka kultura nie pozwala dac odpowiedz negatywna osobom która rozmawia?

Pewnie nie miała nic na koncie wtedy xD

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 20:56

Dżi ej el ej pisze:Ona poszła do Lotosu, po to żeby jej "ładna buźka" zdobiła ławke rezerwowych podczas meczu ;) a reszta zawodniczek będzie robić swoje ;)

ale zaraz po kolei Gdynia-Toruń-Bydgoszcz-Toruń-Bydgoszcz-Leszno-Gdynia no ma dziewczyna zdrowie na te rozmowy...no dobrze niech się zgłoszą te kluby z którymi Ewelina nigdy nie rozmawiała.... :shock:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 29 stycznia 2010, 20:59

nie ma takich :D znając życie xD

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 stycznia 2010, 21:12

Dżi ej el ej pisze:nie ma takich :D znając życie xD

zamknij się w końcu leszczu :lol: Takie żarty żałosne i swoje 'xD' to uskuteczniaj w grupie kumpli z podstawówki... Zrobiła ci coś ta dziewczyna? Dlaczego tak nie pisałeś jak grała w Toruniu? Zrobiła jak zrobiła i trudno, nikt jej decyzji już nie zmieni. Zobaczymy jak będzie, czas pokaże. Myślę a raczej mam nadzieję, że jeśli Ewelina dostanie szansę to zamknie japy takim pajacom jak ty. Żebyś chociaż coś konkretnego napisał jeśli tak bardzo musisz ją krytykować...

przepraszam za OT.
ObrazekObrazek

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 29 stycznia 2010, 21:20

no prosze jaki obrońca Eterni sie znalazł..... jape zamknie tobie jak sie przekonasz, że to nie był trafiony zakup Lotosu
a nie trawie jej bo w wieloletnim istnieniu PLKK nie spotkał sie jeszcze z taką akcją tego typu.... robi "szoł" pod swoją osobę i tyle, niech zajmie sie graniem w tym Lotosie i niech już nic nie kombinuje...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 stycznia 2010, 21:26

Nie napisałem nigdzie, że to jest strzał w dziesiątkę. Czy jej transfer był trafiony czy nie - to się dopiero okaże. Niech sobie robi show pod siebie czy co tam innego chce - ma dobrze grać i tyle się dla mnie liczy.
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 21:35

rzymi pisze:- ma dobrze grać i tyle się dla mnie liczy.

nie dla siebie,ale dla gdyńskiej drużyny ma się rozumieć.... 8)

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 29 stycznia 2010, 21:36

koszykarz pisze:Pruszków zrezygnował z drogiej Gahan na rzecz tańszej SISSOKO - choć chciał EGENTi.
Leszno zrezygnowało z taniej Robinson bo nie miało kasy a zakontraktowało drogą Gahan :lol: :lol: :lol:

Śmiechu warte - no ale tonący brzytwy się chwyta...

No al GAHAN to niezły gracz - więc fajnie że jeszcze pogra w FGE

Hahaha...koniec swiata! pomysl czlowieku zanim cos napiszesz!! "tonacy brzytwy sie chwyta'? Kur...jaki tonacy? Droga Gahan? widziales jej kontrakt? Skoro podpisal u nas to na pewno nie jest droga, tego jestem pewien.

Chciales bys zlosliwy? To ci nie wyszlo! Gratuluje kompromitacji.

Posty torunskich 'znawcow' wolaja o pomste do nieba, zalosne.
Obrazek

Tylko Pruszków
Nowy na forum

Postautor: Tylko Pruszków » 30 stycznia 2010, 07:38

Jeśli chodzi o Gale to z tego, co wiem to Lider się ją interesował i nawet jakieś rozmowy były, ale w momencie, gdy Toruń nie chciał wydać listu czystości to jasnym się stało, że tylko Lotos z wiceprezesem pzkosz może to załatwić, bo w tej lidze są równi i równiejsi.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 30 stycznia 2010, 09:58

Tylko Pruszków pisze: że tylko Lotos z wiceprezesem pzkosz może to załatwić, bo w tej lidze są równi i równiejsi.

tak też myślałem,a za pięć dwunasta pozostała tylko jedna opcja.... 8) ,a dla Eweliny przecież najważniejsze jest granie...tylko podejrzewam,że teraz to jak się nie będzie nawet coś podobać to zawodniczka za szybko klubu nie zmieni.....
PS. ja prosiłem przecież o podanie klubów z którymi zawodniczka nie rozmawiała!!! :shock:,ale z drugiej strony to dobrze,ze taka Bydgoszcz,Leszno czy Pruszków(a może jeszcze ktoś?) choć trochę "liznęły temat"....
Wierność klubowym barwom w dzisiejszych czasach to przeważnie tylko pusty slogan....

