patrese pisze:Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...
Słynny Adam z Leszna?
Śpiewali jakoś:
Poznań pokonamy
Orła w dupie mamy
Gorzów pozdrawiamy
i na końcu byłą Jelenia w kontekście Orła
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ajaja pisze:patrese pisze:Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...
Słynny Adam z Leszna?![]()
![]()
![]()
Śpiewali jakoś:
Poznań pokonamy
Orła w dupie mamy
Gorzów pozdrawiamy
i na końcu byłą Jelenia w kontekście Orła
GRAM FAIR pisze:"Poznań w d**** mamy"
Wyraznie bylo to widacczekam na napinke ze strony kibicow z Leszna... miodzio.
A co do meczubardzo duzo walki co widac w statystykach, przelomem byla koncowka 3 kwarty Muks wyszedl na kilku punktowe prowadzenie, w Teczy cos peklo, pare glupich fali, chyba dwa niesportowe, a 4kw byla tego konsekwencja, brak mysle przede wszystkim szczescia Leszna, ale co trzeba podkreslic bardzo dobra obrona MUKSu, a z przodu... no coz nie pamietam kiedy Poznanianki rzucily ponad 80 punktow. Świetny mecz MUKSu, szkoda paru fauli za ktore spadla Coulibaly, bo o pannie Zalesiak wypowiadac sie nie bede... Gratki wielkie.
patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
Hehe, no to jak jest? Oświeć mnie- kibica z Bułgarskiej oraz pozostałych...
MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
Napewno nie jest tak że mają nas w dupie, powiedzmy że są nastawieni obojętnie choć raz poraz ktoś wpadnie w szalu Lecha na AZS szczególnie jak przyjedzie Wisła albo ŁKS czyli do końca tak obojętni im nie jesteśmy. Starczy wyjaśnień??

patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
Napewno nie jest tak że mają nas w dupie, powiedzmy że są nastawieni obojętnie choć raz poraz ktoś wpadnie w szalu Lecha na AZS szczególnie jak przyjedzie Wisła albo ŁKS czyli do końca tak obojętni im nie jesteśmy. Starczy wyjaśnień??
No i tak właśnie to rozumiem. O to mi chodziło- mają was w dupie, czyli stosunek zupełnie obojętny. Nic dodać, nic ująć. Więc o co ten hałas...
MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
No i tak właśnie to rozumiem. O to mi chodziło- mają was w dupie, czyli stosunek zupełnie obojętny. Nic dodać, nic ująć. Więc o co ten hałas...
Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście nim obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.

patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście nim obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.
Ja z Unią mam niewiele wspólnego, więc Cię nie oświecę. Dla mnie futbol jest priorytetem.
MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:MARAS pisze:Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj! Bo jak czasami coś palniesz to łapy opadają.
Jak to jest u was z Unią, też was mają w dupie czytaj jesteście im obojętni czy razem z wami dopingują. Oświeć mnie jeśli już drążymy ten temat.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 140 gości