Przed meczem: Odra Brzeg - AZS Gorzów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Jak tak patrze na wpisy kibicow z Brzegu to nei moge sie oprzec wrazeniu, ze wlasnie slowo szowinisci wcale nie bylo uzyte nie na miejscu. Nie wiem jak to jest, ale my was jakos nie obrazamy. Co was to obchodzi, ze u nas chodza starsze babcie na mecze. Macie w tym problem, ktos was skrzywdzil jak przyjechaliscie do Gorzowa. Z tego co pamietam, to nawet Thomas, ktory nagle okazal sie gejem, robil wam zdjecia. Przekrzyczeliscie nas w 12 + 4 bebny, bardzo sie ciesze, ale czy ktos wam powiedzial, ze gowniarze przyjechali i dra ryja (taka mala aluzja do tego jak skomentowaliscie naszych kibicow), no raczej nie. Kazdy patrzyl na to, ze przyjechaliscie kibicowac swojej druzynei i tyle. Nie chodzi o to, zeby kibice dopingowali druzyne przeciwna, ale zeby rywalizacja pomiedzy nimi odbywala sie na trybunach i tylko przy pomocy dopingu, a nei np bardzo inteligentnych wpisow okreslajacych preferencje seksualne kibicow druzyny przeciwnej, bedace oczywiscie calkowita bzdura. Wcale nie wydaje mi sie tez, zeby wszyscy w Gorzowie zakladali z gory zwyciestwo w Brzegu, jak to napisal Don Igłata. Mocny finansowo klub to juz mielismy w zeszlym roku, ale w Gorzowie wszyscy bardzo dosadnie przekonali sie w zeszlym sezonie, o tym, ze pieniadze nie graja tylko zawodniczki.
ps moge sie zgodzic z tym, ze Brzeg jest lepszy... jezeli chodzi o szowinistycznych kibicow, no ale niestety oni nie graja i dlatego przegracie
ps moge sie zgodzic z tym, ze Brzeg jest lepszy... jezeli chodzi o szowinistycznych kibicow, no ale niestety oni nie graja i dlatego przegracie
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
juz sie nie moge doczekac na przyjazd kibiców z brzegu do nas... właściwie sie przygotuje... zrobie sobie ładny makijaż, i chyba poprosze kolezanki w pracy by mi wyczysciły kakao, jakas szybka lewatywka sie przyda, moze którys z naszych "przyjaciól" z brzegu mnie poderwie. a jak nie to pójde sie wypłakac do "Zielonego Abażura"
-
Don Igłata
- Młodzik
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Don Igłata pisze:thomas72 pisze:, i chyba poprosze kolezanki w pracy by mi wyczysciły kakao, "
Przepraszam thomas72, ale Ty jesteś pracownikiem AZS Gorzów, to nie zawodniczki, ale trener niech Ci wyczyści.
prykro mi, nie jestem pracownikiem AZS-u... buahahaha... ci co mnie znaja wiedza gdzie pracuje... a co do trenera to przystojniak z niego... hihihi, musze go zaprosic na kolacje a zone wysłac na spacer (długi) z psami...
No to nieźle, ledwo czlowiek pójdzie do pracy ,a on mi taki numer wywija, gejem sie zrobił, jasne, ale od moich kosmetyków to wara mężusiu
a tak na serio to:
1. wygra lepsza druzyna( mam nadzieje ze bedzie to gorzów )
2. kibice brzescy(bynajmniej ci którzy byli w gorzowie na meczu zrobili pozytywne wrazenie - mam nadzieje ze to nie oni dali te "inteligentne "wpisy)
3.kibice nie mogą odpowiadac za slowa trenera i odwrotnie , zespół nie moze odpowiadac za swoich kibiców
4. thomas dałes sie wciągnac w mało inteligentną rozmowe- oby to było ostatni raz
5.sama chodze na mecze i babć tam nie widziałam
pozdrawiam kibiców brzeskich , ogladanie was w zeszłym roku to była czysta przyjemność- dzisiejsze wpisy -do przyjemnosci nie zaliczam
trzymam kciuki za gorzów , wierze ze moga wygrac ale jak bedzie to dowiemy sie jutro
p.s. ciekawe kim jeszcze okaze sie thomas do konca sezonu???
