TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
W tym przypadku moge Cie zapewnić że nie....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

-
reaktywacja
- Junior
ŁKS sprawdza Hughes
2010-01-30 14:11
ŁKS Siemens AGD Łódź potrzebuje wzmocnień dlatego też szkoleniowcy tego zespołu sprawdzą umiejętności kolejnej zawodniczki. O angaż w łódzkim zespole stara się Nikya Hughes (25 lat, 190 cm).
Amerykanka w obecnym sezonie występowała w drużynie ZKK Merkur Celje (Słowenia). W rozgrywkach Ligi Adriatyckiej w 12 meczach notowała średnio 12.3 punktu, 9.3 zbiórki, 1.6 asysty, 2.3 przechwytu i 1 blok. Równie dobrze spisywała się w rozgrywkach ligowych gdzie konto swojej drużyny wzbogacała o 14.1 punktu, 9.6 zbiórki, 1.6 asysty, 3.1 przechwytu i 1.1 bloku.
ws
plkk.pl
ŁKS Siemens AGD Łódź potrzebuje wzmocnień dlatego też szkoleniowcy tego zespołu sprawdzą umiejętności kolejnej zawodniczki. O angaż w łódzkim zespole stara się Nikya Hughes (25 lat, 190 cm).
Amerykanka w obecnym sezonie występowała w drużynie ZKK Merkur Celje (Słowenia). W rozgrywkach Ligi Adriatyckiej w 12 meczach notowała średnio 12.3 punktu, 9.3 zbiórki, 1.6 asysty, 2.3 przechwytu i 1 blok. Równie dobrze spisywała się w rozgrywkach ligowych gdzie konto swojej drużyny wzbogacała o 14.1 punktu, 9.6 zbiórki, 1.6 asysty, 3.1 przechwytu i 1.1 bloku.
ws
plkk.pl
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
koszykarz pisze:rzymi pisze:Dżi ej el ej pisze:nie ma takichznając życie xD
zamknij się w końcu leszczuTakie żarty żałosne i swoje 'xD' to uskuteczniaj w grupie kumpli z podstawówki... Zrobiła ci coś ta dziewczyna? Dlaczego tak nie pisałeś jak grała w Toruniu? Zrobiła jak zrobiła i trudno, nikt jej decyzji już nie zmieni. Zobaczymy jak będzie, czas pokaże. Myślę a raczej mam nadzieję, że jeśli Ewelina dostanie szansę to zamknie japy takim pajacom jak ty. Żebyś chociaż coś konkretnego napisał jeśli tak bardzo musisz ją krytykować...
przepraszam za OT.
no proszę - a jeszcze rok temu ten sam Rzymi mówił o tej samej Gali , że taka niedobra , że źle postąpiła , że powinna wtedy grać w Gdyni a kontrakt w Toruniu jest nieważny![]()
![]()
![]()
a teraz proszę : Gala w Gdyni i z Rzymiego wielki obrońca się znalazł.
co do samej Eweliny : życzę jej wszystkiego najlepszego - i mam nadzieję że przy Matović , Leciejewskiej , Jujce , Halvarsson i nowej Amerykance - Gala dostanie swoje minuty (w Toruniu miała ich 17 - oby tyle miała w Gdyni)
przyznaję - tak mówiłem. Ale czasy się zmieniają. I nie chodzi o to, że przyszła do Lotosu. Ale nieważne, nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć misiu kolorowy.

rzymi pisze: Ale czasy się zmieniają. I nie chodzi o to, że przyszła do Lotosu. Ale nieważne, nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć misiu kolorowy.
to samo może chyba powiedzieć prezes Mieczysław Krawczyk......
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Komunikat PLKK w sprawie zgłoszeń zawodniczek2010-01-29 14:29Polska Liga Koszykówki Kobiet w porozumieniu z Wydziałem Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki informuje, że w związku tym, iż ostatni dzień zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek PLKK w sezonie 2009/2010 przypada w niedzielę (31.01), zostaje przedłużony termin zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek do dnia 1.02.2010 r. do godz. 24.00. Dotyczy to zgłoszeń zawierających kompletną dokumentację, w tym wniosek o wydanie "listu czystości".
