XXIV kolejka FGE:MUKS Poznań - Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 07 marca 2009, 21:24

patrese pisze:Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...

Słynny Adam z Leszna? :lol: :lol: :lol:

Śpiewali jakoś:
Poznań pokonamy
Orła w dupie mamy
Gorzów pozdrawiamy

i na końcu byłą Jelenia w kontekście Orła :)

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 07 marca 2009, 21:29

ajaja pisze:
patrese pisze:Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...

Śpiewali jakoś:
Poznań pokonamy
Orła w dupie mamy
Gorzów pozdrawiamy

i na końcu byłą Jelenia w kontekście Orła :)

o Jakiego Adama chodzi.?
a spiewalismy tak spiewalismy :D
ale innym razem Poznan pokonamy 8)
Leszno naszym miastem, Tecza naszym klubem.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 07 marca 2009, 21:29

GRAM FAIR pisze:"Poznań w d**** mamy"

Wyraznie bylo to widac ;) czekam na napinke ze strony kibicow z Leszna... miodzio.

A co do meczu :) bardzo duzo walki co widac w statystykach, przelomem byla koncowka 3 kwarty Muks wyszedl na kilku punktowe prowadzenie, w Teczy cos peklo, pare glupich fali, chyba dwa niesportowe, a 4kw byla tego konsekwencja, brak mysle przede wszystkim szczescia Leszna, ale co trzeba podkreslic bardzo dobra obrona MUKSu, a z przodu... no coz nie pamietam kiedy Poznanianki rzucily ponad 80 punktow. Świetny mecz MUKSu, szkoda paru fauli za ktore spadla Coulibaly, bo o pannie Zalesiak wypowiadac sie nie bede... Gratki wielkie.

A ja pamietam wygraly w Pabianicach w ostatniej kolejce 82-70;)

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 07 marca 2009, 21:31

ajaja pisze:

Nie no, nawet tak nie żartuj... :wink: :lol: A pan Adam przegiął- fakt. Zrobił niezłą antyreklamę dla Leszna. I to jeszcze w Wyborczej... :oops:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2009, 21:33

patrese pisze:
MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.

Hehe, no to jak jest? Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...

Napewno nie jest tak że mają nas w dupie, powiedzmy że są nastawieni obojętnie choć raz poraz ktoś wpadnie w szalu Lecha na AZS szczególnie jak przyjedzie Wisła albo ŁKS czyli do końca tak obojętni im nie jesteśmy. Starczy wyjaśnień??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 07 marca 2009, 21:36

Mi sie wydaje ze to forum tyczy sie koszykowki a nie piłki noznej..moze sie myle nie wiem.. Jesli chodzi o Poznan to raczej nikt z Leszna by nie zaspiewał ze Poznan w D*** mamy..bo jakasz wieksza czesc Leszna jest za Lechem wiec spoko bez nerwow..koledzy z Poznania :D xd

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 07 marca 2009, 21:38

MARAS pisze:
patrese pisze:
MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.

Napewno nie jest tak że mają nas w dupie, powiedzmy że są nastawieni obojętnie choć raz poraz ktoś wpadnie w szalu Lecha na AZS szczególnie jak przyjedzie Wisła albo ŁKS czyli do końca tak obojętni im nie jesteśmy. Starczy wyjaśnień??

No i tak właśnie to rozumiem. O to mi chodziło- mają was w dupie, czyli stosunek zupełnie obojętny. Nic dodać, nic ująć. Więc o co ten hałas... :roll:

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2009, 21:40

patrese pisze:
MARAS pisze:
patrese pisze:

No i tak właśnie to rozumiem. O to mi chodziło- mają was w dupie, czyli stosunek zupełnie obojętny. Nic dodać, nic ująć. Więc o co ten hałas... :roll:

Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście im obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 07 marca 2009, 21:42

MARAS pisze:
patrese pisze:
MARAS pisze:
patrese pisze:

Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście nim obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.

Ja z Unią mam niewiele wspólnego, więc Cię nie oświecę. Dla mnie futbol jest priorytetem.

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2009, 21:44

patrese pisze:
MARAS pisze:
patrese pisze:
MARAS pisze:
patrese pisze:

Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście nim obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.

Ja z Unią mam niewiele wspólnego, więc Cię nie oświecę. Dla mnie futbol jest priorytetem.

Rozumiem czyli na tym mozna zakonczyc nasze wywody. Ale na przyszlosc ubieraj zdania w słowa bardziej łagodnie tak żeby nikogo twoje wypowiedzi nie sprowokowały do riposty. Tyle z mojej strony na ten temat i sorry za offtopic.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 07 marca 2009, 21:46

MARAS pisze:
patrese pisze:
MARAS pisze:
patrese pisze:

Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście im obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.

