kristofer pisze:Brakuje strasznie Fernandez.
Zohnova wyleci z Wisły po sezonie jak nic, całkiem możliwe że Wisła zarzuci sieci na Sapovą, która dziś zagrała świetnie
Gburczyk za 3, cuda się zdarzają
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Zohnova wyleci z Wisły po sezonie jak nic, całkiem możliwe że Wisła zarzuci sieci na Sapovą, która dziś zagrała świetnie

kristofer pisze:te Polki w Wiśle są do bani. Nie ma ani jednej, która zapewniłaby w każdym meczu minimum te 10-15 punktów na dobrej skuteczności.
paulo2907 pisze:Porażka... Jak można było to przegrać?![]()
Kompletnie tego nie rozumiem. Wydawało się, że Wisła łapała coraz lepszą formę, a Polkowice były w dołku. Nawet kontuzja Marty nie powinna tu mieć większego znaczenia - okazało się jednak, że miała... Wystarczy spojrzeć na statystyki - jak rozkładały sie punkty w dzisiejszym meczu. Słabsza dyspozycja Eweliny, niespecjalnie Liron, Katka kolejny już raz zawiodła i po ptakach... W CCC szalała Bobbitt, w drugiej połowie dołączyła Mieloszyńska i coś mało realnego stało się faktem.
Kristofer - to nie szachy, że zespół prowadzący po pierwszej połowie 1 pkt jest zdecydowanym faworytem meczu... Zresztą spójrz na to jak wyglądał pierwszy mecz Wisły z Brnem. Według mnie bardzo duży wpływ miała pierwsza kwarta - gdyby wiślaczki miały 7-8 pkt przewgi do przerwy, łatwiej byłoby to utrzymać. A tak od 17 min był mecz na styku i tylko raz Wisła odskoczyła na 6 pkt, ale nic więcej nie mogła zrobić...
Czy Sapova ma przyjść do Wisły tylko dlatego, że dzisiaj rzuciła 7 trójek?Nie przesadzajmy. Chociaż na pewno jest lepsza od Katki i według mnie AZS zrobił bardzo dobry ruch, dokonując takich zmian przed sezonem.
kristofer pisze:te Polki w Wiśle są do bani. Nie ma ani jednej, która zapewniłaby w każdym meczu minimum te 10-15 punktów na dobrej skuteczności.
Jestem wściekły, że te kombinatorki wygrały. Wisła właściwie pod ścianą, musi oba najbliższe mecze wygrać, by awansować do półfinału, w przeciwnym razie w PLKK wynik będzie gorszy od tego w zeszłym roku, który był kiepski

kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
kristofer pisze:agnieszka30 pisze:cholera! no i patrzcie na wynik do przerwy!
spokojnie, cały czas to Wisła prowadzi. .
kristofer pisze:
Jestem wściekły, że te kombinatorki wygrały. Wisła właściwie pod ścianą, musi oba najbliższe mecze wygrać, by awansować do półfinału, w przeciwnym razie w PLKK wynik będzie gorszy od tego w zeszłym roku, który był kiepski
Sapowa w Wiśle nie tylko przez pryzmat dzisiejszego spotkania. Ogólnie ta zawodniczka jest o niebo lepsza od Katki. Przede wszystkim wyższa, rzucająca za 3 na porównywalnym poziomie, ale potrafiąca rzucać nawet z nieprzygotowanej pozycji, a nie tak jak Katka, której takową trzeba znaleźć. W końcu to ona grała w ekipie CSKA Moskwa a nie Zohnova
kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
Tedan pisze:kristofer pisze:te Polki w Wiśle są do bani. Nie ma ani jednej, która zapewniłaby w każdym meczu minimum te 10-15 punktów na dobrej skuteczności.
Ja nie rozumiem, czy one nie mogą zagrać dwóch meczów na poziomie i przejść dalej, tylko brzytwą na gardle w następnym meczu
Poza tym jeżeli nie potrafimy upilnować panny co ma 157 cm no to nie ma co szukać w Play-offach, a tym bardziej w WALENCJI
Przegraną się wytłumaczy brakiem Marty, tylko ja się pytam w takim razie po co ta ławka ?? Dzięki paniom Gajdosz, Kotnis, Skorek, Vucurović, Gburczyk, Wielebnowska, a ostatnio też Zohnova, wiem że nadal istnieje coś takiego jak PTTK.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości