Mecze: zaległy+awansem; Finały Pucharu Polski(22-25.01.2015)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Mecze: zaległy+awansem; Finały Pucharu Polski(22-25.01.2
Droga ann o rywalizacji z Wisłą powiem, jak skład Katarzynek będzie kompletny. Do Agnieszki (doprawdy nie ma różnicy między nią, a naszymi krajowymi centerkami pożal się Boże
) dołączy Amber, a kapryśna z formą Ajduković na ławce więcej. Z Jantel i Gintare nikt na razie w Polsce pod koszem nie może się równać i tu jest pogrzebany główny klucz do sukcesu. Wisła wygrała dziś zasłużenie, głównie obroną w pierwszych pięciu minutach ostatniej kwarty.
To nie był wielki mecz Wiślaczek, więc tym lepiej, że udało się wygrać. Duże brawa dla Kryśki, która w 2 połowie pociągnęła. Misiuk przed meczem mówiła, że muszą powstrzymać Lavender i Quigley by wygrać... no to nie wyszło.
Toruń pokazał, że obecnie na pewno jest drużyną nr 2 w Polsce. Rotacja Edo to są akcje "w tym szaleństwie brak metody" (narzekanie na Ajduković, że jej się nie chce to jedno, ale akcja Omanica pt. zawodniczka nie gra w 1 połowie wcale, ale wychodzi w piątce w 2 połowie jest co najmniej dziwna i na pewno nikomu nie pomaga). Niemniej gratulacje dla Torunia za bądź co bądź udany weekend, a kibicom gratuluje błyskotliwego poczucia humoru:
Naprawdę, cholernie zabawne.
Toruń pokazał, że obecnie na pewno jest drużyną nr 2 w Polsce. Rotacja Edo to są akcje "w tym szaleństwie brak metody" (narzekanie na Ajduković, że jej się nie chce to jedno, ale akcja Omanica pt. zawodniczka nie gra w 1 połowie wcale, ale wychodzi w piątce w 2 połowie jest co najmniej dziwna i na pewno nikomu nie pomaga). Niemniej gratulacje dla Torunia za bądź co bądź udany weekend, a kibicom gratuluje błyskotliwego poczucia humoru:
matrix pisze:
PS.Kilka chwil bladości i spadania z krzesełka GM bezcenne. Kupcie inną komórkę panu Piotrowi, bo tej nie ogarnia.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ałgaja pisze:matrix pisze:
PS.Kilka chwil bladości i spadania z krzesełka GM bezcenne. Kupcie inną komórkę panu Piotrowi, bo tej nie ogarnia.
Bawi mnie to tak samo, jak Was ta już irytująca jazda na tego samego trenera. Nie macie bliższych w rodzinie? Siedzę na trym forum już trochę, ale jeszcze nic pozytywnego na jego temat nie słyszalem tylko ciągle beczenie z Krakowa
Uzasadniłam dlaczego nie rozumiem rotacji Edo, więc nie wiem gdzie tu widzisz "jazdę" na niego.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ałgaja pisze:Uzasadniłam dlaczego nie rozumiem rotacji Edo, więc nie wiem gdzie tu widzisz "jazdę" na niego.
a rozumiałaś, jak na 58 meczów tylko 10 Wam przegrał? Punkt widzenia zależny od miejsca siedzenia. W tym wypadku miejsca pobytu Elmedina Omanicia
matrix pisze:Ałgaja pisze:Uzasadniłam dlaczego nie rozumiem rotacji Edo, więc nie wiem gdzie tu widzisz "jazdę" na niego.
a rozumiałaś, jak na 58 meczów tylko 10 Wam przegrał? Punkt widzenia zależny od miejsca siedzenia. W tym wypadku miejsca pobytu Elmedina Omanicia
Niestety mam wybiórczą pamięć i bardziej pamiętam taki sezon z 2 wygranymi w eurolidze (Edo zresztą ostatnio w kontekście Torunia wracał wspomnieniami do tego sezonu, znów mówiąc, że wyniki Energii w eurolidze teraz są fajne, bo jak on prowadził Wisłę to budżet był dużo większy, zawodniczki lepsza, a tylko 2 wygrane w eurolidze...), albo taki finał ligi, w którym Skerović z ADF rysowały zagrywki i robiły zmiany.
Nigdy nie uważałam, że Omanić to świetny trener. I mam na to świadków nawet na tym forum
Ałgaja pisze:Nigdy nie uważałam, że Omanić to świetny trener. I mam na to świadków nawet na tym forumI nie żałuje, że go nie ma w Krakowie.
ale może by tak skończyć raz na zawsze z nieco przesadzoną "krakowską" jazdą na niego?
PP ma znaczenie takie sobie, ale jednak zawsze cieszy kolejne trofeum w klubowej gablotce, zwłaszcza uzyskane przy tym "wspaniałym" dla nas zestawie sędziowskim
. Gra nasza taka sobie, dobra na tyle by wygrać, choć trzeba też oddać że otrzymaliśmy jednak sporo pomocy ze strony Omacnica. Z normalniejszym trenerem na ławce Energa miałby dziś spore szanse na wygrana, biorą pod uwagę ze nasza dyspozycja rzutowa by7ła dziś bardzo mizerna.
Teraz trzeba troszkę powalczyć w Jekach, a potem szykować się spokojnie do póki co najważniejszego tygodnia w tym sezonie - czyli spotkań z Montpellier i Galatasaray.
Teraz trzeba troszkę powalczyć w Jekach, a potem szykować się spokojnie do póki co najważniejszego tygodnia w tym sezonie - czyli spotkań z Montpellier i Galatasaray.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”