Jaro, skoro tęsknisz za Wojtkiem, to tęsknisz też pewnie za staniem w kolejkach, kupowaniem na kartki i przydziałowym workiem papieru toaletowego na miesiąc.
Kompromitacja. Prawda.
Podpisuję się pod tym co napisano:
Ewka, Aga, Paula, Marta i Janell.
Reszcie zawodniczek życzę powodzenia.
1 runda Play Off:Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków 2-1
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 1 runda Play Off:Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków 2-1
JaroTS pisze:Hernandez dramat dramat dramat - jak ma honor to dymisja NATYCHMIAST!
Już tęsknie za Wojtkiem Zapolskim i tym drugim od piątek;
Zawodniczki zagraniczne szrot mogą piłki na treningu podawać takim naszym byłym gwiazdom jak Canty Holdsclaw DeForge Nikonowej Larze itd;
5m w polskiej lidze mega dramat NIEWYTŁUMACZALNE!!!
Wstyd przed Gdynią i Gorzowem!
A w eurolidze przy tak słabej grupie i takiej furze szczęścia 4 to był obowiązek a nie jakieś wielkie osiagnięcie...
cóż gorycz przysłania wszystko inne...
Wracam na stadion może tam się uda zdobyć majstra!!!
NA ZAWSZE WISŁA TS!!!
szczerze rece mi opadły. Zawsze mysałem ze te 300-400 osób dopingujacych Wisłe tez w sytuacji
beda wislackiej tragedii a tu wyłom!
Jaro jakby waszymi teamem dowodził WDZ i Dariusz 09 w obecnym sezonie ...walczyłbys o ligowy byt!
Jaro fakt piłkarze zaczeli wygrywac wiec wracasz na stadion, faktycznie zdrowe podejście!! Coraz wiekszy szacunek mam dla fanatyków koszykarskiej Wisły!!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie sadze zeby z takim skladem nawet "Bolek i Lolek" na lawce mogli osiagnac gorszy wynik od Hernandeza w PLKK... no bo z kim mieli by przegrac jeszcze ?
Sorry ale jak sie nie wyciagnelo wnioskow po pierszej, drugiej, trzeciej czy nawet czwartej porazce w PLKK... to czego niektorzy oczekiwali ze nagle samo zacznie sie wygrywac
. Ładnie to Gosia Babicka powiedziala na konferencji: "Sprawiedliwosci stalo sie zadosc". Smutne dla niektorych ale prawdziwe.
Moze wladze Wisly wyciagna konsekwencje z takiego obrotu rzeczy i w przyszlym sezonie Wisla wroci do czołowki PLKK.
Sorry ale jak sie nie wyciagnelo wnioskow po pierszej, drugiej, trzeciej czy nawet czwartej porazce w PLKK... to czego niektorzy oczekiwali ze nagle samo zacznie sie wygrywac
Moze wladze Wisly wyciagna konsekwencje z takiego obrotu rzeczy i w przyszlym sezonie Wisla wroci do czołowki PLKK.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wisełkę mam w sercu i będę ją dopingował zawsze bez względu na wyniki to oczywiste!!!!!!!!!ale juz trenerów i poszczególne zawodniczki nie !!!
Nawet jakbym ja był trenerem to miejsca 5-8 w cuglach bym osiągnął!!
Miejsce poza 1-4 jest kompromitacja zawodniczek i trenera i tyle!!!
Nie udało się w kosza może uda się w piłkę bo WISŁA jako klub to jedno!!!
Jeszcze się podniesiemy spokojnie już za rok , jestem o tym PRZEKONANY!
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!
Endrju pisze:Ładnie to Gosia Babicka powiedziala na konferencji: "Sprawiedliwosci stalo sie zadosc". Smutne dla niektorych ale prawdziwe.
Z tego co kojarzę to liczba punktów Wisły po RS była bliska tej zdobytej przez Polkowice, zatem w kontekście RS to ta sprawiedliwość trochę naciągana.
Wygrał zespół lepszy tego dnia, więc wygrał zasłużenie i tyle, nie ma co do tego dorabiać ideologii sprawiedliwości dziejowej.
do Jaro:
Jak tęsknisz za Zapolskim to pracuje w szkole w Zabierzowie, ew. możesz go szukać w Siemaszce.
Jak tęsknisz za Canty to szukaj w Izraelu.
I szkoda, że nie było Cię na forum jak do tego śmiesznego F4 awansowaliśmy...tęskniliśmy wtedy strasznie za Tobą.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
JaroTS pisze:Wisełkę mam w sercu i będę ją dopingował zawsze bez względu na wyniki to oczywiste!!!!!!!!!ale juz trenerów i poszczególne zawodniczki nie !!!
Tak faktycznie Wisła jako klub to Jedno, a jak Kasperczak i reszta nie zdobeda MP? Beda siatkarki! I tak wkółko Macieja! Brniesz!
Pare lat temu tv pokazywało mecz Wisły w którym to ...krakowianki zapewiły sobie ligowy byt! Szał na trybunach był jakbyście MP zdobyli! Fakt przyszły lata tłuste i sukcesy zapomina sie przy tym o skromności.
Oczywiście przyjedziesz za rok ...jak beda sukcesy? Zaczyna mi to pachniec Januszowaniem!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
a mi pachnie niezłym chlewem tutaj. temat zamykam - zaczela sie druga runda playoff dla obu druzyn wspomnianych w temacie watku.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”