Kto będzie nowym trenerem PZU Polfy Pabianice?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto będzie nowym trenerem PZU Polfy Pabianice?

Andrzej Nowakowski
2
8%
Tomasz Herkt
16
67%
Mirosław Trześniewski
2
8%
Dariusz Maciejewski
1
4%
Todor Mołłow
0
Brak głosów
Inny trener
3
13%

Liczba głosów: 24

gostekk nzlg

Postautor: gostekk nzlg » 19 maja 2005, 10:10

Ja myślę, że nowym trenerem w Pabianicach będzie T. Herkt. I mam nadzieje, że będzie to transfer nie na jeden rok.

gosc

Postautor: gosc » 19 maja 2005, 11:12

koniecki i koniec! Nie ma innego kandydata.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 maja 2005, 11:34

Mikey pisze:W sumie niezły pomysł, z niektórymi zawodniczkami Szymon jest już po poważnych rozmowach, ma dobre układy... :lol: Jest chłopak pełen temperamentu, na pewno będzie brał dużo czasów :wink: W kasze nie da sobie dmuchać, kierownika druzyny ma po swojej stronie :lol: A i sponsor np; Lech czy inny browar tez by się znalazł :D Na drugiego trenera proponuje Kowalika, koledzy dobrze sie rozumieją (ach jakby sie fantastycznie prezentowali w tych czarnych garniturkach ze znaczkiem Polfy w klapie :lol: :lol: :lol:). Mało tyego dobrego, podejrzewam ze juz na pierwszym meczu odrodziłby sie cały stary młyn Włókniarza... :wink:

Ty...... kanalio !!!! Się będziesz tutaj naśmiewał z poważnej sprawy!!!! Cała masa pomówień z Twojej strony padła. Jakie poważne rozmowy z zawodniczkami???? :roll: A z tym znaczkiem w klapie to już przegiołeś!!! :twisted: Niech ja Cię tylko spotkam :!: :evil:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 maja 2005, 11:46

Mikey pisze:W sumie niezły pomysł, z niektórymi zawodniczkami Szymon jest już po poważnych rozmowach, ma dobre układy... :lol: Jest chłopak pełen temperamentu, na pewno będzie brał dużo czasów :wink: W kasze nie da sobie dmuchać, kierownika druzyny ma po swojej stronie :lol: A i sponsor np; Lech czy inny browar tez by się znalazł :D Na drugiego trenera proponuje Kowalika, koledzy dobrze sie rozumieją (ach jakby sie fantastycznie prezentowali w tych czarnych garniturkach ze znaczkiem Polfy w klapie :lol: :lol: :lol:). Mało tyego dobrego, podejrzewam ze juz na pierwszym meczu odrodziłby sie cały stary młyn Włókniarza... :wink:

Ale żeś się rozmarzył :lol: :lol: :lol: . Tylko jest mały problem. Jakbyśmy siedzieli po tamtej stronie to już napewno nie moglibyśmy pić piwka na meczach :lol: :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 maja 2005, 11:48

Co Ty bredzisz ???? Jak byśmy siedzieli po tamtej stronie, to dopiero byśmy mogli wałki kręcić :lol: :lol: :lol: . Co wyprowadzili by nas z hali :?: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 maja 2005, 11:50

Szymon pisze:Co Ty bredzisz ???? Jak byśmy siedzieli po tamtej stronie, to dopiero byśmy mogli wałki kręcić :lol: :lol: :lol: . Co wyprowadzili by nas z hali :?: :lol: :lol: :lol:

No z hali to nas by nie wyprowadzili. Bo jak nie dali rady teraz to tam to już w ogóle nie mieliby szans :lol: . Ale kwestia jest taka, że browarka to najlepiej się pije z butelki ewentualnie z puszki. A to by troche źle wyglądało :lol: :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 maja 2005, 11:54

Ty mnie tu nie ucz z czego najlepiej browarka sie pije :!:
Źle by wyglądało??? Ciekawe niby co??? A w kwestii formalnej to są sposoby by nie wyglądało źle. Może kiedyś Ci o nich opowiem :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 maja 2005, 12:26

Czekam z niecierpliwością :lol: :lol: :lol: .

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 20 maja 2005, 16:25

Tomasz Herkt pierwszym trenerem?

Astoria Bydgoszcz prowadzi rozmowy z dotychczasowym drugim trenerem zespołu, Tomaszem Herktem, w sprawie objęcia posady pierwszego szkoleniowca drużyny w rozgrywkach 2005/06.
Z kolei dotychczasowy trener bydgoszczan, Wojciech Krajewski, najprawdopodobniej w przyszłym sezonie poprowadzi beniaminka EBL drużynę Kotwicy Kołobrzeg.

keram www.astoria.e-basket.p

Awatar użytkownika
WYSOKI
Młodzik

Postautor: WYSOKI » 20 maja 2005, 17:32

Pan Nowakowski o ile mi wiadomo jeszcze nie podjął decyzji czy będzie trenerem CCC Polkowice więc kto wie może Polfa?
Czekam z niecierpliwością kto zostanie trenerem i jaki będzie skład drużyny

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 20 maja 2005, 18:24

Jacek Dyja i Gosia Storożyńska jako II trener, albo ten trener z AZS Toruń, za starych czasów
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 20 maja 2005, 20:32

Pan Błajet?? czy tak on sie nazywa?? Piotr??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 maja 2005, 21:57

To widze ze Herkciany wam ucieka! :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 maja 2005, 22:01

osesek pisze:Pan Błajet?? czy tak on sie nazywa?? Piotr??

Dokładnie! Kiedyś bardzo obiecująco zapowiadająca się kariera... dobry warsztat i wielki zapał do pracy - w czasie kiedy trener H. i jego asystent cieszyli się urokami życia, podczas mistrzostw Europy w Budapeszcie dawno temu tylko ta osoba z polskiego sztabu szkoleniowego dokładnie obserwowała wszystkie mecze i czyniła wartościowe notatki ;) Ale czy teraz by się sprawdził.... hmm
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 20 maja 2005, 22:14

A czy nie prostszym i bardziej logicznym rozwiązaniem byłoby powierzenie funkcji pierwszego trenera Darkowi Raczyńskiemu. W końcu szlifował warsztat przy Nowakowakim a ostatnio Aleksandrowiczu. Poprzednio jeszcze bez obecnego dośwoadczenia dwa razy jako pierwszy trener uratował ŁKS przed spadkiem. czemu nie ?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”