Łukasz-fan pisze:Każdy ma swoje zdanie i ja szanuje Twoje ale poraz kolejny proszę o nie obrażanie AZSu, bo wiele niestety przytaczanych tutaj komentarzy jest nie na miejscu.
Proszę o wskazanie, które to moje komentarze obrażały AZS?

Masz rację, że wiele tu komentarzy jest nie na miejscu, ale niestety zostały wypowiedziane przez Waszego Prezesa i Trenera na temat innego klubu... i tyle.
A sekcje "szachów i bierek" zostały użyte co oczywiste przykładowo... nadal kompletnie nie rozumiem, co ma fakt przekazywania pieniędzy na koszykówkę z tym, że AZS ma również inne sekcje?
Ps. Moje wpisy w tym temacie - żeby Ci Łukaszu było łatwiej znaleźć te, w których obrażam AZS:
1. ""Szanuje MUKS, ale... "
Szczerze mówiąc po przeczytaniu tego arcydzieła nie dziwię się zupełnie dlaczego w Poznaniu i nie tylko coraz większą sympatią cieszy się MUX, a coraz mniejszą AZS.
DO BOJU MUXiary!!!!:))"
2. "Wydaje mi się, że dla państwa Jabłońskich MUKS stał się sposobem na życie, bo tam są spore pieniądze" ... żenada! Jak może mówić tak ktoś, kto od dekady nie wyszkolił choćby jednej koszykarki, a kasy z miasta pobrał tyle, że starczyłoby na 10 MUXów!!!! WSTYD i tyle coś takiego powiedzieć o kimś, kogo można nie szanować (co w wywiadzie wyraźnie widać), ale kto z pasją od wielu lat i kompletnego ZERA szkoli dla dobra Poznania i polskiego basketu już nawet nie dziesiątki, ale i setki zawodniczek! Ręce opadają

"
3. "Byś się chociaż tchórzu podpisał
Chorągiewką?Smile hihi... że piszę prawdę???? Ciekawa teoria:) To, że się kogoś nie lubi nie powinno sprawiać, że nie potrafi się dostrzec rzeczy oczywistych!
Nacisk na wynik sportowy... fakt - i tu też MUX (choć beniaminek!) jest już zespołem porównywalnym o ile nie lepszym od AZSu (czytaj: SEKCJI KOSZYKÓWKI W KLUBIE AZS POZNAŃ, a nie całegooooo AZSu Very Happy ) - świadczy o tym choćby tabela i liczba zwycięstw w sezonie... a do tego mistrzostwa Polski w kategoriach młodzieżowych... A reszty nie komentuję, bo nie ma czego... śmiech na sali:) Rozumiem, że jeśli ktoś ma sekcje szachów i bierek, to może obrażać kogoś, kto trenuje tylko koszykarki:) hihi... dobry motyw na weekend

"
itd.
W którym to obrażam AZS? Hmmm...