Plotki i informacje: kadrowe
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:heh widze ze Rybnik wysoko mierzyladne transfery
Okaże się "w praniu" czy ładne
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Plotki i informacje: kadrowe
simon pisze:AZS Gorzów
Przyjście:
Małgorzata Babicka
Mysle ze mozna spokojnie dac juz na zielono;] pewne 100%
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:simon pisze:AZS Gorzów
Przyjście:
Małgorzata Babicka
Póki papierek nie podpisany nie ma rzeczy pewnych, jak ze wszystkim
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Endrju pisze:simon pisze:AZS Gorzów
Przyjście:
Małgorzata Babicka
To dziwi mnie np. Kobryn na zolto zielono... przeciez nigdzie jeszcze nie odeszla a co do Babickiej, wszystko jest juz uzgodnione tylko do poczatku czerwca czekamy na podpis bo ma kontrakt do konca maja z Brzegiem. Wiec nawet zolto-zielono to malo
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
tomaszek
MARAS pisze:Endrju pisze:simon pisze:AZS Gorzów
Przyjście:
Małgorzata Babicka
Maras ma rację. Papier to papier. A tym bardziej dziwie sie wszystkim dookoła ze trąbią na prawo i lewo o Gosi. Zreszta sama zawodniczka prosiła o dyskrecję, a pozatym nie potwerdziła wprost ze przychodzi do Gorzow. I choc jej przejscie jest na 99,99% pewne to poczekajmy na oficjalne podpisanie kontraktu.
Gosię Babicką (jak podpisze kontrakt) mogę nawet na blękitno wpisać
póki co orange
Kobryn na 99% odejdzie, więc dlatego jest zielono-pomarańczowa.
update:Wisla, Gorzow.
Kobryn na 99% odejdzie, więc dlatego jest zielono-pomarańczowa.
update:Wisla, Gorzow.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Od dziś nową zawodniczką Dudy PWSZ jest Olga Żytomirska. Już w trakcie poprzedniego sezonu ta zawodniczka zgłaszała chęć gry w naszym zespole, ale wtedy wyprzedził nas ŁKS mówi wiceprezes klubu Zbigniew Król
Olga ma 26 lat a co chyba najważniejsze 188 cm wzrostu i gra na pozycji skrzydłowej. Swoją koszykarską karierę rozpoczęła w Osie Zgorzelec, później była Ślęza Wrocław, AZS Chełm, Cukierki Odra Brzeg, CCC Polkowice, ŁKS Łódź i wreszcie Duda PWSZ.
Olga ma 26 lat a co chyba najważniejsze 188 cm wzrostu i gra na pozycji skrzydłowej. Swoją koszykarską karierę rozpoczęła w Osie Zgorzelec, później była Ślęza Wrocław, AZS Chełm, Cukierki Odra Brzeg, CCC Polkowice, ŁKS Łódź i wreszcie Duda PWSZ.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- Małgorzata Babicka nową zawodniczką AZS-u PWSZ2007-06-01
Małgorzata Babicka zmienia barwy klubowe. Była koszykarka Cukierków Odry Brzeg przenosi się do drużyny AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp. - Podpisałam z gorzowskim klubem roczną umowę - powiedziała nam tuż po parafowaniu umowy sama zainteresowana.
- Rozmowy nie należały do łatwych, ale ważny jest finał tych rozmów. Cieszę się, że zagram w czwartym zespole ubiegłego sezonu, pod wodzą tak znakomitego trenera jakim jest Dariusz Maciejewski - dodała przed wyjazdem na zasłużony urlop do Szwajcarii nowa koszykarka gorzowskiej drużyny.
Małgorzata Babicka była jedną z kluczowych zawodniczek Cukierków Odry Brzeg. W minionym sezonie w barwach brzeskiego klubu wystąpiła w 28 spotkaniach, w których średnio zdobywała 7.9 punktów, miała także 2.8 zbiórki i 1.2 asysty.
Wojciech Strzebińczyk
www.plkk.pl
Endrju - nie chodzi o zapewnienia "pewne" "nie pewne" itp. jest papierek z podpisem - tylko wtedy coś jest pewne. Dwa lata temu zdaje sie też "pewna" w Wiśle była Marczewska
wpisana na zielono itd, a w ostatniej chwili dosłownie została w Polkowicach. Więc - póki nie ma podpisu na stosownym papierze - nic nie jest pewne.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
W Brzegu sugerowałbym na żółto odejście Proszczenko i Watts. Chociażby z tego powodu, że w kilku już posezonowych wywiadach trener Kubiak nic nie wspominał nt. ich pozostania w zespole, a wymienił kilka innych nazwisk które chciałby zatrzymać (poza tym było coś o Amerykankach i Rosjankach pod obserwacją, a na taki zaciąg zagraniczny pozwolić sobie nie możemy
). W przypadku Amber nawet padło coś w stylu że "nie jest to gracz jakiego szukaliśmy".
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”