Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 listopada 2008, 22:00

JaroTS pisze:Pełna zgoda Helli co do tego MVP!
Mi też chodziło z tym "bez szału" że Dupree będzie grała w miejsce albo Canty albo Holdsclaw albo Fernandez itd itp !i wcale nie musi grać od nich lepiej...
a taka Piekarska będzie grała z Kobryn za Gburczyk Gajdosz Błaszczak i tu zapewniam że różnica powinna być na naszą korzyść!
W myśl przepisów o 2 Polkach w składzie do Eweliny i Agi Pałki musi ktoś dojść...
Wierzę w tą Piekarską /choć wolałbym Krysie Larę lub Krupę ale to chyba nie ta pozycja!/

1.ale może przynajmniej spróbować?myślę, ze jak się baaardzo mocno postara to sobie poradzi. hehehe
2. a nie przypadkiem na zmiany z Ewką żeby nam biedna nie padła w połowie 2 rundy?za Gajdosz ani Błaszczak to ona grać raczej nie będzie:]
2. proszę powiedz, że żatrujesz z Krupską :shock: :shock: :shock:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:19

Nie nie ja po prostu strasznie lubiĘ Tyszkiewicz...tak jak Ty DeF...
Doświadczenie i smykałka do kombinacyjnej gry to jest to co mnie urzeka u Beaty...tej Piekarskiej tak do końca to nie znam nie wiem na co ją stać?
Co do Holdsclaw wystarczy 35 minut...
Co do Dupree fajnie ze przychodzi, ale jakoś nie wierze że odmieni nasze oblicze, tym bardziej że tak jak już pisałem będzie grała w miejsce innej stranierki!
Sami wiecie jaka bieda jest z Polkami na rynku...
No i mi chodzi żeby do Eweliny dobrać jedną Polke a nie w jej miejsce!
No i liczę że Pałka dorzuci swoja cegiełkę do muru pt"21--->MISTRZ POLSKI 2009"
Nie mamy prawa narzekać na skład.
Pogratulować takiego sponsora jak CanPack!
Ja pamiętam lata 80-te i początek lat 90-tych jak odnosiliśmy sukcesy, ale potem juz było słabiej coraz słabiej aż do czasu ery Ruban, Jarcewej, Kalento,Lary,Nikonowej, Czepiec...no i teraz od 3 lat jesteśmy tam gdzie nasze miejscy !!!
Oby jak najdłużej!
102 lata tradycji NAM SIĘ TO PO PROSTU NALEŻY

:wink: !
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 listopada 2008, 22:22

JaroTS pisze:no i teraz od 3 lat jesteśmy tam gdzie nasze miejscy !!!
Oby jak najdłużej!
102 lata tradycji NAM SIĘ TO PO PROSTU NALEŻY

:wink: !

Rozumiem ze do konca swiata a nawet jeden dzien dluzej ? :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:23

Endrju--->da Bóg!!!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 listopada 2008, 22:23

Co do Holdsclaw wystarczy 35 minut...

to w takim razie wielka szkoda, że mecz trwa 40 minut, a czasem nawet trochę więcej... :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:26

to prawda szkoda...bo koszulkę z napisem "Wisła mistrz Polski 2009" już bym wieszał w swojej galerii!
PS.Błagam nie wbijaj już tych szpileczek takiej indywidualności jak Chamique...
Żadna zawodniczka nie gra przecież po 40 minut w meczu!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 20 listopada 2008, 22:29

JaroTS pisze:to prawda szkoda...bo koszulkę z napisem "Wisła mistrz Polski 2009" już bym wieszał w swojej galerii!

Ale chodzi o to ze ona nie gra w tych najważniejszych momentach. A to też jedna z cech tych największych graczy..

PS. Czemu nie wbijać? Jest prawie jak Jordan. Prawie. A to jak wiadomo robi różnice.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:32

Można wbijać, można krytykować tylko w imię obiektywnej oceny, a nie w imię sympatii do innej zawodniczki /ann--->AdF.../
Tak Jordan w spódnicy i to gra w naszej hali...teraz mi to uświadomiłeś...teraz rozumiesz czemu pisze o żywej legendzie!!!
I nie pij tego żywca bo to prawie piwo...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 listopada 2008, 22:32

JaroTS pisze:to prawda szkoda...bo koszulkę z napisem "Wisła mistrz Polski 2009" już bym wieszał w swojej galerii!

kup szampana i niech się już chłodzi w lodówce... albo nie! zacznij już nawet pić za 21 MP i kolejny tytuł MVP dla Szamikły.

a tego o tych 40 min niestety nie zrozumiałeś, ale mam nadzieje, że Greebo rozjaśnił sytuację.

Koleżko daruj sobie. masz coś do mnie poproszę priv, bo się syfik mały na forum robi:)

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 20 listopada 2008, 22:34

To ta jak Biba. Nie gra w najważniejszych momentach, finałach. Za to Marta gra i to jak......Sorry wolę bibę :) :)
Obrazek

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:36

Doskonale zrozumiałem...nie rozumiem tylko tej nie chęci do CHH...
Cieszmy się że możemy na żywo oglądać taką zawodniczkę...i tyle!
Szampana mrożę bo ja zawsze wierzę w tytuł o 24 lat, odkąd chodzę na Wisełkę!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 20 listopada 2008, 22:37

JaroTS pisze:Można wbijać, można krytykować tylko w imię obiektywnej oceny, a nie w imię sympatii do innej zawodniczki /ann--->AdF.../
Tak Jordan w spódnicy i to gra w naszej hali...teraz mi to uświadomiłeś...teraz rozumiesz czemu pisze o żywej legendzie!!!
I nie pij tego żywca bo to prawie piwo...

Ja do fan clubu ADF nie należe..

Jordan wygrał 6 razy tytuł mistrza NBA. Co wygrała Mique? Raz złoto IO (w barwach USA to znow nie takie trudne) i raz MP..

Świetna zawodniczka, w mojej opinii najlepsza jak dotąd koszykarkach z tych które grały kiedykolwiek na polskich parkietach, ale nie róbmy z niej Boga..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:38

Helli z Tobą się rozumiem bez słów...też wole Bibę...eh nie mogłeś się urodzić w Krakowie?
Pozytywny i obiektywny głos z Gdyni to jest to co cenię /ale do Boby jeszcze się nie przekonałem.../

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 20 listopada 2008, 22:40

Dokładnie Greebo tak mysle jak Ty...to najlepsza zawodniczka jak biegała po polskich parkietach i kropka.!!!
Bóg jest jeden, mistrz jest jeden - Wisełka, żywa legenda jest jedna Chamique HOLDSCLAW!
Kłaniam się i pozdrawiam!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 listopada 2008, 22:41

Greebo pisze:Świetna zawodniczka, w mojej opinii najlepsza jak dotąd koszykarkach z tych które grały kiedykolwiek na polskich parkietach, ale nie róbmy z niej Boga..

ooo i na tym zakończę dyskusje:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”