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 30 stycznia 2010, 11:47

Gahan tania? :lol:
Ja tam jej w kontrakt nie zaglądałem, ale jeżeli po jej odejściu z Pruszkowa kontraktujemy Sissoko i Dabovic - to jednak musi coś w tym być nie?
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 30 stycznia 2010, 12:18

rzymi pisze:
Dżi ej el ej pisze:nie ma takich :D znając życie xD

zamknij się w końcu leszczu :lol: Takie żarty żałosne i swoje 'xD' to uskuteczniaj w grupie kumpli z podstawówki... Zrobiła ci coś ta dziewczyna? Dlaczego tak nie pisałeś jak grała w Toruniu? Zrobiła jak zrobiła i trudno, nikt jej decyzji już nie zmieni. Zobaczymy jak będzie, czas pokaże. Myślę a raczej mam nadzieję, że jeśli Ewelina dostanie szansę to zamknie japy takim pajacom jak ty. Żebyś chociaż coś konkretnego napisał jeśli tak bardzo musisz ją krytykować...

przepraszam za OT.

no proszę - a jeszcze rok temu ten sam Rzymi mówił o tej samej Gali , że taka niedobra , że źle postąpiła , że powinna wtedy grać w Gdyni a kontrakt w Toruniu jest nieważny :lol: :lol: :lol:

a teraz proszę : Gala w Gdyni i z Rzymiego wielki obrońca się znalazł.

co do samej Eweliny : życzę jej wszystkiego najlepszego - i mam nadzieję że przy Matović , Leciejewskiej , Jujce , Halvarsson i nowej Amerykance - Gala dostanie swoje minuty (w Toruniu miała ich 17 - oby tyle miała w Gdyni)

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 30 stycznia 2010, 12:23

matrix pisze:ale zaraz po kolei Gdynia-Toruń-Bydgoszcz-Toruń-Bydgoszcz-Leszno-Gdynia no ma dziewczyna zdrowie na te rozmowy...no dobrze niech się zgłoszą te kluby z którymi Ewelina nigdy nie rozmawiała.... :shock:

Hehehe rozmawiała też z MUKS-e, zarówno w zeszłym sezonie, jak i teraz po tej całej aferze - rozmowy jednak były krótkie i mało owocne :lol:

Jak dla mnie to faktycznie głupota i tragifarsa zarazem, rozmawianie z każdym klubem jakim tylko się da i podpisywanie przedwstepnych kontraktow, a potem ich zrywanie jak to Gala miała w zwyczaju.

Czas aby w końcu wydoroślała i przede wszystkim zeby zaczęła grac a nei cudować- życzę, jej co najmniej 5 lat w Gdyni, z porządnymi statami na zasadzie 15,5 pkt i np 8,8 reb na mecz, a nie jakies tam 6,3 pkt...

Zawodniczkę z pewnością stać na lepsze wystepy, a kadra potrzebuje wartościowych Polek....

Faktycznie plotek co do Leci odejścia w środowisku jest co nie miara i faktycznie wskazują one na kierunek Krakowski - bo "tam dobrze płacą".

Jezeli faktycznie po sezonie Lecia by się tam przeniosła, to mnie to specjalnie nie zdziwi, wtedy jednak Lotosowi przyda się wręcz bardzo Gala.
(pod warunkiem ,ze znowu nie podpisze gdzie 5-przedwstepnych kontraktow :lol: )

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 30 stycznia 2010, 12:35

Łukasz (L) pisze:Gahan tania? :lol:
Ja tam jej w kontrakt nie zaglądałem, ale jeżeli po jej odejściu z Pruszkowa kontraktujemy Sissoko i Dabovic - to jednak musi coś w tym być nie?

a może niekoniecznie o pieniądze poszło...?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”