Endrju no tak ale miejsce ktkore oczywiscie zasluzenie zajmujecie po ciezkich bojach z najlepszymi zawdzieczacie ...zagranicy. To sie ceni wiadomo . Nie zrozumiales mnie trosszke z tych 4 zawodniczek ktore ja wymienilem nie chodzilo o to ktora jest wychowanka chodzilo o to ze sa to doswiadczone zawodniczki i napewno by sie przydaly chociazjako zmienniczki nie powiesz ze nie
a teraz do dziwnego goscia Pantczaka z choinki sie nie urwalem sledze wasza druzyne moze nie na codzien ale interesuje mnie co sie u was dzieje bo naprawde zawsze podziwiam jak ktos od podstaw probuje wejsc na wyzyny i tu przykladem jest Gorzow.
"a kolega to chyba z choinki się urwał Razz Chomaciowa u nas nic nie grała, nie walczyła, nie starała się i nic dziwnego że klub nie chciał przedłużyć umowy. Agnieszka otrzymała propozycję, sama powiedziała że jest ona ciekawa ale chciała spróbować czegoś innego. Średnio jej to wyszło. Z Olką sprawa jest trochę bardziej skomplikowana, nie po to w trakcie tamtego sezonu rozwiązywali kontrakt żeby po pewnym czasie nowy podpisywać. Ciąża to zawsze jest ryzyko w tym sensie że nie wiadomo jak później zawodniczka będzie grała. Teraz w Tęczy mnie osobiście zaskakuje na plus, ale to nie jest jeszcze jakiś wielki i wspaniały poziom. Za pewne potrzeba czasu. A Czarna pod koniec tamtego sezonu przegrywała rywalizację z Kaczmarczyk, także tutaj nie widzę problemu. Pozdrawiam!"
No to bardzo dziwne jest bo z tego co widze w Rybniku jest jedna z lepszych zawodniczek(chociaż zdarzają sie jej słabsze występy ale całokształt na duzy plus) i jakos potwierdziła to zostajać w jednej kolejce MVP, tak samo Czarnecka MVP ( a zeby ci przytoczyć na 17 kolejek tylko 3 polki zdobyły MVP kolejki ...2 krotnie Kobryn i raz Chomac oraz Czarna) zeby byc tym mvp to na pewno trzeba wykazać sie nadzwyczajną grą ale no Chomac nic nie grala a Czarna (byla reprezentantka kraju) przecież przegrywała rywalizacje z Kaczmarczyk

wg Ciebie
Agnieszka dostala propozycje powiedziala ze ciekawa ...propozycja widocznie nie byla az tak ciekawa, gdyby byla "ciekawsza" zostalaby

i czemu jej nei wyszlo tylko przez pechowa kontuzje wiec nie zaliczam to do jej porazek tak jak ty.
A z Olką z tego co slyszalem zarzad pojechal po bandzie i nie poczul sie aby wypelnic jakies tam gwarancje kontraktu. I masz w jednym narazie racje ze po ciazynie wiadomo jak zagra. No i pierwszarunde przespala ale teraz odzyła i jest coraz mocniejszym punktem druzyny

i jakos sie nei boje o jej forme.
Wiec powiedz mi czemu te zawodniczki ktore odeszly spelniaja kluczowe role w innych druzynach ? A i powiedz mi czemu poza Zurowska o innychpolkach z Gorzowa rzadko kiedy cos dobrego slychac? chyba sie drogi forumowiczu "z choinki jednak urwales" po tych swietach

Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.