I kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia 69-49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Re: I kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia 69-49

Postautor: rzymi » 20 października 2010, 22:19

Dariusz Raczyński: Dostaliśmy lekcję koszykówki

- Dostaliśmy tutaj lekcję koszykówki od bardzo dobrze dysponowanego od kilku kolejek zespołu z Polkowic. Mój zespół nie zrealizował przedmeczowych założeń - mówił po przegranym meczu z CCC Polkowice szkoleniowiec Lotosu Gdynia, Dariusz Raczyński.

http://media.plkk.pl/plkk/multimedia/20 ... i_konf.mp3 link do wypowiedzi trenera Dariusza R.

plkk.pl

No to już mamy usprawiedliwienie. Po każdej porażce będzie ta sama śpiewka - 'mój zespół nie zrealizował założeń.... ' blablabla... ciekawe, co to były za założenia... 'Wygrajcie'? No nic, gramy dalej, mecz w Brzegu już w piątek.. Trzeba zapomnieć o tym laniu dwudziestakiem i nie dać się zbacić w kolejnym spotkaniu. Euroliga już za tydzień....
ObrazekObrazek

feri
Młodzik

Re: I kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia 69-49

Postautor: feri » 21 października 2010, 00:38

Jeszcze niedawno oglądałem w Pruszkowie naprawdę dobry Lotos, perspektywa dojścia Moniki do składu też wydawała się super, bo miała kilka fajnych występów w debiutanckim sezonie w WNBA i wydawałoby się, że w plkk może porządzić, a tu gra i wyniki, które ciężko zrozumieć. Chyba faktycznie szybko potrzeba nowego, dobrego trenera i to urgent.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”