JaroTS pisze:Wierzę w tą Piekarską /choć wolałbym Krysie Larę lub Krupę
Bracie respekt
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
JaroTS pisze:Wierzę w tą Piekarską /choć wolałbym Krysie Larę lub Krupę
JaroTS pisze: żywa legenda jest jedna Chamique HOLDSCLAW!
JaroTS pisze:Tyle widzisz że ona właśnie grała w Hiszpanii!
W Rosji są 3-4 mocne kluby i wszystkie amerykanki tam grać nie mogą!
Ja osobiście tylko twierdzę że to najlepsza zawodniczka jaka biegała po Polskich parkietach i tyle.
A że jest żywa legendą no cóż jak się zdobywa złoto olimpijskie to się staje kimś wielkim i kropka.!
I tak jak piszę cieszmy się że możemy ja podziwiać na żywo!
A i forum jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię!
A i wiadomo że każdy ma jakąś swoją ulubiona zawodniczkę i zawsze będzie ją promował!
Tyle że Chamique nie trzeba promować ona swoją grą zasłużyła na wielki szacunek!
Tyle w temacie "ŻYWEJ LEGENDY FROM USA"!!!!!!!
Kłaniam się...***************************CH i H--->tych inicjałów się NIE ZAPOMINA!
kwassek pisze:JaroTS pisze:Tyle widzisz że ona właśnie grała w Hiszpanii!
W Rosji są 3-4 mocne kluby i wszystkie amerykanki tam grać nie mogą!
Ja osobiście tylko twierdzę że to najlepsza zawodniczka jaka biegała po Polskich parkietach i tyle.
A że jest żywa legendą no cóż jak się zdobywa złoto olimpijskie to się staje kimś wielkim i kropka.!
I tak jak piszę cieszmy się że możemy ja podziwiać na żywo!
A i forum jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię!
A i wiadomo że każdy ma jakąś swoją ulubiona zawodniczkę i zawsze będzie ją promował!
Tyle że Chamique nie trzeba promować ona swoją grą zasłużyła na wielki szacunek!
Tyle w temacie "ŻYWEJ LEGENDY FROM USA"!!!!!!!
Kłaniam się...***************************CH i H--->tych inicjałów się NIE ZAPOMINA!
Czasem załuje ze tacy kibice jak Ty mienia sie kibicami Bialej Gwiazdy :/ ... Dramat - mowisz normalnie jakby Holdsclaw byla conajmniej drugim Reymanem.
Nie zapominaj jednak ze oprocz walorow koszykarskich licza sie rowniez pewne wartosci ... a ta Pani stracila je w oczach kibicow Wisły już kilkakrotnie. Jest po prostu zwyklym najemnikiem...
Nie chce wdawac sie w dyskusje czy ona z wlasnej woli wybrala Gdynie czy to jej menager namieszal we wszystkim .. Jedno jest pewne ADF przewyzszala ja w tej kwestii o klase...
JaroTS pisze:Tyle w temacie "ŻYWEJ LEGENDY FROM USA"!!!!!!!
JaroTS pisze:Dokładnie Greebo tak mysle jak Ty...to najlepsza zawodniczka jak biegała po polskich parkietach i kropka.!!!
Bóg jest jeden, mistrz jest jeden - Wisełka, żywa legenda jest jedna Chamique HOLDSCLAW!
Kłaniam się i pozdrawiam!
JaroTS pisze:Ja nie piszę o jej przywiązaniu do barw, bo wiadomo że każda zawodniczka to najemnik!
Jeśli chodzi o Holdsclaw to tylko oceniłem jej klasę sportową!
Ja chodzę na Wisłę od 1985 roku i moge stwierdzić, że to zdecydowanie najlepsza koszykarka pod względem umiejętności sportowych jaka grała w Wiśle!.!.!.!.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości