Lotos Gdynia - Energa Toruń 78:50

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=92
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ann pisze:Omanić- wiecznie obrażony pan i władca, jak mozna nie stanąć ze swoimi zawodniczkami do zdjęcią pamiątkowego?

Koszykarz (Toruń) pisze:Zawsze jak jest jakiś mecz z udziałem ENERGI na ogólnopolskiej wizji - to nasze się mega- kompromitują.. Tak też było i tym razem. Zero taktyki , zero pomysłu , zero rozegraniu- obwód bez KRAWIEC to jakaś parodia jest , wogóle nie istnieje...
Tak jak były ahhy i ehhhy po pokonaniu Wisły - tak teraz dziewczyny szybko sprowadziły kibiców na ziemie.
Jeśli porażka Wisły z Energą jest to wstyd - to nie wiem jak określić styl przegranej z Lotosem - gdzie praktycznie 3 koszykarki obwodowe załatwiły Energę szybkością...
Tak więc nasze niech idą na korepetycje z osobistych do Babkiny , a uczyć się biegać do Swanier i M.Wright - bo one mijały jak chciały nasze zawodniczki...
A Radunović proponuje ,,wypierdzielić '' raz dwa - wczoraj wszystkie zawodniczki się skompromitowały - ale to co ona wyczyniała na lini osobistych - to jakaś kpina jest....![]()
![]()
Czlowieka krew zalewa...
PS . Eval 80-20 mówi wszystko... WSTYD
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
rzymi pisze:To i ja kilka spostrzeżeń:
1. Nie widziałem obu półfinałów ale oglądając wczorajsze spotkanie, nie mogłem dojść do tego, jak Wisła przegrała swój mecz. Chyba, że Toruń naprawdę zagrał o niebo lub co najmniej dwa nieba lepiej...
2. Drugi punkt taki sam jak pierwszy trochę wyżej u Ann.
3. Mecze z Toruniem w tym sezonie zaczynają być czystą przyjemnością. Co mecz, to łatwiej.
4. Omanic w miarę spokojny, obyło się bez jakichś ekscesów chociaż kilka razy usłyszał, że ma wracać do boxu bo znalazł się w nieprzeznaczonym dla niego miejscu na parkiecie.
i na koniec:
5. Mam nadzieję, że TYP, który z hotelowego parapetu ukradł buty Babkinie i Bjelicy, tymi butami się udławi. Buractwo, chamstwo i frajerstwo, tak to nazwę.

Koszykarz (Toruń) pisze:Warto dodać że trio Babkina , Swanier, Wright - MA WOLNĄ RĘKĘ w działaniu i w tym co robią na parkiecie
Pablo_Picasso pisze:Meczyk ogólnie bez większych emocji. Monica klasa sama w sobieto co ona wyrabia na parkiecie przechodzi ludzkie pojęcie. A na tych co ukradli buty Elinie i Milce to brak słów, wstyd !
adrenalina pisze:Pablo_Picasso pisze:Meczyk ogólnie bez większych emocji. Monica klasa sama w sobieto co ona wyrabia na parkiecie przechodzi ludzkie pojęcie. A na tych co ukradli buty Elinie i Milce to brak słów, wstyd !
Ja słyszałem, że to prezes CCC chciał zobaczyć modele ich butów, aby podobne wprowadzić na rynek
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 97 gości