PLKK
Czyli w Lotosie zobaczymy nowa gwiazdeczke
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
matrix pisze:rzymi pisze: Ale czasy się zmieniają. I nie chodzi o to, że przyszła do Lotosu. Ale nieważne, nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć misiu kolorowy.
to samo może chyba powiedzieć prezes Mieczysław Krawczyk......
nie wiem co może - ja mówię za siebie. I przyznam szczerze, że przeglądałem ostatnio odpowiedni temat i muszę przyznać, że koszykarz ma rację. No i tak jak mówiłem - moje stanowisko w tej sprawie się zmieniło ale to nie miejsce na tłumaczenie się - chcesz o tym pogadać to zapraszam na priv.

Endrju pisze:Komunikat PLKK w sprawie zgłoszeń zawodniczek2010-01-29 14:29Polska Liga Koszykówki Kobiet w porozumieniu z Wydziałem Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki informuje, że w związku tym, iż ostatni dzień zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek PLKK w sezonie 2009/2010 przypada w niedzielę (31.01), zostaje przedłużony termin zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek do dnia 1.02.2010 r. do godz. 24.00. Dotyczy to zgłoszeń zawierających kompletną dokumentację, w tym wniosek o wydanie "listu czystości".
PLKK
Czyli w Lotosie zobaczymy nowa gwiazdeczkez naszego euroligowego rywala
![]()
Przykro mi - fail. Angel zostaje w Koszycach.
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
reaktywacja pisze:ŁKS sprawdza Hughes
ws
plkk.pl
Jak w połowie sezonu ściągają wysoką zawodniczkę, to musi ona być kompletnym beztalenciem
- Jack Napier
- Amator
przemoe pisze:Endrju pisze:Komunikat PLKK w sprawie zgłoszeń zawodniczek2010-01-29 14:29Polska Liga Koszykówki Kobiet w porozumieniu z Wydziałem Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki informuje, że w związku tym, iż ostatni dzień zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek PLKK w sezonie 2009/2010 przypada w niedzielę (31.01), zostaje przedłużony termin zgłoszeń zawodniczek do rozgrywek do dnia 1.02.2010 r. do godz. 24.00. Dotyczy to zgłoszeń zawierających kompletną dokumentację, w tym wniosek o wydanie "listu czystości".
PLKK
Czyli w Lotosie zobaczymy nowa gwiazdeczkez naszego euroligowego rywala
![]()
Przykro mi - fail. Angel zostaje w Koszycach.
Szkoda bo to swietna zawodniczka. Zrobila na mnie naprawde duze wrazenie kiedy przyjechala do Gorzowa z Koszycami. Ma ten swoj specyficzny rzut wysokim lukiem ... przydalaby sie w Lotosie na pewno.
Melanie Thomas raczej out....,a oficjalne info być może jeszcze dzisiaj!!! 
no i już wszystko mam!!!
Alicia Gladden nie zagrała w dzisiejszym meczu z powodu niegroźnej kontuzji skręcenia kostki. Trener Energi postanowił oszczędzić ją na kolejne spotkania.
Melanie Thomas nie gra z powodów osobistych. Jak dowiedziała się jednak nieoficjalnie “Pomorska” otrzymała propozycję gry w jednym z klubów europejskich i niebawem rozwiąże kontrakt z Artego. Prezes bydgoskiego klubu – Czesław Woźniak prosi o cierpliwość i oficjalną informację przekaże w tygodniu.
http://www.pomorska.pl
no i już wszystko mam!!!
Alicia Gladden nie zagrała w dzisiejszym meczu z powodu niegroźnej kontuzji skręcenia kostki. Trener Energi postanowił oszczędzić ją na kolejne spotkania.
Melanie Thomas nie gra z powodów osobistych. Jak dowiedziała się jednak nieoficjalnie “Pomorska” otrzymała propozycję gry w jednym z klubów europejskich i niebawem rozwiąże kontrakt z Artego. Prezes bydgoskiego klubu – Czesław Woźniak prosi o cierpliwość i oficjalną informację przekaże w tygodniu.
http://www.pomorska.pl
no to uwaga wieści z Artego!!!