Jesli chodzi o Unie..to sa spoko w stosunku do nas jak my w stosunku do nich.Chodza na mecze Teczy bo ja prawie wszystkich ich znam i widze ich czasami. Oni nam nie pomogaja w kibicowaniu jedynie co nam uzyczaja beben ne mecze :D za to jestesmy im wdzieczni. Zawsze pogadaj kabaret zrobia albo cos w tym stylu ogulnie smiechawa czasami hehe ale to tylko czasami i zalezy to od meczu jaki jest w trapezie

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 07 marca 2009, 22:01

Jak dla mnie, to kibice z Leszna bawili się dziś bardzo wporzo. Dość dobrze zorganizowana grupa.

Co do meczu. Pal go licho, zdarza się, że nic nie wychodzi. Ale po meczu dziwiłem się, jak dwie polskie zawodniczki Dudy uśmiechały się na środku boiska i gaworzyły. Wściekła Ashley poszła do szatni, do Krysiewicza w życiu bym nie podszedł, tak był wściekły. Jestem ciekaw, co powiedział na konferencji i jakich wyrazów użył w stosunku do swoich dziewczyn.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 07 marca 2009, 22:13

My do Pznania zawitalismy w ok 30 osob ( tzn w młynia nas tylu było). a ogulnie mowiac to na hali kibicow z Leszna było ok 60 :D Bawilismy sie swietnie tylko doping z kazda kwarta troche cich bo gardła wisiadały ale nie poddawalismy sie i dopingowalismy cały mecz. Z drugiej strony warto dodac ze Kupilismy Kwiaty dziewczyna z Okazji jutrzejszego Dnia Kobiet :D Oczywiscie druzyna Muksu tez dostała fajny bukiecik roż za ktory podziekowały, pani trener oczywiscie tez dostała i tez fadnie podziekowała szczerze to była zaskoczona.
Wypowiedz trenera Krysiewicza po meczu:
Dziewczyny zlekceważyły przeciwnika. Jeszcze przed ostatnią kwartą myślały, że MUKS wreszcie stanie w miejscu, a nam piłka zacznie wpadać sama do kosza. Tymczasem gospodynie miały swój dzień. Wpadało im to co miało wpaść i to co nie powinno wpaść. Zaczęła się nerwówka i mamy wynik jaki mamy. Na boisku trzeba być zawodowcem od początku do końca. tego dzisiaj niestety zabrakło. Zastanawiałem się nawet z Krzysztofem Zajcem nad drastycznym rozwiązaniem, by z meczu pojechać prosto na trening do Trapezu. Po chwili namysłu jednak postanowiliśmy odstąpić od tego kroku. Lepiej jak dziewczyny jak najszybciej zapomną o tym nieszczęsnym meczu. Teraz trzeba koniecznie wygrać w Rybniku i modlić się, by Rybnik nie wygrał dzisiaj w Łodzi, bo grozić nam będzie ósme miejsce przed play-off, czego chcieliśmy uniknąć - powiedział Jarosław Krysiewicz, trener PKM Duda Super-Pol Leszno.
panorama.media.pl

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 07 marca 2009, 22:22

Rybnik dzis przegral...wiec ok mamy bufor bezpieczenstwa...

Ktos mi wyjasni dlaczego Ashley byla wsciekla?
Bo trenera to podejrzewam dlaczego i chyba ma racje bo w statystykach widac zenujacy poziom.

A tak na temat kontaktow Unii i Teczy , Unia to nei tylko sam klub kibica ale tez inni kibice , oczywiscie jesl ichodzi o kk to tak jak kolega pietrula napisal chyba jest

A ja od swej strony dodam ze Leszno mala miejscowosc i 90% publiki trapezu to kibice Unii i w pewnych srodowiskach przyjelo sie ze jesien zima to Tecza a wiosna lato to nasza Unia i ja tak przykladowo robie.

W Poznaniu moze kibice pilki podchodza obojetnie do Azs-u bo maja mnostwo klubow z roznych dyscyplin i jako tako jest podzial. U nas jedna kto wszystk ojest bardziej zageszczone.

Co do przyspiewki niech kolega nie robi jakies napinki spiewanie Poznana pokonamy i dalej jadą po orzełku to nic takiego nie uwazam zeby w jakim kolwiek odczuciu Poznaniacy byli pokrzywdzeni tym.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 07 marca 2009, 22:27

Dodam ze my jestesmy prawie zawsze dobrze zorganizowani na wyjazdy.Zawsze jesli wyjazd jest do 160 km sraramy sie jechac w 25 i nam to sie udaje nawet w 50 do polkowic :D hehe. A tak to na Dalekie wyjazdy jada np Krakow Gdynia jedzie ok.10 osob nie wypał był jeden Krakow bo rtam w trzech zawitalismy bo innym nie pasowało.Tylko tak dodam.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”