TRANSFERY PLKK

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 22 maja 2006, 17:24

Co do Brzegu:)
Jeżeli zaznaczyłeś przy Toruniu, że Chełczyńska może tam grać to zaznacz też przy Odrze:). Raczej pewne, że w Brzegu nie zagrają: Chebotova Elena (powrót na Wschód), Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński).

Pozdrawiam!

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 22 maja 2006, 18:22

Kuba pisze:Dziewczyna pochodzi w Wrocławia. ma moze z 21/22 lata. ostatnio kilka lat grała w ligach uniwersyteckich w USA. Agata Nowacka (która jezdziła z nią kiedys na kadre) wypowiada sie o niej w samych superlatywach, ze zawsze była talentem etc. sądze, ze moze sie przydać ;-)

Czarnecka to rocznik Agaty czyli ma 26 lat i ostatnio niewiele miała wspólnego z koszykówką na przyzwoitym poziomie.Na pewno nie będzie to wzmocnienie decydujace o lokacie drużyny.Z dotychczasowuch ruchów prezesa Korsaka wynika,że w przyszłym sezonie CCC będzie walczyć o ósemkę.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 maja 2006, 19:18

skoro piszesz, ze 26 to pewnie wiesz lepiej ;-) ja napisałem "moze z 21/22" bo nie bylem pewien. oceniałem na oko.

Co do naszej walki o ósemkę - o to bym sie nie martwił. zespół po odmłodzeniu i gruntownej przebudowie zawsze gra słabiej i tego się nie uniknie. wazne, zeby te dziewczyny sie ze sobą zgrały, nabrały pewności itd, a w przeciagu lat może to być naprawdę fajna drużyna. Tak mi się wydaje, wiec nie rpzejmuje się tym, że nie ma żadnych "hitów" jak narazie.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 22 maja 2006, 19:38

Wojtek pisze:Co do Brzegu:)
Jeżeli zaznaczyłeś przy Toruniu, że Chełczyńska może tam grać to zaznacz też przy Odrze:). Raczej pewne, że w Brzegu nie zagrają: Chebotova Elena (powrót na Wschód), Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński).

Pozdrawiam!

jeśli chodzi o Agatę to raczej powrót po kontuzji
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

mania
Amator

Postautor: mania » 22 maja 2006, 21:36

z Tiffani Johnsson to chyba lekka przesada, chyba ze zaliczyć ją do plusów

silentbob1
Nowy na forum

Postautor: silentbob1 » 23 maja 2006, 07:48

Poczytaj dokladnie teksty w Gazecie Wyborczej. Nie tej z Gdańska, która jeszcze tydzień po podpisaniu kontraktu przez Chomać w Gorzowie widziała ją w składzie Lotosu. Agnieszka Szott podpisała kontrakt w Gorzowie. Wraca na boisko w styczniu.

Awatar użytkownika
Handy
Nowy na forum

Postautor: Handy » 23 maja 2006, 11:12

Co do Meblotapu to Kalinowska Małgorzata i Zdzesinska Liudmila odeszły juz w polowie sezonu a na dzien dzisiejszy z klubem tym rozstaly sie prawie wszystkie zawodniczki bo nie mam info tylko odnosnie Ani Szycko i
Mariny Sazonenko.

jelo
Młodzik

Re: TRANSFERY PLKK

Postautor: jelo » 23 maja 2006, 11:44

PZU POLFA PABIANICE

Odeszły: (...) Emilia Lamparska (Toruń)

ta "plotka" została już rozwiana i Szpila zostaje w Pabianicach, więc po co ten wpis tu nadal jest... :?:

CCC POLKOWICE

Przybyły: Anna Pietrzak, Marta Gajewska, Małgorzata Czarnecka
Odeszły: Trześniewska Elżbieta, Marczewska Anna, Pazur Agnieszka, Agata Nowacka (przewlekła kontuzja), Jaroszewicz Agnieszka, Koryzna Edyta Justyna Jeziorna

plotka o Jeziornej też chyba już nie istnieje...
Gdzie idą Koryzna, Marczewska, Jaroszewicz i Pazur? Ktoś ma jakieś info...

AZS PWSZ GORZÓW

Odeszły:Dagmara Mroczek, Marta Żyłczyńska

Mam nadzieję, że Dagmara wróci do Łodzi...
Gdzie wybiera się Żyłczyńska?

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 23 maja 2006, 11:48

Obawiam sie ze Dagmara moze nie zagrac w najblizszym sezonie poniewaz znów chodzi o kulach
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 23 maja 2006, 11:51

elen pisze:Obawiam sie ze Dagmara moze nie zagrac w najblizszym sezonie poniewaz znów chodzi o kulach

ooo..., to szkoda, a co jej jest dokładnie?

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 23 maja 2006, 11:53

jelo pisze:
elen pisze:Obawiam sie ze Dagmara moze nie zagrac w najblizszym sezonie poniewaz znów chodzi o kulach

ooo..., to szkoda, a co jej jest dokładnie?

Niestety nie wiem, ale widziałem ze dzis przyszła na trening o kulach. Miała opatrunek na kolanie
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 24 maja 2006, 20:39

Jak podaje Gazeta Wyborcza kontrakty w druzynie Odry Brzeg podpisały O.Proszczenko i M.Rzeźnik
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 25 maja 2006, 15:21

"CUKIERKI ODRA BRZEG

Obecny skład: Babicka Małgorzata, Bachryj Agata, Daniel Justyna, Dłutowska Joanna, Koc Martyna, Makowska Agnieszka, Nierzwicka Ewa, Pietraszek Agnieszka, Proschenko Olena, Rzeźnik Magdalena
Przybyły:
Odeszły: Joanna Chełczyńska (Toruń), Chebotova Elena, Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński)"

Bardzo prosze usunac zawodniczke Joanne Chełczynska z rubryki odeszły poniewaz kontrakt jest w Odrze podpisany na 100% (wiadomosc z pierwszej reki)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 25 maja 2006, 16:36

Co do Agaty Kasprzak to ona raczej w przeciwną stronę.Ma być na obozie z Odrą i sie okaże czy wytrzyma i czy zasili naszą druzynę w przyszłym sezonie.Więc jej do strat raczej zaliczać nie można.
Ja go znam to jest ten no...:)

mania
Amator

Postautor: mania » 28 maja 2006, 22:16

proponowalbym dodanie kolejnego zysku PLKK - powrót Nolan do Gdyni

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”