Mecze o brązowy medal: CCC Polkowice-AZS PWSZ GorzówWlkp.3-2

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

seba_wro
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: seba_wro » 01 maja 2007, 01:47

Zdjęcia z ostatniego spotkania o brązowy medal CCC Polkowice - AZS Gorzów:
http://www.sebafoto.com/424/ccc-polkowi ... ff-mecz-5/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 11:53

Gratulacje Brazu dla CCC.
Gorzowianki chyba na wlasne zyczenie przegraly walke o braz (bo przynajmniej jedno ze spotkan powinno byc wygrane w 1-szych meczach).
Szkoda czas na przerwe. A za rok walczymy o Zloto :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 01 maja 2007, 12:05

No i sezon ligowy dla gorzowskich koszykarek dobiegł końca...Jak najbardziej jestem zadowolony z postawy dziewczyn w tym sezonie i mam nadzieje na wiecej w przyszlym roku...Utrzymac trzon druzyny, poczynic jedno-dwa wzmocnienia i bedzie bardzo dobrze

A co do meczu...Polkowiczanki zagraly swietny meczyk, nie do powstrzymania I. Jasnowska i Mills ktora przestawiala rowno gorzowianki pod oboma koszami...Zawodniczki nie potrafily odpowiedziec na te "3" wspomnianej Jasnowskiej a takze Bortolevej...Zreszta nie ma co pisac o meczu ktory od polowy byl tylko jednostronnym pojedynkiem

GRATULACJ DLA OBU DRUZYN ZA WSPANIALE EMOCJE.

A za rok AZS i CCC graja o złoto :wink: :D :lol:

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Mato
Nowy na forum
Kontaktowanie:

:]

Postautor: Mato » 01 maja 2007, 12:48

Brawo dla Polkowic ;) a no i wielkie gratulacje dla trenera Nowakowskiego! Wielki sukces tego człowieka i wielki wklad w rozwoj polskiej koszykowki!! Przeciez nie latwo jest zdobyc medal majac w skladnie trzy amerykanki (czy amerykanki i amerykanina?). Szczegolnie grajac z druzyna w ktrorej wystepuja prawie same wychowanki trenera Maciejewskiego! Przyznam ze we wczorajszym meczu najwiekszy wklad w zwyciestwo miala Polka ale w calym sezonie to chyba amerrykanki dominowaly na parkiecie. Czy takie cos ma w ogole sens? Zapewne Wasze gwiazdy odejda w tym sezonie i znowu zakontraktujecie nowe "Bball super stars"! Popatrzcie na nasz zespoł! Trzon druzyny zostaje nienauszony od 3 sezonow. Dziewczyny znaja sie ze soba dlugie lata, sa zgrane! Justyna Zuowska 6 lat temu grala w tenisa (z sukcesami) a teraz jest w kadrze polski i jestem pewnien ze jeszcze nie pokazala wszystkiego. Miedzy naszymi dziewczynami jest chemia! I o to w tym wszystkim chodzi! Bo co to za wyczyn kupic kilka zawodniczek zagranicznych dla ktorych kasa jest najwazniejsza i z wieeeeelkim trudem pokonac POLSKI zespoł!
I potem wkielki kozak Nowakowski :D:D:D

tak czy siak gratuluje wam brązu! Byliscmie mocniejsi! Przepisy nie zabraniaja grac tylkoma zagranicznymi (a szkoda)!

p.s.
fajnie byloby zorganizowac mecz Cena Czyni Cuda Polkowice POLSKA vs. AZS PWSZ Sowwod Gorzow POLSKA :D Bez zagranicznych. Dla nas bylby to pawie najsilniejszy sklad jesli nie najsilniejszy ;)

pozdrawiam :D
---->>>AZS-PWSZ ATHLETIC TEAM<<<----

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 01 maja 2007, 13:22

(czy amerykanki i amerykanina?)

jestes chlopie (moze dziewczynko) zalosny :?

aha no i chce Ci uswiadomic ze pierwszy medal dla Polkowic trener Nowakowski zdobyl rowniez grajac w 100% polkami ... gdzie byl wtedy Twoj AZS ... dlaczego nie udalo sie to wam w tym sezonie :?: proste to dlatego ze wlasnie Nowakowski wykonuje solidna robote ... duzo byscie dali zeby miec takiego trenera :?

fajnie byloby zorganizowac mecz Cena Czyni Cuda Polkowice POLSKA vs. AZS PWSZ Sowwod Gorzow POLSKA Very Happy Bez zagranicznych. Dla nas bylby to pawie najsilniejszy sklad jesli nie najsilniejszy

kompromitacji ciag dalszy ... dlaczego teraz mowisz tylko o naszej druzynie ?? w calej lidze graja amerykanki ale oczywiscie Ty po meczu masz jakies kompleksy ... zal Ci du*y sciska ... nie chce Ci przypominac waszych wspanialych Chinek .. :?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 13:36

ccc pisze: ... duzo byscie dali zeby miec takiego trenera :?