Melanie Thomas nie jest już zawodniczką Artego Bydgoszcz. Klub rozwiązał kontrakt z Amerykanką, która z powodów osobistych nie jest wstanie kontynuować gry w dalszej części sezonu.
Melanie Thomas wzmocniła nasz zespół w bieżącym sezonie. Rozegrała 17 meczów w których notowała średnio 19,8 pkt, 2,6 zb. i 2,2 as.
Miejsce Amerykanki zajmie jedna z dwóch zagranicznych zawodniczek. Rozmawiamy z Amandą Jackson i dobrze znaną polskim kibicom Ryaną Coleman (ostatnio CCC Polkowice).
www.basket25.pl
Melanie Thomas nie jest już zawodniczką Artego Bydgoszcz. Klub rozwiązał kontrakt z Amerykanką, która z powodów osobistych nie jest wstanie kontynuować gry w dalszej części sezonu.
Melanie Thomas wzmocniła nasz zespół w bieżącym sezonie. Rozegrała 17 meczów w których notowała średnio 19,8 pkt, 2,6 zb. i 2,2 as.
Miejsce Amerykanki zajmie jedna z dwóch zagranicznych zawodniczek. Rozmawiamy z Amandą Jackson i dobrze znaną polskim kibicom Ryaną Coleman (ostatnio CCC Polkowice).
www.basket25.pl
Hmmm to chyba najdziwniejsze zimowe okienko odkąd pamietam .
Nie było chyba aż tak wielkich migracji w klubach i między klubami chyba ,że się mylę ...
Nie było chyba aż tak wielkich migracji w klubach i między klubami chyba ,że się mylę ...
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
friel pisze:Hmmm to chyba najdziwniejsze zimowe okienko odkąd pamietam .
no to teraz uważaj friel!!! CCC sobie Ryan na kogoś innego wymieniło!!!
Znamy nazwisko ostatniej nowej zawodniczki pozyskanej przez CCC Polkowice. To Amerykanka Shannon Bobbitt. Mierząca 157 centymetrów rozgrywająca powinna pojawić się w Polkowicach w ciągu tygodnia.
Bobbitt ma 24 lata. Karierę zaczynała w lidze uniwersyteckiej NCAA. W 2008 zaliczyła pierwszy ze swoich dwóch sezonów w WNBA. Broniła barw Los Angeles Sparks. W ostatnim sezonie najlepszej ligi świata nowa zawodniczka CCC rozegrała 33 mecze notując 2,2 punktu na mecz oraz 1,4 asysty. Spędzała na parkiecie nieco ponad 10 minut. W Europie Bobbitt znana jest z występów w tureckim Botasie Spor oraz izraelskim Maccabi Ramat Hen. W tym ostatnim klubie nowy nabytek CCC występował do końca minionego roku. Amerykanka występowała w pierwszej piątce znanego zespołu i była najlepiej podającą zawodniczką ligi izraelskiej. Obecnie trwa załatwianie formalności związanych z zatrudnieniem zawodniczki. O ile wszystko będzie przebiegało bez komplikacji to Shannon powinna się pojawić w Polkowicach w ciągu tygodnia.
http://www.ccckoszpolkowice.pl
PS. ja już tego nie ogarniam i jest rekord zagranicznych!!!
kluby sobie robią jaja z przepisów plkk? czy plkk sobie robi jaja z klubów?
że tak się zapytam - na cholerę, przy Verze i Pietrzak, nam kolejna rozgrywająca? a nie jakaś rzucająca gwarantująca co najmniej 15pkt w meczu na niezłym procencie?! no ale zobaczymy co z niej wyjdzie...
matrix pisze:PS. ja już tego nie ogarniam i jest rekord zagranicznych!!!
kluby sobie robią jaja z przepisów plkk? czy plkk sobie robi jaja z klubów?
Nie rozumiem o co Ty tak ciągle płaczesz... To normalne, że zawodniczki przychodzą i odchodzą i mogą być ich setki a my wcale nie musimy tego ogarniać...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”