Rzut ADF-MAGIA
Finał:Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
oglądacz
BRAWO WISŁA! Dziewczyny pokazały, że gra się do końca! Brawo ADF za ten rzut! Brawo dla Skery, za walke do konca i nie zalamywanie rak, dla Dupree za całe finały i BRAWO dla wszystkich zawodniczek, szczególnie tych które wchodziły z ławki i pokazały, że nie są grupą turystyczną, brawo dla Niuni, która pokazała w finałach klase
I tylko tyle...
MISTRZ MISTRZ NASZ TS ! ;D
No to mamy PODWÓJNĄ koronę
I 20 Mistrzostwo Polski 
I tylko tyle...
MISTRZ MISTRZ NASZ TS ! ;D
No to mamy PODWÓJNĄ koronę
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."
Gratulacje dla Wisły, szkoda, że za bardzo nie było gdzie obejrzeć tego meczu..
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
DaRiO pisze:Gratulacje dla Wisły, szkoda, że za bardzo nie było gdzie obejrzeć tego meczu..
www.itvp.pl ... daleko szukac nie trzeba bylo
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Heh sugerowałem się jakimś wpisem, że nigdzie poza tvpsport nie ma.. poza tym i tak net mi nie dzialal jak na zlosc a chcialem sprawdzic na itvp.. No trudno..
Ale musiało być gorąco, Lotos pewnie sobie teraz pluje w brodę czy jak to się mówi
Jak to się stało? że w takim momencie pozwoliły jej dojść do rzutu wogóle?
Pozdro
Ale musiało być gorąco, Lotos pewnie sobie teraz pluje w brodę czy jak to się mówi
Pozdro
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”