Chyba sobie teraz z nas kpisz :D Nie potrzebujemy zadnego trenera innego tym bardziej Andrzeja N. <Smiech> Bo mamy jednego z najlepszych trenerow w Polsce :D :D

ccc pisze:... nie chce Ci przypominac waszych wspanialych Chinek .. :?

Jeszcze beda spokojnie :D Poczekajmy do Olimpiady a pozniej sie okaze :D sezon 2008/09 bedzie nasz :D (W Eurolidze :P)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 01 maja 2007, 13:36

Chinki byly super :D ani razu nie zobaczylem jak graja :P

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 01 maja 2007, 13:43

pawelsuch pisze:Chinki byly super :D ani razu nie zobaczylem jak graja :P

Do kogo masz pretensje? Trzeba było chodzić na mecze :P :lol:

Radzinho
Nowy na forum

Postautor: Radzinho » 01 maja 2007, 13:49

W Gorzowie grały chyba 2 mecze :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 13:52

Ale to nie byly te chinki ktore Darek Maciejewski chcialby miec w skladzie :). Te najlepsze maja zakaz opuszczania kraju do Olimpiady :D

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 01 maja 2007, 13:53

tadeo86 pisze:...

A za rok AZS i CCC graja o złoto :wink: :D :lol:

niewykluczone choc malo prawdopodobne ale zyczyl bym sobie zeby nasz AZS byl w finale no bo chyba nei mowisz o gorzowie :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 01 maja 2007, 13:54

MATO ty nie wiesz, co mówisz Maciejewski na razie Nowakowskiemu do pięt nie dorasta, choć na pewno ma ku temu predyspozycje.

ehh kompleksiarz
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 13:56

ginda pisze:MATO ty nie wiesz, co mówisz Maciejewski na razie Nowakowskiemu do pięt nie dorasta, choć na pewno ma ku temu predyspozycje.

ehh kompleksiarz

Hehe tak to sobie tlumacz :D Ale skonczmy ten temat i zejdzmy do tematu Kibicow a nie trenerow :P

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 maja 2007, 14:50

Jak ja lubie, gdy wypowiadają się ludzie o czymś, o czym nie mają pojęcia :lol: Mato - człowieku, daj spoków :lol: Zejdź na ziemię - czy Ty orientujesz się choć trochę w składach naszego zespolu przez kilka ostatnich lat? Podobnie jak wy - niemal niezmiennie. Ale w sporcie tak już jest, że TRZEBA wietrzyć składy, robić zmiany bo wiecznie tymi samymi zawodniczkami grać się nie da. Jestem ciekaw co bedziesz mówił, gdy na Twój AZS przyjdzie kolej :lol: Ale wtedy oczywiscie wasz 'thebeściarski' trener tak wszystko elegancko poukłada, że na 'miszcza' pójdziecie :lol:

Szkoda, ze nie mam czasu i nie moge napisac nic wiecej...

pozdro dla normalnych :!:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 15:15

Kuba pisze:Jak ja lubie, gdy wypowiadają się ludzie o czymś, o czym nie mają pojęcia :lol: Mato - człowieku, daj spoków :lol: Zejdź na ziemię - czy Ty orientujesz się choć trochę w składach naszego zespolu przez kilka ostatnich lat? Podobnie jak wy - niemal niezmiennie. Ale w sporcie tak już jest, że TRZEBA wietrzyć składy, robić zmiany bo wiecznie tymi samymi zawodniczkami grać się nie da. Jestem ciekaw co bedziesz mówił, gdy na Twój AZS przyjdzie kolej :lol: Ale wtedy oczywiscie wasz 'thebeściarski' trener tak wszystko elegancko poukłada, że na 'miszcza' pójdziecie :lol:

Szkoda, ze nie mam czasu i nie moge napisac nic wiecej...

pozdro dla normalnych :!:

Skonczmy temat ktory zaczal MATO. Bo wiadome jest to ze od budzetu klubu w wiekszosci zalezy czy amerykanki beda graly czy nie.
Pozatym kazdy trener ma swoja koncepcje gry. Niektorzy stawiaja tylko na 1-en sezon, inni na kilka. Sprowadzanie amerykanek ma swoje plusy i minusy. (Nie liczac spraw finansowych).
Teraz to juz zespol z Polkowic musi sie martwic o to jak zakontraktowac podobnej klasy przynajmniej zawodniczki jakimi w tym sezonie dysponowal. Mysle ze Coker bedzie miala wiele propozycji jako najlepsza zawodniczka w FGE, N. Mills i F. Carvajal tez spewnoscia beda mialy jakies inne oferty, ale wszystko przeciez od nich zalezy.

My sie nie mamy o co raczej martwic trzon naszej druzyny zostaje, oby tylko reszta zawodniczek wzmocnic sklad a nie oslabic.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”