a tak na serio to:
1. wygra lepsza druzyna( mam nadzieje ze bedzie to gorzów )
2. kibice brzescy(bynajmniej ci którzy byli w gorzowie na meczu zrobili pozytywne wrazenie - mam nadzieje ze to nie oni dali te "inteligentne "wpisy)
3.kibice nie mogą odpowiadac za slowa trenera i odwrotnie , zespół nie moze odpowiadac za swoich kibiców
4. thomas dałes sie wciągnac w mało inteligentną rozmowe- oby to było ostatni raz
5.sama chodze na mecze i babć tam nie widziałam
pozdrawiam kibiców brzeskich , ogladanie was w zeszłym roku to była czysta przyjemność- dzisiejsze wpisy -do przyjemnosci nie zaliczam
trzymam kciuki za gorzów , wierze ze moga wygrac ale jak bedzie to dowiemy sie jutro
p.s. ciekawe kim jeszcze okaze sie thomas do konca sezonu???
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

Widze ze robi sie tu niezla makakofonia.Rozprawy na temat kto jest gejem a kto nie. Niestety nie daje szans gorzowiankom w sobote, nasze cukiereczki przelamia passe a nasi kibice dadza rade i powydzieraja troche gardziolka.
3mam kciuki z Doncaster. Jeszcze 3,5 miesiaca i wracam (chyba zdaze na play offy)
Pozdro dla Pretorian
3mam kciuki z Doncaster. Jeszcze 3,5 miesiaca i wracam (chyba zdaze na play offy)
Pozdro dla Pretorian
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
:)
Odra_Brzeg pisze:Thomas72 jest gayem to Tyle. Aha Panie Trenerze okazal pan bardzo wielka inteligecje.Ale ja bym chial zebysmy jutro wygrali na przekroj tego Alkocholika
Wroc do podstawowki chlopcze za duzo bledow zebys mogl pisac na forum. Nie obrazaj ludzi ktorych na oczy nie widziales bo sie to zemsci na tobie.
Jesli Brzeg wygra to bedzie to naprawde duza niespodzianka ale czuje ze beda baty i dziewczyny...pozra cukierki.
Co do Czarneckiej nie uwazam ze musi sie ona obudzic gra w tym sezonie naprawde dobrze i swietnie wykonuje czarna robote...swietnie w obronie i walka na tablicach.
Mecz z Jelenia Gora...wybaczcie ale to byla jakas spartakiada mlodziezy a nie mecz ekstraklasy.
Powodzenia dziewczyny...ale chyba nie trzeba bo jestem o wynik spokojny!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ponieważ nie jestem osobiście zaangażowany w dyskusje a sprawa nie dotyczy ŁKS pozwolę sobie skomentować to co przeczytałem jako osoba bezstronna. Po pierwsze za chwil kilka mam nadzieję admin usunie chamskie wypowiedzi gosci z Brzegu na temat Thomasa. A jeśli się powtórzą zablokują IP każdego kto obraża innych forumowiczów tak prostackimi odzywkami jak ta oprawcy. Po drugie poprę w pewnym stopniu zdanie Don Igłaty-wypowiedz trenera Gorzowa jest niefortunna i nie powinna mieć miejsca. Fakt ze w Brzegu jest publika dość żywiołowa, być moze czasem szowinistyczna (choć miano nożowników wciąż mają fani ŁKS
), ale taka wypowiedź przed meczem podgrzewa złą atmosferę i prowadzi do niepotzrebnych konfliktów.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie musze ich powielać. Nie odpowiem na tą zaczepkę hasłem że w Brzegu to dopiero hołota bo jest tam kilka osób które znam i cenię. Teksty w stylu thomas to gej są poniżej jakiegokolwiek poziomu i z pewnością nie służą dobrej atmosfezre na forum. I nie wmawiaj mi przypadkiem ze nic nie masz do gejów bo każdy myślacy forumowicz wie czemu miał służyć taki tekst.oprawca pisze:Te Fajki Mikey przytocz moje prostackie odzywki w tym temacie nożowinku ?? Coa za typy z tej Łodzi.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”